Dodaj do ulubionych

lodowisko na schodach wejściowych

23.12.03, 10:26
to że schody sąwyprofilowane w sposób taki że woda zamiast z nich spływać
zatrzymuje się tworząc kałuże zauważyłam już dawno; ale po ostatnich
deszczach kałuże te poprostu zamarzły szczególnie przy barierkach.
zwróciłam na uwagę pracownika odśnieżającego chodnik i obiecał się tym zająć.
ale myślę że dobrze jest pomyśleć co z tymi schodami zrobić zanim ktoś z nich
zleci i połamie się. sad((
Obserwuj wątek
    • jott7 Re: lodowisko na schodach wejściowych 23.12.03, 20:15
      Beatko schody sa fatalnie zaprojektowane i wykonane.Daje im żywotnosc najwyżej
      dwa lata. Oglądaj dokładnie w swojej klatce i zgłoś usterki na pismie. Inaczej
      będziesz je remontować z własnej kieszeni, kiedy minie odpowiedzialnosc z tytułu
      rekojmi.Mam watpliwośc czy płytki maja stosowna klasę antyposlizgowości, czy
      wogóle maja jakies atesty. Zdaje się już ktos o to pytał S.B. i oczywiscie
      ten ktos został bez odpowiedzi / jak wiekszośc dociekliwych pytających /.
      • zzdorka Re: lodowisko na schodach wejściowych 24.12.03, 00:32
        No i historia lubi sie powtarzac? Czy my skads tego nie znamy?
      • zz_beatka Re: lodowisko na schodach wejściowych 28.12.03, 10:48
        jott7 napisał:

> Beatko schody sa fatalnie zaprojektowane i wykonane.Daje im żywotnosc najwyżej
        > dwa lata. Oglądaj dokładnie w swojej klatce i zgłoś usterki na pismie. Inaczej
        > będziesz je remontować z własnej kieszeni, kiedy minie odpowiedzialnosc z
        tytuł
        > u
        > rekojmi.Mam watpliwośc czy płytki maja stosowna klasę antyposlizgowości, czy
        > wogóle maja jakies atesty. Zdaje się już ktos o to pytał S.B. i oczywiscie
        > ten ktos został bez odpowiedzi / jak wiekszośc dociekliwych pytających /.

CZY JESTEM JEDYNĄ MIESZKANKĄ 1,2 KLATKI?
        ZAUWAŻYŁAM JAKO OSOBA WYCHODZĄCA Z KLATKI NAJWCZEŚNIEJ
        PRÓBOWAŁAM BYĆ OSOBĄ KTORA ZGŁASZA USTERKI I PRÓBUJE TEMU ZARADZIĆ I PO TYM CO
        MNIE SPOTKAŁO NA FORUM NIE CHCE MI SIĘ WYSILAĆ I TRACIĆ WŁASNEGO CZASU, bo tak
        naprawdę to niewiele osób zauważa dobre chęci a większość widzi złośliwość
        której nie ma
        a schody te były już raz przerabiane, ich wadliowść polega na złym kącie że
        woda zatrzymuje się na schodach zamiast z nich spływać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka