Gość: lol IP: *.acn.pl / 10.64.10.* 15.07.03, 12:48 Studia będa płatne- ale żadnych praw studenckich!!!!!!!!!!!!!! wiadomo Polska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: Nabór na studia zaoczne UMCS IP: *.visp.energis.pl 25.07.03, 09:34 Trzeba się było postarać i dostać na dzienne, a nie tearaz jęczeć. Mnie się to udało na obu uczelniach, na które próbowałam, a naprawdę nie jestem jakimś geniuszem czy kujonem.Zastanawiam się po co w ogóle organizują te płatne i jeszcze egzaminów nie robią, bo chętnych mało. Przecież to piekielnie obniży poziom, bo pewnie i na następnych egzaminach nie będzie za dużych wymagań, bo jeszcze by ktoś odpadł i pieniążków mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaa Re: Nabór na studia zaoczne UMCS IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 10:50 Gość portalu: Mia napisał(a): > Trzeba się było postarać i dostać na dzienne, a nie tearaz > jęczeć. Nie wymądrzaj się tak, bo ja akurat temu muszę iść na zaoczne, że nie stać moich rodziców żeby utrzymac mnie na dziennych. Także teraz będę pracowac po 10 godzin dziennie i weekendy spędzać w szkole. I nikt mi nie powie, że jestem leniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś