simon_x 04.12.08, 00:59 To jest remake Escape from Butcher Bay? Czy jakaś inna część była? Escape... przeszedłem - świetna gra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rex.nebular Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 01:19 Podobno to remake plus drugie tyle nowej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 01:20 Tak Simon to będzie ciąg dalszy przygód Riddicka po ucieczce z więzienia, i tez pamiętam, że gierka wymiatała "Assault On Dark Athena" wygląda bardzo podobnie do "Escape From Butcher's Bay", mimo to magia Riddicka/Diesla nadal działa (ten badass voice), a jako, że ostatnio widziałem świetny animowany film "Mroczna Furia" to tym bardziej oczekuję na nowe przygody Furianina Odpowiedz Link Zgłoś
rockboy84 Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 01:36 A czemu (prawie) wszystko tak samo wygląda? Widok FPP, walka z przeciwnikami, system leczenia, grafika, wrogowie. Poprzednia część była świetna, ta też nie powinna zawieść, chociaż wolałbym to w TPP. Oczywiście warto będzie ją kupić chociażby dla poznania fabuły, która będzie wplatać się pomiędzy fabułę - 2 filmów, 1 filmu animowanego oraz gry komputerowej. Chyba warto co? P.S. Co do TPP to pamiętam, że uruchamiając poprzednią część gry na PC, edytując pewien plik konfiguracyjny można było śmigać z tym widokiem Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 01:42 No właśnie na Riddika czekam, nieukończyłem go na pierwszym xboxie może teraz sie uda:0 Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 01:57 Escape From Butcher's Bay przyciagnelo mnie na dlugie godzinki do iksa... Mysle ze teraz, po tym co zobaczylem, nie bedzie inaczej. The Chronicles of Riddick: Dark Fury ciekawa kreskowka, az zaskoczyla mnie dosc wysoka ocena na IMDb... Odpowiedz Link Zgłoś
leonart1985pl Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 02:49 Bardzo na to czekam Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 05:30 Przeszedlem na PC, nie ma opcji zebym kupil ponownie odgrzewane kotlety ..... chociaz gra naprawde swietna byla Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 08:33 Butcher Bay był świetny. A teraz chcą zrobić remakea + nowy rozdział...czekam z niecierpliwoscią Odpowiedz Link Zgłoś
charlesz Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 09:07 Olas to Ci się udało, gratuluję Ja podchodziłem do gry dokładnie dwa razy i nie udało mi się jej skończyć. Za pierwszym razem PC zgubił gdzieś sejwa przy końcu gry i musiałem zacząć od nowa. Za drugim razem miałem to samo dokładnie w tym samym miejscu. Dobrze, że grę miałem ze "złotej kolekcji", przynajmniej tania była. Może za trzecim razem na X-a skończyć się uda Odpowiedz Link Zgłoś
piethru Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 09:41 Mi się udało skończyć, dość krótka była, zdaje się, że około 6 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
kodex-online Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 04.12.08, 13:13 nice Odpowiedz Link Zgłoś
olas_trzymiasto Re: Trailer: Chronicles of Riddick: Assault on Da 05.12.08, 05:15 @ Charlesz, dziekuje doceniam No zeby nie bylo mi tez cos raz wcielo sejwy heheh, ale z tego co pamietam ta gra byla jedna z pierwszych co SP2 byl wymagany do odpalenia Odpowiedz Link Zgłoś