Dodaj do ulubionych

Kolejna Apteka

16.11.06, 08:47
Koło nowo powstającego salonu kosmetycznego na ZZ powstaje kolejna apteka.w
koło mamy juz ich chyba z 4-5. Niedlugo będziemy mieli tu centrum
farmaceutycznewink
Pozdrawiam
Asterix
Obserwuj wątek
    • sc77 Re: Kolejna Apteka 16.11.06, 12:17
      Ale to chyba problem aptek a nie nasz. Nam bedzie blizej smile Ja sie ciesze.
      • kubus2000 Re: Kolejna Apteka 17.11.06, 08:06

A bankomatu Euronetu jak nie ma, tak nie ma...
        • mk968 Re: Kolejna Apteka 17.11.06, 18:15
          jest w Banku Lukas
          • kossace Re: Kolejna Apteka 20.11.06, 21:34
            to prawda, sam byłem pozytywnie zaskoczony
        • ryar Re: Kolejna Apteka 20.11.06, 23:14
          jak masz konto w mbank/multi to jest wbk
          • stewald Re: Kolejna Apteka 24.11.06, 23:25
            A jak będą się odbywać dostawy do tej apteki? Przez bramę koło śmietnika Alberta
            czy przez osiedle i bramę przy wejściu głównym przy bud. C? Aby tylko żadna z
            tych bram nie stała zbyt długo otwarta specjalnie dla tych dostaw dla
            zaoszczędzenia na ciągłym otwieraniu i zamykaniu. A może dostawy bedą się
            odbywać chodnikiem od Kondratowicza?
            • january33 Re: Kolejna Apteka 25.11.06, 11:53
              W sprawie sposobu dostaw towaru do apteki juz kiedys pytałem. Liczyłem że
              zarządca cos na ten temat wie i powie. Chyba, jak zwykle, nie wie nic. Mam przy
              tej okazji inne pytanie: czy własciciele apteki oraz przyszłego salonu
              kosmetycznego wnosza jakies opłaty na rzecz wspólnot zwiazane np z Jesli tak,
              to jaka jest to kwota miesięcznie? Jesli nie, kto to kasuje?
              • sibeliuss Re: Kolejna Apteka 25.11.06, 12:04
                Jestem po pierwszej wizycie - tam nic, NIC nie ma.
                • asterix2001 Re: Kolejna Apteka 27.11.06, 15:56
                  No napewno Corchydron-u nie dostanieszwink
                  a obsługa bardzo sympatyczna to co chcialem to kupiłem

• pileta Re: Kolejna Apteka 27.11.06, 22:01
                  Wiesz co sibeliuss jesteś ograniczony. Gdybys ruszyl glowa to wiedzial bys ze
                  jesli czegos w tej aptece nie dostales to moze dlatego ze wszystkich lekow w
                  aptece byc nie moze i trzeba troche czasu dac personelowi zeby dostosowal sie do
                  potrzeb pacjentow. Wiec zanim cos powiesz zastanow sie gleboko nad tym. Ja w
                  odroznieni od ciebie jestem bardzo zadowolona ze jest apteka tak blisko i dla
                  mlodej mamy to jest super sprawa nawet jak czegos dzis nie ma to bedzie jutro a
                  nawet panie sa tak mile ze moga podrzucic do domu. Ale Ty moze jestes po prostu
                  czepialski. Poza tym jest maszyna ktora mierzy wzrost cisnienie wage tetno
                  -fajna sprawa i to w dodatku za to sie nic nie placi. Mysle ze twoj komentarz
                  jest zupelnie nie na miejscu tym bardziej ze z tego co widze byles w naszej
                  aptece pierwszego dnia jej funkcjonowania a po jesnym dniu raczej takich
                  komentarzy sie nie wysnuwa.
            • pileta Re: Kolejna Apteka 27.11.06, 22:05
              Wisz z tego co sie orientuje dostawy do aptek sa wielkosci 2-3 pudelek wiec
              mysle ze nie bedzie to dla nas problemem.
    • bonnie75 Re: Kolejna Apteka 27.11.06, 14:38
      A ja bylam, dostalam to, co chcialam i bylam mile zaskoczona sympatyczna obsluga...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka