Dodaj do ulubionych

dodatkowa wentylacja

28.12.03, 12:31
poszukując źrodła zapachu lakieru w moim mieszkaniu odkryłam 'dodatkową
wentylację w naszych mieszkaniach"
są to piony rur z wodą idące z garażu? przez nasze mieszkania do góry,
pomiędzy piętrami brak 'izolacji' a powietrze nimi idące wpada do mieszkania
rewizją przy licznikach.
Obserwuj wątek
    • macius71 Re: dodatkowa wentylacja 30.12.03, 01:19
      to kolejna kicha na tym super osiedlu i oczywiscie ukryta co pisze
      ewentualnymodpowiedzia w stylu widzialy galy co braly bo tego i wielu innych
      rzeczy nie widzialy. U mnie bylo to samo kiedy sasiad malowal parkiet zakleilem
      drzwiczki tasma izolacyjna bo myslalem ze wykorkuje.
      Podobnie ma sie rzecz z postem o wkladkach do kluczy. Gowno a nie
      zanezpieczenie a gdzie certyfikaty zabezpieczen i indywidulane kody kluczy.
      Totalny shit do ktorego dochodzi wk..... na maksa sztywny łancuch. Po Nowym
      Rokju przygotowuje pismo do Dierre i rto bedzie sie tam roilo od paragrafow.
      Mam powoli ZZ dosyc. Moze to zmeczenie i przejdzie ale upierdliwosc drobiazgow
      wykancza.
      • robin123 Re: dodatkowa wentylacja 30.12.03, 09:43
        Jesli chodzi o klucze i zwiazane z nimi certyfikaty popieram cie calkowicie. Ja
        dostalem jedynie jakas kartke krzywo odbita na ksero o klasie drzwi.
      • jott7 Re: dodatkowa wentylacja 30.12.03, 21:41
        macius71 napisał:

> to kolejna kicha na tym super osiedlu i oczywiscie ukryta co pisze
        > ewentualnymodpowiedzia w stylu widzialy galy co braly bo tego i wielu innych
        > rzeczy nie widzialy. U mnie bylo to samo kiedy sasiad malowal parkiet
        zakleilem
        >
        > drzwiczki tasma izolacyjna bo myslalem ze wykorkuje.
        > Podobnie ma sie rzecz z postem o wkladkach do kluczy. Gowno a nie
        > zanezpieczenie a gdzie certyfikaty zabezpieczen i indywidulane kody kluczy.
        > Totalny shit do ktorego dochodzi wk..... na maksa sztywny łancuch. Po Nowym
        > Rokju przygotowuje pismo do Dierre i rto bedzie sie tam roilo od paragrafow.
        > Mam powoli ZZ dosyc. Moze to zmeczenie i przejdzie ale upierdliwosc
        drobiazgow

> A TO CIEKAWE CO PISZESZ. kILKA MIESIĘCY TEMU ZWRACAŁEM SIE W TEJ SPRAWIE
        DO pANA S.B. w SWOIM STYLU OLAŁ PYTANIA ODPOWIADAJAC CO JEMU BYLO WYGODNE.
        mYSLE ŻE NIE MA SENSU PISAC DO DIERE. dRZWI SPRZEDAŁ CI TURRET POLAND I
        ONI POWINNI BYC ADRESATEM LISTU / POLECONEGO /
        • macius71 Re: dodatkowa wentylacja 30.12.03, 22:59
          Standardy zabezpieczen sa obowiaujace Dierre, a Ty zapewne nie stospwales
          mojego ulubionego numeru tj. Napisze pismo do Dierre i kopie w jezyku obcym
          przesle do Centrali Dierre o czym oczywiscie poinformuje i Dierre i Turret. Z
          doswiadczednia wiem ze polacy zawsze wszystko olewaja ale jewden telefon z
          centrali potrafi zdziałać prawdziwe cuda. smile)) A ja sie wk.... i to na maksa.
          A Turret poprzez swoich pracownikow ponosi czesc odpowiedzialnosci gwaranta
          ktorym jest Dierre i Dierre moze w stsunku do TP wyciagnac konsekwencje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka