Dodaj do ulubionych

Szukam stolarza

22.11.05, 22:40
Czy ktoś z Was może polecić stolarza, który zrobi meble na wymiar do łazienki
oraz półki do salonu ?
Obserwuj wątek
    • marz.roz Re: Szukam stolarza 23.11.05, 09:05
      Ja moge polecić stolarza, który robił mi szafę i komodę, od znajomej wiem, że
      robi takze meble kuchenne, łazienkowe itp. Solidny i dokładny. Tel.601995559

Pozdrawiam, Marzena
      • aktia Re: Szukam stolarza 23.11.05, 10:01
        Marz.roz, możesz podać, przynajmniej pi razy oko, ile może u niego szafa
        kosztować? Wciąż szukamy czegoś odpowiedniego, a jak słyszę cenę 2 do 4 tysięcy
        za metr bieżący, to czuje jak mi ziemia spod nóg ucieka.
        • marz.roz Re: Szukam stolarza 23.11.05, 15:35
          Niestety nie wiem ile za metr, ale moge powiedzieć, że ja za szafę do sufitu,
          szer. 110, gł. 70 zapłaciłam 2100. Nie wiem czy to duzo?! Chyba cena normalnasmile
          • aktia Re: Szukam stolarza 23.11.05, 16:37
            Rzeczywiscie, brzmi rozsadnie w miare i z pewnoscia nie jest to 2 do 4 tys za
            metr smile
            • aktia Re: Szukam stolarza 24.11.05, 19:42
              a ten stolarz z warszawy?
              • marz.roz Re: Szukam stolarza 25.11.05, 08:58
                Tak, z Warszawy. Proponuję zadzwonić i wypytac o wszystko co Was interesuje, to
                jest najlepsze chyba rozwiązanie, żeby się dowiedzieć szczegółów.
                Pozdrawiam
                • aktia Re: Szukam stolarza 25.11.05, 22:00
                  dzieki, zadzwoni do niego w poniedziałek
    • robertrecords Re: Szukam stolarza 25.11.05, 04:33
      Mogę polecić człowieka, ktory robił u mnie 2 szafy przeznaczone pod garderoby.
      Jest bardzo tani w stosunku do konkurencji działającej jako sieć dystrybucji.
      Ma jednak jedną wadę, niestety nie jest terminowy, trzeba liczyć się z około
      tygodniowym poślizgiem. Mimo wszystko z jego pracy jestem bardzo zadowolony. W
      niedalekiej przyszłości będzie On u mnie wykonywał elementy drewniane ścienne w
      salonie. Jesteś moim sąsiadem z jednej klatki, więc jeśli jesteś zainteresowany
      oceną produktu, serdecznie zapraszam.
      Robert.
      • sc77 Re: Szukam stolarza 25.11.05, 16:58
        Mebelki już zamówiłem, ale niedługo myślę nad szafą. Mam już 2 wyceny, ale
        chętnie zobaczyłbym wykonanie na żywo.
        • robertrecords Re: Szukam stolarza 26.11.05, 01:26
          Wysłałem Ci wiadomość na priv.
        • piotr1223 Re: Szukam stolarza 30.11.05, 08:42
          Czy mógłbyś podać mi namiary na człowieka u którego robisz te meble

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka