Dodaj do ulubionych

Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle?

19.09.04, 11:56
i należy go odwołać? Ja jestem gotów osobiście zbierać podpisy pod uchwałą.
Uważam, że na forum padło już chyba aż nazbyt wiele przykładów na to, że Pan
Mariusz Łubiński źle zarządza naszą wspólnotą.
Obserwuj wątek
    • zzrobert może dla ułatwienia: kto uważa że pracuje dobrze 19.09.04, 12:15
      i da choc jeden ważny (do obronienia) przykład.
    • zzdorka Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 20.09.04, 11:10
      On nie pracuje zle. On robi tylko to, co zostanie na nim wymuszone. Zarzadca z
      niego dobry. Tylko koszmarnie niemrawy i leniwy. Zero wlasnej inicjatywy, a
      jesli jest, to sporadyczna. U mnie w pracy nikt mi nie musi przypominac co mam
      robic. Ja po prostu jestem rozliczana z efektow. Wiec takiego wlasnie zarzadcy
      po nim oczekiwalam. Ktory sam sie wezmie porzadnie do roboty. A nie, bedzie nam
      łaske robil, ze zajrzy do nas raz na tydzien. Dlatego wlasnie nie podoba mi sie
      praca P. Lubinskiego.
      • zzrobert "Zarzadca z niego dobry"... 20.09.04, 11:15
        No właśnie że nie. Brak umowy z ochroną (od grudnia 2003) i pozostałych z tego
        wynikających punktów to wystarczający obraz "dobroci".
        To że ktoś nie jest samodzielny to jedno.
        Ale to że "ktoś" działa (także przez zaniechanie) na szkodę swojego pracodawcy -
        tu wspólnoty to już całkiem inna sprawa.
        • renata19 ZŁA PRACA ZARZĄDCY 20.09.04, 13:06
          Witam !

Powiem krótko ja nie widzę złej pracy Zarządcy MŁ,gdyż nie widzę aby cokolwiek
          robił.Wymuszone przez Komisję działania są również sparataczone, jak choćby
          wysypanie kamykami ogródków bez uprzedniego usunięcia zielska.A teraz zielsko
          już przebiło się przez kamyki i jest to samo ale drożej/koszt kamienia/ a
          zielsko ma się dobrze. Pozdrawiam
          • adamgrey Re: ZŁA PRACA ZARZĄDCY 20.09.04, 15:30
            dołączam się do krytycznych uwagi pod adresem p. Zarządcy,
            już trzykrotnie szedłem do administracji w różnych sprawach, np: na klatce
            ogłoszenie, że zmiana kodu lub że głosowanie uchwały i proszą o przyjście - i
            trzykrotnie byłem odsyłany z kwitkiem, że jeszcze nic nie jest przygotwanem, a
            ogłoszenie na klatce przez "pomyłke" i że zdejmą...
            Przepraszam za wyrażenie, ale praca Zarządcy jest do dupy.
    • grzegorz_zz Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 20.09.04, 15:49
      Ze względu na wszystkie wcześniejsze wpadki naszego zarzadcy nie zamierzam go
      bronić.
      Ale chcę przypomniec jedna incydent, jaki mial miejsce chyba w kwietniu.
      Sasiad na naszym piętrze zrobil sobie parkiet. Jego fachowcy na fajrant (piątek
      po południu) pomalowali podłogę lakierem. Niestety nasz kochany sasiad zapomnial
      "fachowcom" powiedziec ze nalezy zamontowac prog w drzwiach. Po całym korytarzu
      rozniósł sie taki smród lakieru, że nie dało się normalnie oddychać. Żona
      zadzwoniła do zarządcy, poprosiła go bez specjalnych ceregieli, żeby się
      osobiście stawił i zainterweniował. Zjawił się w niecałe 10 min. (chyba był na
      miejscu). Niestety nie miał telefonu do naszego sąsiada i jakoś nie mógł go
      zdobyć. Ale za to sam osobiście zabrał z windy wykładzinę namoczył ją i położył
      pod drzwi. Zainterweniował? Jakoś.
      • zzdorka Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 20.09.04, 17:23
        Drogi Grzegorzu. Rozumiem, ze nie chcesz, abysmy psy wieszali na naszym
        zarzadcy, bo w koncu cos robi, ale wybacz, tego typu interwencjami zajmowalam
        sie sama. Bez pomocy ochrony czy zarzadcy. Za rzucenie chodniczka stawiac mu
        pomnika nie bede.

Ja mam mu sporo do zarzucenia. Najbardziej jednak mnie uderzylo moje pierwsze
        spotkanie z naszym panem zarzadca. Juz okolo pol roku mieszkalam na osiedlu jak
        po raz ktorys tam z kolei przyszlam do jego biura z jakas sprawa. I jak do tej
        pory, zwrocilam sie do pana, z ktorym wszystko zalatwiam od pol roku. Jakiez
        bylo moje zdziwienie, kiedy jakis pan stojacy obok spytal mnie, "A o co
        chodzi?". To ja spytalam, "A kim pan jest, ze pana to interesuje?". Na co on
        odpowiedzial: "Zarzadca."

No i to chyba mowi samo za siebie. Moje pierdulstwo, ze jak sie przedstawialam
        na poczatku, to jakos nie zwrocilam uwagi szczegolnej na nazwisko czlowieka,
        ktory mi sie przedstawia. Przez pol roku bylam swiecie przekonana, ze pracownik
        biura jest naszym zarzadca. Ale pomimo, iz rozumiem, ze siedzenie tutaj 8
        godzin dziennie mijaloby sie z celem, to chyba jednak przesda, zebym przez pol
        roku sie na niego nie natknela?
      • jott7 Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 20.09.04, 20:39
        A moze na ten temat oficjalnie sie wypowie komisja rewizyjna. To w ramach jej
        uprawnień jest kontrola wykonania planu gospodarczego. To komisja rewizyjna
        zlecała jakies zadania zarzadcy. Co z tego wynikło. I jeszcze jedno. Czy komisja
        rewizyjna sie ukonstytuowała, czy ma plan pracy ?
        • zzdorka Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 21.09.04, 12:18
          jott7 napisał:

> A moze na ten temat oficjalnie sie wypowie komisja rewizyjna.

Z tego co zauwazyla, komisja nie jest chetna do porozumiewania sie w sferze
          wirtualnej...
    • ossa5 Kiedy?????????????????? 20.09.04, 17:27
      Kiedy bedziesz chodził chce byc w domu zeby złożyć swoj podpis jestem ZA!
      Wkońcu moze naprawde sie za to weżmiemy
      • martak77 Re: Kiedy?????????????????? 20.09.04, 19:47
        Ja też jestem ZA!!!! Napiszcie kiedy będą zbierane podpisy i czemu tak
        późno.....
        Mieszkam prawie rok i z czym bym nie poszła - ta sama odpowiedź : "Dobrze,
        dobrze my sie tym zajmiemy / będzie naprawione + czarujący uśmiech (jakby to
        załatwiało sprawę)" i nic....Od ponad pół roku czekam na drobną poprawkę
        (oczywiście musiałam wypełnić jakieś protokoły) i dopiero mój telefon do
        kierownika od napraw pomógł!
        • zz_beatka Re: Kiedy?????????????????? 21.09.04, 13:59
          martak77 napisała:

> Ja też jestem ZA!!!! Napiszcie kiedy będą zbierane podpisy i czemu tak
          > późno.....
          > Mieszkam prawie rok i z czym bym nie poszła - ta sama odpowiedź : "Dobrze,
          > dobrze my sie tym zajmiemy / będzie naprawione + czarujący uśmiech (jakby to
          > załatwiało sprawę)" i nic....Od ponad pół roku czekam na drobną poprawkę
          > (oczywiście musiałam wypełnić jakieś protokoły) i dopiero mój telefon do
          > kierownika od napraw pomógł!

Dokładnie takie same odczucia mają wszyscy członkowie komisji.
          My mu mówimy on sieuśmiecha i kiwa głową zapeniając, ze się tym zajmie.
    • zz138b z(a)lewa nas ? 21.09.04, 11:08
      Panie Zarzadco, jak długo jeszcze podlewanie wiązać się będzie z zalewaniem
      zmarnowaną woda ściany i podłogi w śmietniku "B" ? (14,20 IX sprawdziłem ale
      widzac obojetnośc na twarzach Pana pracowników mam prawo przypuszczać zę sie
      już z tym pogodzili)
      rozumiem że pana pracownikom na tym nie zależy ale ich zaniedbania idą na Pana
      konto (kc-wina w nadzorze) , czy to nie jest działanie na nasza szkodę?
      • zzrobert Re: z(a)lewa nas ? 21.09.04, 15:45
        Wobec pozostałych przewinień kto by zwracał uwagę na taką pierdołę?
        wink
        • zz_beatka Re: z(a)lewa nas ? nie OLEWA 22.09.04, 09:56
          BIORĄC NASZE PIENIĄDZE
          • zzrobert ładnie to ujęłaś: biorąc. /bt 22.09.04, 09:58

• zz_beatka Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 21.09.04, 13:57
      marian_zz napisał:

> i należy go odwołać? Ja jestem gotów osobiście zbierać podpisy pod uchwałą.
      > Uważam, że na forum padło już chyba aż nazbyt wiele przykładów na to, że Pan
      > Mariusz Łubiński źle zarządza naszą wspólnotą.

Przychylam się do postulatu. Bo ostatnio mam dość zabawy w ciuciubabkę z panem
      Ł.
      Zapomniał biedaczek, że będzie miła problemy też na innych osiedlach gdy wieść
      się rozniesie nt naszego niezadowolenia z jego pracy.
      • zzdorka Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 21.09.04, 14:03
        Polecam lekture forum wyspowej. Pan Ł tez tam zarzadza. Moze to niektorych
        przekona.
        • zzrobert Najgorsze że tamto forum było znane przed walnym 21.09.04, 15:46
          i nic...
    • mania2424 Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 29.09.04, 08:42
      Podpiszę się dwiema rękami, jestem za. Nadal nie obniżył kosztów za windę, a
      podobo zostało ustalne i dowiedzione, że płacimy o wiele za dużo
      • magfra Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 05.11.04, 11:27
        Dzień dobry. Nie mieszkam na Waszym osiedlu, chociaż 2 lata temu ogłądałam
        mieszkania na Zielonym Zaciszu, poszukując własnego. Stąd może mój sentyment do
        tego osiedla i dlatego czasami zaglądam na Wasze forum.

Widzę, że Wy także macie problemy z p. Łubińskim. Ale nasza Wspólnota, którą p.
        Mariusz zarządzał z ramienia Budimex-u, właśnie wczoraj wieczorem podjęła
        uchwałę o jego odwołaniu. UDAŁO SIĘ NAM, a też mieliśmy wpisanego zarządcę w
        akty notarialne - i to do końca przyszłego roku. Jeśli chcecie skorzystać z
        naszych doświadczeń, serdecznie służę.
        • mooj Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 05.11.04, 11:28
          nie jestem mieszkancem etapu B
          ale zapytam -wyspowa?
          • magfra Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 05.11.04, 12:36
            Nie. Wspólnota Sulejkowska. Na Pradze Południe.
            • renata19 Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 05.11.04, 13:10
              Jestem z ZZ/B ,może macie swoje forum które pozwoliłoby mnie samej ocenić
              wiarygodność Twoich słów.Zadziwia mnie Twoja troska o osiedle na którym nie
              mieszkasz.A może to osobista rozgrywka?
              • zlote_dziecie Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 07.11.04, 16:46
                Z kodami też skopał sprawę, nikt ni ewiedzia (przynajmniej z tych co
                rozmawiałam,) ze tego i tamtego dnia będą zmienione kody do domofonu. Gdyby nie
                ochrona to stałabym pod drzwiami trochę czasusad
                • renata19 Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 08.11.04, 08:46
                  Nie skopał złote dziecie i nie pisz bzdur.Wisiała na tablicy ogłoszeń bardzo
                  długo informacja że należy w ADM odebrać kod indywidualny.Po odebraniu kodu
                  jeszcze przez około miesiąc wchodziło się na stary ale Ty zajęta zbieraniem
                  podpisów nie czytasz ogłoszeń, a przecież wszystkie te informacje kierowane są
                  do mieszkańców.Była bardzo duża grupa osób,która domagała się i słusznie
                  likwidacji starych kodów.
                  • zlote_dziecie Re: Kto uważa, ze Mariusz Łubiński pracuje źle? 08.11.04, 15:13
                    Mi chodziło o to ,że nie powiesił informacje ze tego i tego dnia będą zmienione
                    kody, wiele ludzi przecież mogło dojść do wniosku, że ma jeszcze czas na
                    odebranie kodu,. Nie mam nic przecowko indywidualnym kodom. Dzieki temu moge
                    wejść tylko do swojej klatki i do rzadnej innej.
                    • renata19 ZMIANA KODÓW 09.11.04, 07:31
                      Przykro mi ale nie znajdziesz u mnie zrozumienia.Swoimi sprawami należy się
                      interesować nikt tego za Ciebie nie zrobi.Byłam jedną z wielu osób które żądały
                      od ADM zmiany kodów/Poprzednie mieli ci chcieli i co nie chcieli/Informacja jak
                      cię informowałam wisiała i kierowana była także do ciebie należało
                      przeczytać.Niestety zajęta jesteś głównie przywróceniem starej ochrony co i tak
                      jest nierealne.Za zmianą ochrony tylko na lepszą było wiele osób.Żeby Cię nie
                      urazić,uważam że o tę ochronę walczysz z powodów osobistych/może jakaś sympatia
                      się zrodziła/i chwała ale nie angażuj w to niepotrzebnie wielu
                      mieszkańców.pozdrawiam
                      • zlote_dziecie Re: ZMIANA KODÓW 09.11.04, 19:15
                        ja też byłam za ZMIANĄ KODÓW, ALE NIE WIDZIAŁAM ZADNEGO POWIADOMIENIA ZE TEGO
                        KONKRETNEGO DNIA BEDZIE ZMIANA KODÓW, A CZYTAM INFORMACJE NA TABLICACH. A CO DO
                        OCHRONY TO OWSZEM LUBIE ICH, ALE ZBIERAM PODPISY TYLKO I WYŁĄCZNIE DLATEGO ZE
                        STARA OCHRONA NAPRAWDE BYŁA LEPSZA, LEPIEJ PILNOWALI. oBECNA OCHRONA OLEWA
                        SOBIE SPRAWEsad A STARA CZĘŚC EKPIY MUSI LATAĆ I ROBIĆ ZA DWÓCH. pRZYNAJMNIEJ
                        TAK MÓWIĄ. POZDRAWIAM
            • zzrobert Sulejkowska - Mlądzka (1322) ??? 05.11.04, 22:58
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15676
        • zz_beatka do magfry 05.11.04, 15:49
          Jak możesz podaj swój namiar na priv. Chciałabym z Tobą poromawiać na ten temat.
          Beata
          • excalibur5 Ludzie, JEGO JUŻ NIE MA, po co ta dyskusja 09.11.04, 07:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka