Dodaj do ulubionych

T-Mobile chce zmienić markę Era

IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.03.04, 18:28
no to będzie T-Mobile Basket Liga :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ilir T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.03.04, 18:29
      Bede musiał wyrzucić swoją komórkę, bo mam z Ery. A nie bede używał szwabskiej.
      • Gość: mlx Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.echostar.pl 22.03.04, 20:05
        To wyrzuć od razu, bo od dawna używasz szwabskiej - tylko teraz to do Ciebie
        dotarlo:)
        • kropa007 Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 22.03.04, 20:15
          Nie tak od dawna, wczesniej to tam siedzieli glownie zabojady
          • gandalv Tu jest POLSKA!!! I nie będę dzwonić a ni z niemie 22.03.04, 21:25
            ckiej ani z francuskiej a ni z innej komórki!!!
            Będę puszczał znaki dymne!!!
            Ciekawe czy ceny też swoje wprowadzą bo coś mi się wydaje że będą nas doić po
            wschodnioeurowpejsku pod zachodnią marką.
            Pozdrawiam
            Gandalv
            www.twojamagia.republika.pl

• Gość: t Re: Tu jest POLSKA!!! I nie będę dzwonić a ni z n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:11
              a z francuskiego telefonu korzystasz? mimo ze ma "polska" nazwe?
            • Gość: gast Re: Tu jest POLSKA!!! I nie będę dzwonić a ni z n IP: *.arcor-ip.net 24.03.04, 00:08
              hehehehehe ale debil z ciebie
              ojej gandavie ja sie zesram ze smiechu. co za idiota, to boli hehehehe
              pozdrowienia z reichu, hehehehehe
            • Gość: Marcin Re: Tu jest POLSKA!!! I nie będę dzwonić a ni z n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 16:18
              idz dalej - nie korzystaj z banków, sklepów, chodz nago, jedz trawe i podcieraj
              tyłek łopianem, większość produktów z których korzystamy jest pochodzenia lub z
              udziałem zagranicznym.pozdrawiam
          • Gość: hadez Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 19:56
            chyba coś ci się z TPSA pomyliło.
      • Gość: Heyah.XX.pl Globalizacja po niemiecku - a feeeeeeee IP: 80.48.251.* 23.03.04, 19:12
        i tak nie przepadalem za erą ;)

polecam na 1 kwietnia:

www.heyah.xx.pl

• Gość: xan Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 24.03.04, 10:59
        pozdrawiam
        przestan sie tez myc, bo mydlo niemieckie, prac bo proszek, pasta do zebow,
        ciastka, cukierki, czekolada niemieckie, telewizor tez pewnie z niemieckiej
        dystrybucji. to takie podejscie jak Iraku do Ameryki - odwalcie sie od nas
        Amerykanie (ale bedziemy uzywac waszych aut, waszego sprzetu; Hussein przed
        zlapaniem w swojej melinie myl sie mydlem Dove)
    • Gość: MultiKulti To ja zmieniam siec na inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:31
      Nie mam zamiaru codziennie sie gapic na jakis szkopski napis T-online
      (deutsche Telekom online)
      • Gość: king Re: To ja zmieniam siec na inna IP: *.033.popsite.net 22.03.04, 19:13
        Tez nie lubie popierac szwabow ale kupilem mercedesa w 1981r. i do dzisiaj
        chodzi, telefon komorkowy tez nie chcialem t-mobil jak sie okazalo wszystkie
        telefony sa tylko dobre do okreslonego rejonu. Teraz mam t-mobil i moge go
        uzywac w 150 panstwach, oczywiscie ceny za polaczenie sa nieco zroznicowane ale
        nie mam wyboru. Japonczycy produkuja nieco lepsze samochody jednak wytwazaja je
        z odpadow i nie sa tak trwale jak niemieckie, telefony tez maja dobre jednak
        nikt nie zaoferowal mi polaczenia do 150 panstw nistety musze wspierac szwabow
        czy chce czy nie.
      • Gość: T Re: To ja zmieniam siec na inna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 18:49
        no to spij spokojnie
        T-Online, podobnie jak T-Com, T-Systems i T-Mobile jest jedna z
        czterech "corek" Deutsche Telekomu :P
        Tak wiec na komorce napisane bedziesz mial jedynie piekny napis T-Mobile.
        Ponadto zarowno pochodzenie jak i wymowa "T-Mobile" ma raczej inne niz
        niemieckie korzenie :P
    • Gość: MG Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 195.205.63.* 22.03.04, 18:31
      I to jest początek germanizacji naszego kraju
      • Gość: NiePrzeszkadza Ciekawe fiuty czy kupujecie polonezy.... IP: *.olydorf.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 22.03.04, 18:36
        czy moze opl, vw, itp... spierdalac do przeczkola palanty
        • Gość: max ale z ciebie palant. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:56
          Palancie Opel to w rzeczywistosci General Motors
          • Gość: Re Czy wg ciebie smarkaczu... IP: *.olydorf.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 22.03.04, 20:02
            Chrysler to niemieckie auto bo nalezy do koncernu DaimlerChrysler? Bierz
            lopatki i do piaskownicy gowniarzu!
          • Gość: T Re: ale z ciebie palant. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 19:19
            heh szarpiecie sie tutaj a i tak nie macie wplywu np na takie rzeczy:

www.renault.pl/RenaultSITe/cars/trafic/home/index.html
            www.opel.com.pl/action/europe/landing?model=01&cntryCd=PL&langCd=pl&webSiteId=GBPPL
            www.nissan-primastar.cz/plakaty.html
        • Gość: . Re: Ciekawe fiuty czy kupujecie polonezy.... IP: 212.14.10.* 23.03.04, 18:58
          przedszkole!!!!!
      • Gość: Pitum Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.ifht.RWTH-Aachen.DE 23.03.04, 17:23
        hehe, trzeba bylo sie wczesniej germianizowac, przynajmniej mielibysmy lepsze drogi, ze
        Szczecina jezdzilo by sie brlinka do Krolewca i by bylo git :)
      • Gość: jerber. Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.chello.pl 23.03.04, 22:03
        NO TO PRODUKUJMY WSZYSTKO LEPSZEJ JAKOŚCI NIŻ NIEMCY i w ten prosty sposób
        zaczniemy ich polonizować.
    • Gość: Marcin Nie będzie Niemiec.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:34
    • Gość: MG Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 195.205.63.* 22.03.04, 18:34
      To jest początek germanizacji naszego kraju
    • Gość: junk65 Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:36
      Nie będzie Niemiec... paskudził nam wyświetlaczy!!!
      • Gość: Pitum Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.ifht.RWTH-Aachen.DE 23.03.04, 17:24
        Era über alles
    • Gość: maciekkk Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.idea.pl 22.03.04, 18:37
      no to już wiemy dlaczego heyah nie jest wiązana z marka ery, tylko markuje się
      sama
    • Gość: errraaa ERA to gówno IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.03.04, 18:37
      • Gość: MiB Sie zaczyna IP: *.chello.pl 22.03.04, 18:44
        Plus pewnie zmieni na Vodaphone (czy jakoś tak) a idea na orange. Miejmy
        nadzieję że przynajmniej żytnia przy swojej nazwie zostanie
        • Gość: sprawiedliwy Re: Sie zaczyna IP: *.ssk.com.pl 24.03.04, 10:15
          To będziemy mieli Orange Śląsk Wrocław i moja koszulka będzie się nadawała do
          powieszenia w szafie.

• Gość: piotr Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 217.93.13.* 22.03.04, 18:50
      kazdy ma prawo zmienac nazwe swojej wlasnosce, jezeli jest oczywiscie jego
      wlasnoscia.
      Jakas tam Germanizacja telefonow komurkowych to bzdura.
      Nie bedzie telefon komurkowy plul mi w twarz ;)
      Jezeli ERA nalezy do T-Mobile i bedzie sie tak nazywala, to klient bedzie mogl
      pojsc do sklepu T-Mobile np. w USA i otrzymac taki sam service jak w Polsce, bo
      przeciez nie znajdzie w USA sklepu firmowego ERA, chyba?!
      • Gość: Łukasz Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:36
        Do Stanów na szczęście T-Mobile czy Orange na razie nie dotarły. Oni tam mają
        własny, bardzo specyficzny rynek komórek. Olbrzymie pakiety minut za grosze,
        (np. 4000 - 4 tys. - min. za $25) ale za to często gęsto sieci są analogowe i
        mają te minuty liczone w obie strony (przy cyfrowych zresztą też, co mnie
        trochę dziwi). Jankesi cieszą się takimi sieciami jak Voicestream, Powertel,
        Bell South, Bell Atlantic, Bell Pacific itp. itd. Niestety żadna nie ma zasięgu
        krajowego (każda obejmuje po kilka stanów) i muszą korzystać - za opłatą chyba -
        z czegoś takiego jak national roaming - roaming krajowy. W sumie trochę
        dziwne, ale nie wiem, czy lepsze, czy gorsze jak u nas. W każdym razie im
        germanizacja nie grozi.
        Swoją drogą to chyba głupie zmieniać zakorzenioną na 40-milionowym rynku markę.
        Ale ich wybór - pewnie im się to na dłuższą metę opłaci.

olczyki@hot.pl
        • Gość: A.K. Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.elka.pw.edu.pl / *.elka.pw.edu.pl 22.03.04, 19:53
          > Do Stanów na szczęście T-Mobile czy Orange na razie nie dotarły.

Heh, zabawne... Zanim zaczniesz pisac sprawdz, chociazby na www.t-mobile.com. T-Mobile jest w tej chwili najwiekszym chyba operatorem GSM w Stanach. W USA jest _tez_ inny system, GSM jest dalekie od dominacji, ale jak najbardziej jest.
          • karmarys Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 23.03.04, 22:31
            no właśnie, sam mam aparat T-mobile kupiony w USA
        • Gość: Usa Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.65.27.* 22.03.04, 22:28
          Glupi jestes ....T-mobile Usa jest najlepscza!!!
        • Gość: quo-vadis-mann Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 62.117.24.* 23.03.04, 17:18
          Voicestream nalezy czesciowo do T-Mobile... a wiec jestesmy w Stanach. Prosze
          nie posadzac mnie o germanizacje badz tym podobne bzdury. Jestem kosmopolita i
          posiadam trzy obywatelstwa.. Stan
        • Gość: ah wy T-MOBILE W USA JUZ JEST OD DAWNA IP: *.eds.net 23.03.04, 20:15
          T-mobile jest juz w USA od dawna !!!!!!!!!!!
          Bardzo lubie i polecam
      • Gość: control Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 00:04
        Ty jestes pewnie niemiecką wtyką, bo dobrze po polsku nie umiesz pisać.
        • Gość: ah wy Jestes w bledzie IP: *.strl401.mi.comcast.net 24.03.04, 03:35
          nie zadna niemiecka wtyka......wypowiadam sie jako uzytkownik T-mobile w USA
          dlatego moge powiedziec ,ze lubie i polecam a Polacy powinni cenic to co lepsze
          bez znaczenia od kogo to przychodzi
          pozdrawiam
    • Gość: Łysy Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:50
      To już jest paranoja Niemcy chcą żeby w Polsce była ich nazwa a większość
      Polaków przyzwycziło się do ERY i na pewno ucieknie do innych sieci bo T-Mobile
      kojarzy mi się z czymś typowo niemieckim a nie chciałbym aby tak było
      • Gość: slavuss Aparaty juz mozna kupic w Germanos... IP: *.uni / *.rz.uni-frankfurt.de 22.03.04, 19:06
        (tylko drechy nie czuja, jak razaca jest ta nazwa), no to teraz bedzie jeszcze
        mozna podpisac umowe z Deutsche Telecom,

a niech ich szlag
        • Gość: ustek Re: Aparaty juz mozna kupic w Germanos... IP: *.ust.vectranet.pl / 212.160.158.* 22.03.04, 20:57
          w sumie rzecz dziwna, ale ostatnio chcialem dokupic baterie do starego modelu
          komorki, a pod reka byl germanos. fachowo mi wytlumaczyli co i jak, a na
          pytanie dodatkowe skad pochodza produkty firmy orbit, ktora robi rzeczy dla
          germanos odpowiedzieli "orbit i germanos to firmy GRECKIE" :/
      • Gość: ja Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.ols.vectranet.pl 22.03.04, 19:08
        po co sa tu te komentarze, bzdury jak zawsze. przejdziesz do orange czy
        vodafone? w calej europie marki sa ujednolicane. przyszedl czas na polske. czy
        myslisz, ze polakom nazwy t-mobile, vodafone czy orange z czyms sie kojarza? ja
        watpie. btw: a ty to kiedy sie dowiedziales, ze ptc (operator ery) jest takze w
        niemieckich rekach?
      • Gość: wolfgang Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.net.autocom.pl 22.03.04, 19:08
        No wlasnie. W Polsce strasznie mamy dosc obcego kapitalu. Wszystkie duze firmy
        maja przewage kapitalu zagranicznego. To boli. Na codzien nie myslimy o tym, ze
        Era tez jest niepolska. Ale jak zobaczymy wredne T-Mobile na wyswietlaczu, to
        juz wszystko bedzie jasne. I bedzie to wygladalo inaczej.
        Niemcy troche nie wyczuwaja nastrojow. Niby sasiedzi a nie wyczuwaja rynku.
        Lepper idzie w gore. Stosunek Leppera do kapitalu zagranicznego jest znany.
        Nie wiem po co zmieniac totalnie nazwe marki. Moze byc Era z malymi literkami
        TMobile. eeeee....
        Starzeje sie chyba....Tez juz mnie wkurza ze wszystko jakies w polsce takie
        niepolskie :\
        • Gość: jeden Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.arcor-ip.net 22.03.04, 19:18
          no to dobrze robi, kto sie wycofa czyli zmieni operatora- ten potentat ma
          bardzo zla opinie w Niemczech. Tez sie z nimi ku radosci ale niestety z
          finansowymi konsekwencjami rozstalismy. Teraz lowia wg nowych mozliwosci.
      • Gość: Poznaniak Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:19
        Jeżeli jeszcze zmieną nazwę "kotlet schabowy " na " schweinschnitzel" to pora
        wynosić się do Australii - bo to daleko od tej pieprzonej Europy
      • Gość: klakson Sorry a jak sie nazywa Orlen w Niemczech? IP: *.icpnet.pl 22.03.04, 19:34
        Inaczej?
        • Gość: ober Re: Sorry a jak sie nazywa Orlen w Niemczech? IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.04, 19:52
          orlen w niemczech sie orlen nazywa ( te swoje kupione tankstelle pomalu pod ta nazwa sie pojawiaja)...omijam te stacje benzynowe z daleka pfuuiiiii
      • Gość: Marketingowiec Jesli nie TMobile to wybierasz Vodafone czy Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 20:27
        Zabojadzki Orange (po polsku jeszcze niedlugo Idea)to g.wno.... najgorsza siec
        w Europie, podobnie jak idea w Polsce.... Brytyjski Vodafone jest moze ciut
        lepszy i moze zrobi cos z koszmarnego Plusa..., w ktorym ma swoje udzialy w
        Polsce, a T-Mobile niemiecki udzialowiec porzadnej Ery... zeby tylko Era nie
        zeszla na psy....

Podobnie jak w lotnictwie sa trzy lobalne grupy Star Alliance, oneworld,
        skyTeam, podobnie w swiecie telefonii komorkowej sa T-Mobile, Vodafone i
        Orange. Podobnie jest w tez inych dziedzinach... A skoro sie chcemy
        globalizowac, to musimy byc przyzwyczajeni do tego, ze takie rzeczy beda sie
        dzialy.
      • Gość: mpx Dobre -> slabe IP: 195.136.122.* 23.03.04, 11:50
        Polskie sieci komorkowe zapewnily sobie doskolane znaki towarowe - krotkie i
        latwe do zapamietania, a jednoczesnie "wzniosle" i dobrze sie kojarzace. Zamiana
        z wznioslej Ery na nic nie znaczace, brzmiace odrazajaco technicznie "Te mobile"
        to czysta glupota, choc nieco mniejsza niz zmiana z Idei na Orange (ktore pewnie
        wiele osob bedzie wymawiac tak jak sie pisze :-).
      • Gość: marcin Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.04, 18:50
        Zmień na inną... może na PLUS,należący do Vodafone, tak samo jak dawna
        niemiecka sieć komórkowa "mannesmann D2", która została zmieniona w VODAFONE.
        Nikt się tak nie buntował jak wy, gdy anglicy przejęli D2 i przemianowali na
        vodafone. Pewnie w PL prędzej czy później zniknie i PLUS, a będzie vodafone. W
        Czechach "T-Mobile CZ" też funkcjonuje. Nie chodzi o wdrażanie niemieckich nazw
        na polski rynek, T-Mobile operuje na całym świecie pod tą marką jako "T-Mobile
        D","T-Mobile USA", "T-Mobile CZ" i wkrótce "T-Mobile PL". Dlatego nazwa firmy
        została zmieniona z "T-Mobil" na "T-Mobile".
        Era już od dawna jest pod wpływen T-Mobile, z tym że od Polaków się nauczy,
        ponieważ sieć T-D1 w RFN jest nieco przestarzała, nie ma tylu możliwości, jak u
        was. N.p. zamawianie dzwonków itd. poprzez sms istnieje dopiero od ok. roku.
        Widziałem nawet że w Polsce można robić telezakupy, płacąc za pomocą smsa itd.
        W Niemczech takiego czegoś jeszcze nigdy nie widziano. A ładowanie kart pre-
        paid za pomocą bankomatów, to w Niemczech wręcz nie do pomyślenia...

Niemcy mogliby również wyjść na ulice i protestować przeciwko przejęciu 400
        stacji benzynowych BP przez ORLEN... Nie robią tego, ponieważ są otwarci. Jest
        obojętne, skąd firma pochodzi. Ważne że oferuje dobre usługi za dobrą cenę. A
        wojna już jest zbyt daleko za nami, żeby protestować przeciwko produktom od
        sąsiada.Nauczcie się tolerancji...
    • Gość: frank.drebin Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:20
      Niemiecka Telefonia posiadając 49% akcji ERY jest jest współwłaścicielem, w ten sposób i tak wasze pieniążki za telefon wędrują za zachodnią granicę. Przejęcie ERY przez tego właśnie operatora może spowodować jedynie poprawę usług w Polsce z jednoczesnym spadkiem cen i wywołaniem konkurencji.
      • Gość: Demokrata Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:23
        Jak ktoś wierzy, że Niemcy doprowadza do spadku cen w naszym kraju to za
        przeproszeniem jest kretynem. Europa chce pieniedzy i rynku.
        • Gość: john sp-ier-dal-ac za odre IP: *.dhcp-149-159.indiana.edu 22.03.04, 19:34
          jebany deutsche telekom
          • Gość: German Re: sp-ier-dal-ac za odre IP: 212.65.27.* 22.03.04, 22:33
            To co Adolf nie dokonal dokonaja nasze pieniadze....Deutschland über alles!!!
    • Gość: mis hakenkrojc - nową nazwą Ery, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:53
      a po 1 maja Warszawa ma oficjalnie nazywac sie Warschau
      • Gość: artkon Re: hakenkrojc - nową nazwą Ery, IP: *.osadanet.pl 23.03.04, 19:59
        moze i dobrze z ta Warszawa. moze wreszcie ktos zrobi tu porzadek skoro sami nie potrafimy
    • Gość: pol nie sprzedawać ery wogóle-zapomnieć !!!!!!!!! IP: *.laczpol.net.pl 22.03.04, 20:02
      • Gość: Meg Re: nie sprzedawać ery wogóle-zapomnieć !!!!!!!!! IP: 62.233.173.* 23.03.04, 09:46
        o matko, a kto tu mowi o sprzedawaniu ?! DT juz jest wlascicielem czesci PTC -
        operatora Ery, a wprowadzienie zmiany marki to nie sprzedaz baranie! poza tym
        to jest prywatne firma i moze sprzedawac udzialy komu chce ...
    • Gość: xyk moze T - Era? IP: 213.25.112.* 22.03.04, 20:02
      .
    • Gość: o Nie chce T-Mobile, chce Era IP: *.resc.insa-lyon.fr 22.03.04, 20:44
      o
      • Gość: Pollak Re: Nie chce T-Mobile, chce Era IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.04, 21:53
        Czy jest jeszcze w Polsce cos POLSKIEGO ???????????????????
        T - mobile 49% i juz rzadza.
    • Gość: adam kumpel leszka Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.elektrownia.rybnik.pl 22.03.04, 22:44
      niech niemcy wsadza swoje tluste lapska do .... a nie do Era
      • machy Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 22.03.04, 23:03
        1. dziwie sie t-mobile ze zmieni nazwe era, ktora jednak jest bardzo
        rozpoznawalna na polskim rynku i ma ogromna wartosc. t-mobile pokryje ogromne
        koszty zwiazane ze zmiana marki.
        2. dziwie sie wam ludzie ze tak reagujecie: jakby wam amerykanie zrobili south
        bell to byscie sie tak nie darli, tylko juz pod sklepem stali zamienili idee i
        plusa na ere zeby tylko niedlugo amerykancka siec miec. jestescie jednak
        strasznie zakompleksieni i z mysleniem nie przystajacym Europejczykom....
        pzdr
        machy
    • Gość: K2 Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.acn.pl 23.03.04, 00:29
      Wolę Orange i Vadafone od T-Mobile. Po prostu wychowałem się na "czterech
      pancernych" i mieszkam w Warszawie - i jak k...a zmienia nazwe to ja zmienie
      operatora. W tym kraju Niemcy powinni zachowywać się nieco delikatniej...
      • chris1970 Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 23.03.04, 08:23
        Czy zmiana nazwy operatora jest podstawą do rozwiązania umowy z firmą? W jakich
        przypadkach tak naprawdę możemy rozwiązać umowę jeżeli korzystamy z promocji i
        zawieramy umowę na dwa lata?
    • Gość: Jan Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.04, 09:21
      70% wymiany handlowej Polski przypada na Niemcy.Niemcy maja najlepiej opanowany rynek handlowy,a Metro jest najwiekszym handlowcem w Polsce (z Realem,Markro,Media Markt,Kaufhof,Extra,Saturn i Praktiker)Po za tym Lidl i Minimal,Hagebau.
      Jak to jest z czasopismami i prasa?Jest to prawda,ze Niemcy maja 70% rynku polskiego w swoich rekach?Telewizja niemiecka jest juz od paru lat bardzo popularna w Polsce,szczegolnie na Slasku,Mazurach.Teraz jest kolej na telefonie..
      • Gość: slazak Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.65.27.* 23.03.04, 17:40
        Dokladnie!!!kazdy mazy o naszym aucie...choch wiekszosci nie stac na te
        auta...Deutsche poest jest najweikszy firma logistyczna na swiecie
        (DHL),Siemans,Bosch....teraz brakuje jescze T-mobile...
    • Gość: fanka ery Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.14.10.* 23.03.04, 18:53
      nie oddajmy im naszej eruni
      • Gość: lkjl Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.osadanet.pl 23.03.04, 20:07
        a mnie jest wszystko jedno jak sie nazywa, byle w koncu spadaly ceny i rosla jkosc uslug a nazwa nie ma wiekszego znaczenia
      • machy Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 23.07.04, 16:58
        juz od dawna do nich nalezy... czego umysl nie wie, tego mu nie zal .. :)
    • Gość: Jurek Cena promocji znaku Era GSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 20:35
      Idiotyczne wywalac tyle pieniedzy w bloto.
      • Gość: eee myslec myslec ludzie IP: 62.233.181.* 24.03.04, 00:43
        a czy z was nikt nie pomyslalem jakby bylo gdyby np. : telefony Nokia byly
        sprzedawane w roznych krajach pod rozna marka ? ludzie !! przeciez skoro
        wlasciciel jest jeden (albo taki zostanie) i w skali globalnej, dlugookresowej
        przyniesie mu to zapewne wieksze korzysci niz kreowanie wizerunku osobno to co
        sie rzucacie. zgadzam sie ze marki sa zakorzenione dosc mocno na rynku ale
        zmiana odpowiednio przeprowadzona bedzie sukcesem. pamieta ktos z was BASF ????
        teraz mamy EMTEC i co umarl ktos ? zmiana przeprowadzona bardzo starannie i
        jakos sie udalo. troche wiary. jesli ja jadac poza kraj otrzymam miedzynarodowa
        obsluge w dowolnym punkcie VOdafone czy innej sieci to taka zmiana moze tylko
        klienta cieszyc. myslec ludzie myslec.....
    • Gość: Okocim Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.mpowercom.net 24.03.04, 01:09
      Jestem pracownikiem amerykanskiego T-Mobile, moze po zmianie znajde wreszcie
      zatrudnienie w POLSCE.
    • Gość: wojciech Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 07:28
      kapital nie ma narodowosci.
      inne komentarze sa zbedne....
      • Gość: hampster Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 24.03.04, 10:01
        kapital nie ma narodowosci a siemens robil komory gazowe
        • Gość: Siemens Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.65.27.* 24.03.04, 14:19
          Wasze dziadowskie komory gazowe by nie dzialaly albo dzilaly ba jak ten biedny
          dziadowski kraj=Polska...Made in Germany=Jakosc
          • Gość: kou Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.bath.ac.uk / *.bath.ac.uk 24.03.04, 15:45
            Sluchaj debilu, wole byc biedny i mieszkac w biednym kraju niz byc bogatym
            inzynierem niemieckiego Siemensa, specjalizujacym sie w produkcji komor
            gazowych.

Po drugie, faszystowski smieciu, gdzie ta niemiecka jakosc na terenach b.DDR?
            Gdzie ta niemiecka organizacja? Byles glabie w Zgorzelcu po niemieckiej stronie?
            W zadnym polskim miescie nie widzialem takiej biedy, tylu zrujnowanych budynkow
            i wybitych szyb, przy czym Polska nie ma bogatego wujka ktory pompuje
            pieniadze. A jak niemieccy nastoletni zebracy prosili mnie o euro to im
            powiedzialem (po polsku, niech sie ucza jezykow) ze moga mi umyc szyby w
            samochodzie. Na polskich numerach.

Wiec spierdalaj do Zgorzelca podziwiac jakosc rozpadajacych sie budynkow..
            • Gość: german Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.65.27.* 26.03.04, 15:35
              Widac jaki z ciebie nie wyksztalcony smiec...glupi pljaku...i w dodatkeu
              biedny!!!lach...ja jezdze mercem a ty???smieciu
    • pinxit To głupi pomysł. 25.03.04, 16:07
      mam nadzieje ze ktos w pore puknie sie w niemieckie czolo
      chyba ze i niemiec madry po szkodzie bo niby czemu nie
    • Gość: Dave To blad. W Polsce niemieckie nazwy nie pociagaja.. IP: 195.117.195.* 26.03.04, 09:18
      Mimo wszystko kazdy bedzie odczuwal niemiecka siec a w Polsce Niemcy nie sa
      szczegolnie mile wspominani. Sadze ze siec na tym straci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka