zz_155 05.04.06, 20:58 Kupuję miejsce postojowe, ale kompletnie nie wiem jak mam załatwić kwestię ksiegi wieczystej i aktu notarialnego....POMOCY!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooj Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 05.04.06, 21:01 zależy gdzie tj na której działce Odpowiedz Link
zz_155 Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 05.04.06, 21:23 dawne miejsce dla gości pod IV kl. w A Odpowiedz Link
maimu Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 06.04.06, 16:19 zz_155, czy jesteś pewien/pewna iż te miejsca są na sprzedaż. Przed chwilą dzwoniłem do TP i zoferowali mi miejsca ale przy C i na środku. Odpowiedz Link
zz_155 Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 14.04.06, 20:03 zdecydowanie dawne miejsca postojowe dla gości były na sprzedaż...zostałam szcześliwą posuadaczką jednego z nich Odpowiedz Link
mooj Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 14.04.06, 20:30 już po akcie notarialnym czy tylko przedswtępna nienotarialna? i jeśli można: - okreslony udział w gruncie? - koszt utzrymania zawiera ochronę? i do kogo opłaty są wnoszone? pozdrawiam Odpowiedz Link
nickycruz Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 15.04.06, 13:00 Witam.Miejsca postojowe przed IV klatką w etapie A powinny należeć do mieszkańców tego bloku ,których to oszukał developer sprzedając im miejsca przy płocie (z tyłu bloku przy ulicy )nie informując, że nie będzie przejscia między etapami A i C Odpowiedz Link
stewald Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 15.04.06, 16:15 Jeszcze jakiś czas temu TP miał nawet zamiar zamienić miejsca tym którzy mają je przy płocie z tymi gościnnymi, nie wiem tylko czemu nagle zmienił zamiary. Poza tym te miejsca sprzedaje nieco uświnione przez różne graty ekip remontowych, które często tam parkowały. Wymieniono tylko pachołki i wydaje się im, że to wystarczy sprzedać je jako pełnowartościowe, a wymienić kostki to nie łaska? Odpowiedz Link
m.polak23 Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 18.04.06, 09:25 Mam pytanie tak na marginesie - ile w tej chwili kosztuje miejsce postojowe? Odpowiedz Link
zz_155 Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 25.04.06, 20:21 uprzejmie informuję, że miejsce kosztowało 12500 zł i załapałam się na ostatnie wolne pod blokiem A Odpowiedz Link
mooj Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 25.04.06, 22:01 czy podpisałas umowe sprzedaży w formie aktu notarialnego? Odpowiedz Link
stewald Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 26.04.06, 00:14 Ostanie wolne pod blokiem A? Dziwne, bo widać że cały czas prawie wszystkie stoją puste, może poza jednym miejscem. Odpowiedz Link
grzegorz_zz Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 26.04.06, 09:40 No może stoją i puste. Ale takich niby pustych jest dużo, dużo więcej. Ale sami dobrze wiemy, że wiele mieszkań też stoi pustych. Może te miejsca postojowe są powiązane z tymi mieszkaniami? Odpowiedz Link
mooj Re: KUPUJĘ JEDNAK MIEJSCE POSTOJOWE 26.04.06, 10:17 z informacji (oferty?) sprzed dwóch tyfodni wynikało ze miejsca będą udostepniane po podpisaniu umowy sprzedaży a nie przyrzeczenia sprzedaży Odpowiedz Link