martus77 01.07.06, 14:34 Polecam nową pizzerię "Antipasto", znajdującą się na przeciwko naszego osiedla. Pizza jest baaaaaardzo smaczna, a ceny umiarkowane. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martus77 Re: Nowa PIZZERIA "Antipasto" 03.07.06, 08:17 Są trzy rodzaje: mała, duża, mega. W zależności oda radzaju pizza kosztuje: - mała - od 7,90 do 15,90, - duża - od 12,90 do 18,90, - mega - od 14,90 do 22,90. Odpowiedz Link
ad_iw Re: Nowa PIZZERIA "Antipasto" 03.07.06, 11:22 Byliśmy wczoraj "przetestować". Niestety dziecko nam się obudziło w międzyczasie, więc wzięliśmy na wynos Pizza rzeczywiście pyszna! Odpowiedz Link
robert7704 Re: Nowa PIZZERIA "Antipasto" 03.07.06, 15:38 pizza rewelacja.... sałatki suuuuper.... obsługa bardzo miła.... ceny bardzo przystępne jak na taką ilość jedzonka.. mam porównanie z pizzą u włocha - wg mnie włoch mimo że śniady wypada dość blado ze swoimi wyrobami... wypróbujcie Antipasto ))) pozdr R Odpowiedz Link
lemurka3 Re: Nowa PIZZERIA "Antipasto" 03.07.06, 19:03 Moim zdaniem wcale nie pyszna - u Wlocha znacznie lepsza i bardziej wloska, minus Antipasto to ciasto - blech Odpowiedz Link
lysa_kociara Re: Nowa PIZZERIA "Antipasto" 03.07.06, 22:55 Może i smakowo lepsza ale obsługa... Anemiczna pani nie słysząca chyba nigdy o obsłudze klienta potrafi zepsuć każdy najlepszy nawet smaczek No i ten czas oczekiwania, niefrasobliwość i pogadanki w sytuacji kiedy chcesz poprosić o rachunek - przepraszam zapłacić, bo chyba nie wiedzą co to jest kasa fiskalna. Pieniążki zbierają na tackę No i nie byłabym sobą żeby nie wspomnieć o wystroju miejsca - masakra. W Antipasto - dobra obsługa, przyjemne miejsce i smaczna, niedroga (fakt, że nie rewelacyjna)pizza. Jak mam ochotę na coś naprawdę pysznego wybieram się do GAGI Pozdrawiam wszystkich miłośników pizzy Odpowiedz Link