asterix2001 16.11.06, 08:47 Koło nowo powstającego salonu kosmetycznego na ZZ powstaje kolejna apteka.w koło mamy juz ich chyba z 4-5. Niedlugo będziemy mieli tu centrum farmaceutyczne Pozdrawiam Asterix Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sc77 Re: Kolejna Apteka 16.11.06, 12:17 Ale to chyba problem aptek a nie nasz. Nam bedzie blizej Ja sie ciesze. Odpowiedz Link
kubus2000 Re: Kolejna Apteka 17.11.06, 08:06 A bankomatu Euronetu jak nie ma, tak nie ma... Odpowiedz Link
stewald Re: Kolejna Apteka 24.11.06, 23:25 A jak będą się odbywać dostawy do tej apteki? Przez bramę koło śmietnika Alberta czy przez osiedle i bramę przy wejściu głównym przy bud. C? Aby tylko żadna z tych bram nie stała zbyt długo otwarta specjalnie dla tych dostaw dla zaoszczędzenia na ciągłym otwieraniu i zamykaniu. A może dostawy bedą się odbywać chodnikiem od Kondratowicza? Odpowiedz Link
january33 Re: Kolejna Apteka 25.11.06, 11:53 W sprawie sposobu dostaw towaru do apteki juz kiedys pytałem. Liczyłem że zarządca cos na ten temat wie i powie. Chyba, jak zwykle, nie wie nic. Mam przy tej okazji inne pytanie: czy własciciele apteki oraz przyszłego salonu kosmetycznego wnosza jakies opłaty na rzecz wspólnot zwiazane np z Jesli tak, to jaka jest to kwota miesięcznie? Jesli nie, kto to kasuje? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kolejna Apteka 25.11.06, 12:04 Jestem po pierwszej wizycie - tam nic, NIC nie ma. Odpowiedz Link
asterix2001 Re: Kolejna Apteka 27.11.06, 15:56 No napewno Corchydron-u nie dostaniesz a obsługa bardzo sympatyczna to co chcialem to kupiłem Odpowiedz Link
pileta Re: Kolejna Apteka 27.11.06, 22:01 Wiesz co sibeliuss jesteś ograniczony. Gdybys ruszyl glowa to wiedzial bys ze jesli czegos w tej aptece nie dostales to moze dlatego ze wszystkich lekow w aptece byc nie moze i trzeba troche czasu dac personelowi zeby dostosowal sie do potrzeb pacjentow. Wiec zanim cos powiesz zastanow sie gleboko nad tym. Ja w odroznieni od ciebie jestem bardzo zadowolona ze jest apteka tak blisko i dla mlodej mamy to jest super sprawa nawet jak czegos dzis nie ma to bedzie jutro a nawet panie sa tak mile ze moga podrzucic do domu. Ale Ty moze jestes po prostu czepialski. Poza tym jest maszyna ktora mierzy wzrost cisnienie wage tetno -fajna sprawa i to w dodatku za to sie nic nie placi. Mysle ze twoj komentarz jest zupelnie nie na miejscu tym bardziej ze z tego co widze byles w naszej aptece pierwszego dnia jej funkcjonowania a po jesnym dniu raczej takich komentarzy sie nie wysnuwa. Odpowiedz Link
pileta Re: Kolejna Apteka 27.11.06, 22:05 Wisz z tego co sie orientuje dostawy do aptek sa wielkosci 2-3 pudelek wiec mysle ze nie bedzie to dla nas problemem. Odpowiedz Link
bonnie75 Re: Kolejna Apteka 27.11.06, 14:38 A ja bylam, dostalam to, co chcialam i bylam mile zaskoczona sympatyczna obsluga... Odpowiedz Link