Dodaj do ulubionych

Walne zebranie B.

24.03.05, 08:45
Czy ja się przesłyszałem czy słowny zarządca z jasnym uśmiechem na twarzy
powiedział, że rozpropaguje niezwłocznie termin walnego, wykorzystując oprócz
ustawowej drogi /polecony za potwierdzeniem/ także tablice ogłoszeń w budynku?
Wczoraj nic nie było. Kolejne olanie własnej wiarygodności czy świadoma walka
o słabą frekwencję?
Obserwuj wątek
    • zz138b Re: Walne zebranie B. 24.03.05, 09:31
      nadal zaskakuje tez Zarządca Komisję Rew. B
      np wczoraj - pomimo pokwitowania tydzień temu żądania by przedstawić
      (autoryzowane swym podpisem) projekty uchwał, proponowany porządek obrad, plan
      na rok 2005 i sprawozdanie za 2004 - przysłał na 24 minuty przed spotkaniem SMS
      że "niestety nie dotrze na spotkanie (!) i zaprasza (!) jutro na swój dyżur"

<może trzeba napisac Zarządcy "wezwanie" i "na przesłuchanie" to znajdzie
      chwilę>

przykład A pokazuje jednak że niska - ok 1/5 - frekwencja wcale nie sprzyja
      Zarządcy
      • yigael Re: Walne zebranie B. 24.03.05, 09:40
        Ja się już tylko głupkowato uśmiecham jak słyszę o kolejnych dokonaniach
        zarządcy. Mam nadzieję że po świętach zacznę uśmiechać się błogo - nie słysząc
        nic o nich.
      • zzrobert Dobre 24.03.05, 09:43
        Nie ma czasu na spotkanie ze swoimi pracodawcami. Pomijając już taki drobiazg
        po cholerę wybierano komicję rewizyjną (na jego wniosek przecież) jeśli z
        założenia robi wszystko by tylko nic Wam nie powiedzieć, nic nie wysłuchać a
        już na pewno nie wykonać. Toż to wzór dla prezesów spółdzielni. Pan i władca na
        Zaciszu.

Albo ogłosi Walne 31 marca albo 1 kwietnia możecie to zrobić spokojnie sami
        dorzucając kolejny kamyczek do Mount Ewerestu zarzutów. Podobnież z projektami
        uchwał, pamiętając DO CZEGO ZOBOWIĄZAŁ SIĘ NA POPRZEDNIM WALNYM... i co z
        tego "wykonał".
    • renata19 Re: Walne zebranie B. 30.03.05, 12:34
      >Czy ja się przesłyszałem czy słowny zarządca z jasnym uśmiechem na twarzy
      powiedział, że rozpropaguje niezwłocznie termin walnego, wykorzystując oprócz
      ustawowej drogi /polecony za potwierdzeniem/ także tablice ogłoszeń w budynku?
      Wczoraj nic nie było. Kolejne olanie własnej wiarygodności czy świadoma walka
      o słabą frekwencję?

16 marca na spotkaniu z KR/B Pan Zarządca ustalił termin Walnego na 5.04
      godz.18 na prośbę Komisji miał natychmiast powiadomić o tym fakcie mieszkańców
      poprzez informację przy klatkach.Dziś mamy 30.03 jeszcze nic nie było to nie
      jest olanie własnej wiarygodności tylko olanie mieszkańców na obecności których
      zarządcy nie zależy a śmiem twierdzić że zależy mu na ich nieobecności.Jest to
      również olanie Komisji Rewizyjnej która prosiła o wywieszenie informacji aby
      każdy znając termin Walnego mógł dostosować swoje obowiązki.Pozdrawiam
      Renata Wierzbicka
      • areksz24 Re: Walne zebranie B. 30.03.05, 17:05
        > 16 marca na spotkaniu z KR/B Pan Zarządca ustalił termin Walnego na 5.04
        > godz.18 na prośbę Komisji miał natychmiast powiadomić o tym fakcie
        > mieszkańców poprzez informację przy klatkach.Dziś mamy 30.03 jeszcze nic nie
        było to nie
        > jest olanie własnej wiarygodności tylko olanie mieszkańców na obecności
        których

Do informacji mieszkańców etapu B: pomimo zapewnień jw. złożonych przez Pana
        Łubińskiego 16 marca właśnie zostałem przez Niego poinformowany z rozbrajającą
        szczerością, iż "[...] Walne odbędzie się nie 5-go, a 6-go kwietnia, żeby mógł
        zostać zachowany 7-dniowy termin powiadamiania Mieszkańców, a dopiero dzisiaj
        jego Administrator się tym zajmuje [...]". Ręce opadają... nie po raz pierwszy
        zresztą...

Pozdrawiam,
        Arek
        • robert28 Re: Walne zebranie B. 30.03.05, 20:18
          I co kolejny raz Was ten "miglans w brudnych butach"wykołował a może co daj
          Boże wreszcie wykołował siebie.Ten termin Walnego czyli 6.04 to powód aby
          cwaniaczka,dorobkiewicza z Grójca się pozbyć.Choć powodów jest wiele ten jeden
          to poważny.Termin zwołania Walnego zgodnie z ustawą upływa 31.03.
        • renata19 Re: Walne zebranie B. 30.03.05, 20:44
          >Do informacji mieszkańców etapu B: pomimo zapewnień jw. złożonych przez Pana
          Łubińskiego 16 marca właśnie zostałem przez Niego poinformowany z rozbrajającą
          szczerością
          >iż "[...] Walne odbędzie się nie 5-go, a 6-go kwietnia, żeby mógł
          > zostać zachowany 7-dniowy termin powiadamiania Mieszkańców, a dopiero dzisiaj
          > jego Administrator się tym zajmuje [...]". Ręce opadają... nie po raz
          pierwszy
          > zresztą...

I co ja nato oczywiście szlag mnie trafił gdyż od 16.03 posiadałam wiedzę że
          zebranie odbędzie się 5.04 i na dzień 6.04 umówiłam wizytę u lekarza
          specjalisty/trudno dostępnego/.Trudno muszę na forum powiedzieć Panu Zarządcy
          że mimo długoletniego stażu pracy przez szereg lat jako podwładna a potem
          przełożona nie zdażyło mi się spotkać tak bezczelnej osoby.Nie wiem może teraz
          tak się szkoli zarządcow.To jest ten typ na którego jak się pluje on mowi że
          pada deszcz.Mimo usilnych starań nijak nie idzie się z nim dogadać jedyne co ma
          przed oczami to nasza kasa czy jak tam to nazwiemy mamona.I nie ważne że już
          nachapał się tylu wspólnot że goni w piętkę czyli nie daje rady zarządzać z
          głową,zawala terminy itp.to jeszcze ciągle mu mało obecnie składa oferty
          kolejnym wspólnotom.Przepraszam forumowiczów ale oszukał mnie osobiście tyle
          razy że czuję się rozgrzeszona z tego napastliwego tonu.
          • yigael Re: Walne zebranie B. 30.03.05, 20:57
            A kasa za zarządzanie cyka, że zacytuję nieocenionego ZZroberta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka