robert7704 03.10.05, 13:43 W przypadku kart dostępu C TP twierdzi że są 2 rodzaje- na furtkę (dla nieposiadających miejsc post.lub garaż.) oraz na furtkę i szlaban... Jak to jest z kartami A i B ?? też są ograniczenia/rozróżnienia ?? pozdr. R Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata19 Re: karty dostępu - A,B,C 03.10.05, 14:01 mieszkam w B mam kartę która otwiera garaż furtkę i szlaban/ na stałe w samochodzie/ .Mam również taką która otwiera tylko furtkę/kiedy to idę na spacer/ Odpowiedz Link
luki9922 Re: karty dostępu - A,B,C 04.10.05, 14:35 renata podaj jeszcze tylko markę samochodu, numer rejestracyjny i w przeciągu kilku dni nie masz samochodu w garażu Proponuje nie trzymac kart magnetycznych w samochodzie Odpowiedz Link
renata19 Re: karty dostępu - A,B,C 04.10.05, 14:50 Luki dziękuję za ostrzeżenie już od dziś noszę kartę przy sobie,być może poczułam się zbyt bezpiecznie.R. Odpowiedz Link
marz.roz Re: karty dostępu - A,B,C 04.10.05, 08:56 Moja karta działa tylko na furtkę ponieważ nie posiadam miejsca garażowego/postojowego (i samochodu(() - etap B. Pozdrawiam Odpowiedz Link