sc77 22.11.05, 22:40 Czy ktoś z Was może polecić stolarza, który zrobi meble na wymiar do łazienki oraz półki do salonu ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marz.roz Re: Szukam stolarza 23.11.05, 09:05 Ja moge polecić stolarza, który robił mi szafę i komodę, od znajomej wiem, że robi takze meble kuchenne, łazienkowe itp. Solidny i dokładny. Tel.601995559 Pozdrawiam, Marzena Odpowiedz Link
aktia Re: Szukam stolarza 23.11.05, 10:01 Marz.roz, możesz podać, przynajmniej pi razy oko, ile może u niego szafa kosztować? Wciąż szukamy czegoś odpowiedniego, a jak słyszę cenę 2 do 4 tysięcy za metr bieżący, to czuje jak mi ziemia spod nóg ucieka. Odpowiedz Link
marz.roz Re: Szukam stolarza 23.11.05, 15:35 Niestety nie wiem ile za metr, ale moge powiedzieć, że ja za szafę do sufitu, szer. 110, gł. 70 zapłaciłam 2100. Nie wiem czy to duzo?! Chyba cena normalna Odpowiedz Link
aktia Re: Szukam stolarza 23.11.05, 16:37 Rzeczywiscie, brzmi rozsadnie w miare i z pewnoscia nie jest to 2 do 4 tys za metr Odpowiedz Link
marz.roz Re: Szukam stolarza 25.11.05, 08:58 Tak, z Warszawy. Proponuję zadzwonić i wypytac o wszystko co Was interesuje, to jest najlepsze chyba rozwiązanie, żeby się dowiedzieć szczegółów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
robertrecords Re: Szukam stolarza 25.11.05, 04:33 Mogę polecić człowieka, ktory robił u mnie 2 szafy przeznaczone pod garderoby. Jest bardzo tani w stosunku do konkurencji działającej jako sieć dystrybucji. Ma jednak jedną wadę, niestety nie jest terminowy, trzeba liczyć się z około tygodniowym poślizgiem. Mimo wszystko z jego pracy jestem bardzo zadowolony. W niedalekiej przyszłości będzie On u mnie wykonywał elementy drewniane ścienne w salonie. Jesteś moim sąsiadem z jednej klatki, więc jeśli jesteś zainteresowany oceną produktu, serdecznie zapraszam. Robert. Odpowiedz Link
sc77 Re: Szukam stolarza 25.11.05, 16:58 Mebelki już zamówiłem, ale niedługo myślę nad szafą. Mam już 2 wyceny, ale chętnie zobaczyłbym wykonanie na żywo. Odpowiedz Link
piotr1223 Re: Szukam stolarza 30.11.05, 08:42 Czy mógłbyś podać mi namiary na człowieka u którego robisz te meble Odpowiedz Link