GoĹÄ: fukuf IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.03.04, 18:28 no to będzie T-Mobile Basket Liga :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Ilir T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.03.04, 18:29 Bede musiał wyrzucić swoją komórkę, bo mam z Ery. A nie bede używał szwabskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mlx Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.echostar.pl 22.03.04, 20:05 To wyrzuć od razu, bo od dawna używasz szwabskiej - tylko teraz to do Ciebie dotarlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropa007 Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 22.03.04, 20:15 Nie tak od dawna, wczesniej to tam siedzieli glownie zabojady Odpowiedz Link Zgłoś
gandalv Tu jest POLSKA!!! I nie będę dzwonić a ni z niemie 22.03.04, 21:25 ckiej ani z francuskiej a ni z innej komórki!!! Będę puszczał znaki dymne!!! Ciekawe czy ceny też swoje wprowadzą bo coś mi się wydaje że będą nas doić po wschodnioeurowpejsku pod zachodnią marką. Pozdrawiam Gandalv www.twojamagia.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: t Re: Tu jest POLSKA!!! I nie będę dzwonić a ni z n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 17:11 a z francuskiego telefonu korzystasz? mimo ze ma "polska" nazwe? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gast Re: Tu jest POLSKA!!! I nie będę dzwonić a ni z n IP: *.arcor-ip.net 24.03.04, 00:08 hehehehehe ale debil z ciebie ojej gandavie ja sie zesram ze smiechu. co za idiota, to boli hehehehe pozdrowienia z reichu, hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: Tu jest POLSKA!!! I nie będę dzwonić a ni z n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.04, 16:18 idz dalej - nie korzystaj z banków, sklepów, chodz nago, jedz trawe i podcieraj tyłek łopianem, większość produktów z których korzystamy jest pochodzenia lub z udziałem zagranicznym.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hadez Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 19:56 chyba coś ci się z TPSA pomyliło. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Heyah.XX.pl Globalizacja po niemiecku - a feeeeeeee IP: 80.48.251.* 23.03.04, 19:12 i tak nie przepadalem za erą ;) polecam na 1 kwietnia: www.heyah.xx.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xan Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 24.03.04, 10:59 pozdrawiam przestan sie tez myc, bo mydlo niemieckie, prac bo proszek, pasta do zebow, ciastka, cukierki, czekolada niemieckie, telewizor tez pewnie z niemieckiej dystrybucji. to takie podejscie jak Iraku do Ameryki - odwalcie sie od nas Amerykanie (ale bedziemy uzywac waszych aut, waszego sprzetu; Hussein przed zlapaniem w swojej melinie myl sie mydlem Dove) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MultiKulti To ja zmieniam siec na inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:31 Nie mam zamiaru codziennie sie gapic na jakis szkopski napis T-online (deutsche Telekom online) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: king Re: To ja zmieniam siec na inna IP: *.033.popsite.net 22.03.04, 19:13 Tez nie lubie popierac szwabow ale kupilem mercedesa w 1981r. i do dzisiaj chodzi, telefon komorkowy tez nie chcialem t-mobil jak sie okazalo wszystkie telefony sa tylko dobre do okreslonego rejonu. Teraz mam t-mobil i moge go uzywac w 150 panstwach, oczywiscie ceny za polaczenie sa nieco zroznicowane ale nie mam wyboru. Japonczycy produkuja nieco lepsze samochody jednak wytwazaja je z odpadow i nie sa tak trwale jak niemieckie, telefony tez maja dobre jednak nikt nie zaoferowal mi polaczenia do 150 panstw nistety musze wspierac szwabow czy chce czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: T Re: To ja zmieniam siec na inna IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 18:49 no to spij spokojnie T-Online, podobnie jak T-Com, T-Systems i T-Mobile jest jedna z czterech "corek" Deutsche Telekomu :P Tak wiec na komorce napisane bedziesz mial jedynie piekny napis T-Mobile. Ponadto zarowno pochodzenie jak i wymowa "T-Mobile" ma raczej inne niz niemieckie korzenie :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MG Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 195.205.63.* 22.03.04, 18:31 I to jest początek germanizacji naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: NiePrzeszkadza Ciekawe fiuty czy kupujecie polonezy.... IP: *.olydorf.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 22.03.04, 18:36 czy moze opl, vw, itp... spierdalac do przeczkola palanty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max ale z ciebie palant. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:56 Palancie Opel to w rzeczywistosci General Motors Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Re Czy wg ciebie smarkaczu... IP: *.olydorf.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 22.03.04, 20:02 Chrysler to niemieckie auto bo nalezy do koncernu DaimlerChrysler? Bierz lopatki i do piaskownicy gowniarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: T Re: ale z ciebie palant. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.03.04, 19:19 heh szarpiecie sie tutaj a i tak nie macie wplywu np na takie rzeczy: www.renault.pl/RenaultSITe/cars/trafic/home/index.html www.opel.com.pl/action/europe/landing?model=01&cntryCd=PL&langCd=pl&webSiteId=GBPPL www.nissan-primastar.cz/plakaty.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Ciekawe fiuty czy kupujecie polonezy.... IP: 212.14.10.* 23.03.04, 18:58 przedszkole!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pitum Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.ifht.RWTH-Aachen.DE 23.03.04, 17:23 hehe, trzeba bylo sie wczesniej germianizowac, przynajmniej mielibysmy lepsze drogi, ze Szczecina jezdzilo by sie brlinka do Krolewca i by bylo git :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jerber. Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.chello.pl 23.03.04, 22:03 NO TO PRODUKUJMY WSZYSTKO LEPSZEJ JAKOŚCI NIŻ NIEMCY i w ten prosty sposób zaczniemy ich polonizować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Nie będzie Niemiec.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:34 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MG Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 195.205.63.* 22.03.04, 18:34 To jest początek germanizacji naszego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: junk65 Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:36 Nie będzie Niemiec... paskudził nam wyświetlaczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pitum Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.ifht.RWTH-Aachen.DE 23.03.04, 17:24 Era über alles Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciekkk Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.idea.pl 22.03.04, 18:37 no to już wiemy dlaczego heyah nie jest wiązana z marka ery, tylko markuje się sama Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MiB Sie zaczyna IP: *.chello.pl 22.03.04, 18:44 Plus pewnie zmieni na Vodaphone (czy jakoś tak) a idea na orange. Miejmy nadzieję że przynajmniej żytnia przy swojej nazwie zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sprawiedliwy Re: Sie zaczyna IP: *.ssk.com.pl 24.03.04, 10:15 To będziemy mieli Orange Śląsk Wrocław i moja koszulka będzie się nadawała do powieszenia w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotr Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 217.93.13.* 22.03.04, 18:50 kazdy ma prawo zmienac nazwe swojej wlasnosce, jezeli jest oczywiscie jego wlasnoscia. Jakas tam Germanizacja telefonow komurkowych to bzdura. Nie bedzie telefon komurkowy plul mi w twarz ;) Jezeli ERA nalezy do T-Mobile i bedzie sie tak nazywala, to klient bedzie mogl pojsc do sklepu T-Mobile np. w USA i otrzymac taki sam service jak w Polsce, bo przeciez nie znajdzie w USA sklepu firmowego ERA, chyba?! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Łukasz Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:36 Do Stanów na szczęście T-Mobile czy Orange na razie nie dotarły. Oni tam mają własny, bardzo specyficzny rynek komórek. Olbrzymie pakiety minut za grosze, (np. 4000 - 4 tys. - min. za $25) ale za to często gęsto sieci są analogowe i mają te minuty liczone w obie strony (przy cyfrowych zresztą też, co mnie trochę dziwi). Jankesi cieszą się takimi sieciami jak Voicestream, Powertel, Bell South, Bell Atlantic, Bell Pacific itp. itd. Niestety żadna nie ma zasięgu krajowego (każda obejmuje po kilka stanów) i muszą korzystać - za opłatą chyba - z czegoś takiego jak national roaming - roaming krajowy. W sumie trochę dziwne, ale nie wiem, czy lepsze, czy gorsze jak u nas. W każdym razie im germanizacja nie grozi. Swoją drogą to chyba głupie zmieniać zakorzenioną na 40-milionowym rynku markę. Ale ich wybór - pewnie im się to na dłuższą metę opłaci. olczyki@hot.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A.K. Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.elka.pw.edu.pl / *.elka.pw.edu.pl 22.03.04, 19:53 > Do Stanów na szczęście T-Mobile czy Orange na razie nie dotarły. Heh, zabawne... Zanim zaczniesz pisac sprawdz, chociazby na www.t-mobile.com. T-Mobile jest w tej chwili najwiekszym chyba operatorem GSM w Stanach. W USA jest _tez_ inny system, GSM jest dalekie od dominacji, ale jak najbardziej jest. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 23.03.04, 22:31 no właśnie, sam mam aparat T-mobile kupiony w USA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Usa Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.65.27.* 22.03.04, 22:28 Glupi jestes ....T-mobile Usa jest najlepscza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: quo-vadis-mann Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 62.117.24.* 23.03.04, 17:18 Voicestream nalezy czesciowo do T-Mobile... a wiec jestesmy w Stanach. Prosze nie posadzac mnie o germanizacje badz tym podobne bzdury. Jestem kosmopolita i posiadam trzy obywatelstwa.. Stan Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ah wy T-MOBILE W USA JUZ JEST OD DAWNA IP: *.eds.net 23.03.04, 20:15 T-mobile jest juz w USA od dawna !!!!!!!!!!! Bardzo lubie i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: control Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 00:04 Ty jestes pewnie niemiecką wtyką, bo dobrze po polsku nie umiesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ah wy Jestes w bledzie IP: *.strl401.mi.comcast.net 24.03.04, 03:35 nie zadna niemiecka wtyka......wypowiadam sie jako uzytkownik T-mobile w USA dlatego moge powiedziec ,ze lubie i polecam a Polacy powinni cenic to co lepsze bez znaczenia od kogo to przychodzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Łysy Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:50 To już jest paranoja Niemcy chcą żeby w Polsce była ich nazwa a większość Polaków przyzwycziło się do ERY i na pewno ucieknie do innych sieci bo T-Mobile kojarzy mi się z czymś typowo niemieckim a nie chciałbym aby tak było Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slavuss Aparaty juz mozna kupic w Germanos... IP: *.uni / *.rz.uni-frankfurt.de 22.03.04, 19:06 (tylko drechy nie czuja, jak razaca jest ta nazwa), no to teraz bedzie jeszcze mozna podpisac umowe z Deutsche Telecom, a niech ich szlag Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ustek Re: Aparaty juz mozna kupic w Germanos... IP: *.ust.vectranet.pl / 212.160.158.* 22.03.04, 20:57 w sumie rzecz dziwna, ale ostatnio chcialem dokupic baterie do starego modelu komorki, a pod reka byl germanos. fachowo mi wytlumaczyli co i jak, a na pytanie dodatkowe skad pochodza produkty firmy orbit, ktora robi rzeczy dla germanos odpowiedzieli "orbit i germanos to firmy GRECKIE" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.ols.vectranet.pl 22.03.04, 19:08 po co sa tu te komentarze, bzdury jak zawsze. przejdziesz do orange czy vodafone? w calej europie marki sa ujednolicane. przyszedl czas na polske. czy myslisz, ze polakom nazwy t-mobile, vodafone czy orange z czyms sie kojarza? ja watpie. btw: a ty to kiedy sie dowiedziales, ze ptc (operator ery) jest takze w niemieckich rekach? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wolfgang Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.net.autocom.pl 22.03.04, 19:08 No wlasnie. W Polsce strasznie mamy dosc obcego kapitalu. Wszystkie duze firmy maja przewage kapitalu zagranicznego. To boli. Na codzien nie myslimy o tym, ze Era tez jest niepolska. Ale jak zobaczymy wredne T-Mobile na wyswietlaczu, to juz wszystko bedzie jasne. I bedzie to wygladalo inaczej. Niemcy troche nie wyczuwaja nastrojow. Niby sasiedzi a nie wyczuwaja rynku. Lepper idzie w gore. Stosunek Leppera do kapitalu zagranicznego jest znany. Nie wiem po co zmieniac totalnie nazwe marki. Moze byc Era z malymi literkami TMobile. eeeee.... Starzeje sie chyba....Tez juz mnie wkurza ze wszystko jakies w polsce takie niepolskie :\ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jeden Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.arcor-ip.net 22.03.04, 19:18 no to dobrze robi, kto sie wycofa czyli zmieni operatora- ten potentat ma bardzo zla opinie w Niemczech. Tez sie z nimi ku radosci ale niestety z finansowymi konsekwencjami rozstalismy. Teraz lowia wg nowych mozliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Poznaniak Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:19 Jeżeli jeszcze zmieną nazwę "kotlet schabowy " na " schweinschnitzel" to pora wynosić się do Australii - bo to daleko od tej pieprzonej Europy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klakson Sorry a jak sie nazywa Orlen w Niemczech? IP: *.icpnet.pl 22.03.04, 19:34 Inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ober Re: Sorry a jak sie nazywa Orlen w Niemczech? IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.04, 19:52 orlen w niemczech sie orlen nazywa ( te swoje kupione tankstelle pomalu pod ta nazwa sie pojawiaja)...omijam te stacje benzynowe z daleka pfuuiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marketingowiec Jesli nie TMobile to wybierasz Vodafone czy Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 20:27 Zabojadzki Orange (po polsku jeszcze niedlugo Idea)to g.wno.... najgorsza siec w Europie, podobnie jak idea w Polsce.... Brytyjski Vodafone jest moze ciut lepszy i moze zrobi cos z koszmarnego Plusa..., w ktorym ma swoje udzialy w Polsce, a T-Mobile niemiecki udzialowiec porzadnej Ery... zeby tylko Era nie zeszla na psy.... Podobnie jak w lotnictwie sa trzy lobalne grupy Star Alliance, oneworld, skyTeam, podobnie w swiecie telefonii komorkowej sa T-Mobile, Vodafone i Orange. Podobnie jest w tez inych dziedzinach... A skoro sie chcemy globalizowac, to musimy byc przyzwyczajeni do tego, ze takie rzeczy beda sie dzialy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mpx Dobre -> slabe IP: 195.136.122.* 23.03.04, 11:50 Polskie sieci komorkowe zapewnily sobie doskolane znaki towarowe - krotkie i latwe do zapamietania, a jednoczesnie "wzniosle" i dobrze sie kojarzace. Zamiana z wznioslej Ery na nic nie znaczace, brzmiace odrazajaco technicznie "Te mobile" to czysta glupota, choc nieco mniejsza niz zmiana z Idei na Orange (ktore pewnie wiele osob bedzie wymawiac tak jak sie pisze :-). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: Rezygnuję z tej sieci na rzecz innej... IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.04, 18:50 Zmień na inną... może na PLUS,należący do Vodafone, tak samo jak dawna niemiecka sieć komórkowa "mannesmann D2", która została zmieniona w VODAFONE. Nikt się tak nie buntował jak wy, gdy anglicy przejęli D2 i przemianowali na vodafone. Pewnie w PL prędzej czy później zniknie i PLUS, a będzie vodafone. W Czechach "T-Mobile CZ" też funkcjonuje. Nie chodzi o wdrażanie niemieckich nazw na polski rynek, T-Mobile operuje na całym świecie pod tą marką jako "T-Mobile D","T-Mobile USA", "T-Mobile CZ" i wkrótce "T-Mobile PL". Dlatego nazwa firmy została zmieniona z "T-Mobil" na "T-Mobile". Era już od dawna jest pod wpływen T-Mobile, z tym że od Polaków się nauczy, ponieważ sieć T-D1 w RFN jest nieco przestarzała, nie ma tylu możliwości, jak u was. N.p. zamawianie dzwonków itd. poprzez sms istnieje dopiero od ok. roku. Widziałem nawet że w Polsce można robić telezakupy, płacąc za pomocą smsa itd. W Niemczech takiego czegoś jeszcze nigdy nie widziano. A ładowanie kart pre- paid za pomocą bankomatów, to w Niemczech wręcz nie do pomyślenia... Niemcy mogliby również wyjść na ulice i protestować przeciwko przejęciu 400 stacji benzynowych BP przez ORLEN... Nie robią tego, ponieważ są otwarci. Jest obojętne, skąd firma pochodzi. Ważne że oferuje dobre usługi za dobrą cenę. A wojna już jest zbyt daleko za nami, żeby protestować przeciwko produktom od sąsiada.Nauczcie się tolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: frank.drebin Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:20 Niemiecka Telefonia posiadając 49% akcji ERY jest jest współwłaścicielem, w ten sposób i tak wasze pieniążki za telefon wędrują za zachodnią granicę. Przejęcie ERY przez tego właśnie operatora może spowodować jedynie poprawę usług w Polsce z jednoczesnym spadkiem cen i wywołaniem konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Demokrata Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:23 Jak ktoś wierzy, że Niemcy doprowadza do spadku cen w naszym kraju to za przeproszeniem jest kretynem. Europa chce pieniedzy i rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: john sp-ier-dal-ac za odre IP: *.dhcp-149-159.indiana.edu 22.03.04, 19:34 jebany deutsche telekom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: German Re: sp-ier-dal-ac za odre IP: 212.65.27.* 22.03.04, 22:33 To co Adolf nie dokonal dokonaja nasze pieniadze....Deutschland über alles!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mis hakenkrojc - nową nazwą Ery, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 19:53 a po 1 maja Warszawa ma oficjalnie nazywac sie Warschau Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artkon Re: hakenkrojc - nową nazwą Ery, IP: *.osadanet.pl 23.03.04, 19:59 moze i dobrze z ta Warszawa. moze wreszcie ktos zrobi tu porzadek skoro sami nie potrafimy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pol nie sprzedawać ery wogóle-zapomnieć !!!!!!!!! IP: *.laczpol.net.pl 22.03.04, 20:02 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Meg Re: nie sprzedawać ery wogóle-zapomnieć !!!!!!!!! IP: 62.233.173.* 23.03.04, 09:46 o matko, a kto tu mowi o sprzedawaniu ?! DT juz jest wlascicielem czesci PTC - operatora Ery, a wprowadzienie zmiany marki to nie sprzedaz baranie! poza tym to jest prywatne firma i moze sprzedawac udzialy komu chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pollak Re: Nie chce T-Mobile, chce Era IP: *.dip.t-dialin.net 22.03.04, 21:53 Czy jest jeszcze w Polsce cos POLSKIEGO ??????????????????? T - mobile 49% i juz rzadza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adam kumpel leszka Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.elektrownia.rybnik.pl 22.03.04, 22:44 niech niemcy wsadza swoje tluste lapska do .... a nie do Era Odpowiedz Link Zgłoś
machy Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 22.03.04, 23:03 1. dziwie sie t-mobile ze zmieni nazwe era, ktora jednak jest bardzo rozpoznawalna na polskim rynku i ma ogromna wartosc. t-mobile pokryje ogromne koszty zwiazane ze zmiana marki. 2. dziwie sie wam ludzie ze tak reagujecie: jakby wam amerykanie zrobili south bell to byscie sie tak nie darli, tylko juz pod sklepem stali zamienili idee i plusa na ere zeby tylko niedlugo amerykancka siec miec. jestescie jednak strasznie zakompleksieni i z mysleniem nie przystajacym Europejczykom.... pzdr machy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: K2 Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.acn.pl 23.03.04, 00:29 Wolę Orange i Vadafone od T-Mobile. Po prostu wychowałem się na "czterech pancernych" i mieszkam w Warszawie - i jak k...a zmienia nazwe to ja zmienie operatora. W tym kraju Niemcy powinni zachowywać się nieco delikatniej... Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 23.03.04, 08:23 Czy zmiana nazwy operatora jest podstawą do rozwiązania umowy z firmą? W jakich przypadkach tak naprawdę możemy rozwiązać umowę jeżeli korzystamy z promocji i zawieramy umowę na dwa lata? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jan Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.04, 09:21 70% wymiany handlowej Polski przypada na Niemcy.Niemcy maja najlepiej opanowany rynek handlowy,a Metro jest najwiekszym handlowcem w Polsce (z Realem,Markro,Media Markt,Kaufhof,Extra,Saturn i Praktiker)Po za tym Lidl i Minimal,Hagebau. Jak to jest z czasopismami i prasa?Jest to prawda,ze Niemcy maja 70% rynku polskiego w swoich rekach?Telewizja niemiecka jest juz od paru lat bardzo popularna w Polsce,szczegolnie na Slasku,Mazurach.Teraz jest kolej na telefonie.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: slazak Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.65.27.* 23.03.04, 17:40 Dokladnie!!!kazdy mazy o naszym aucie...choch wiekszosci nie stac na te auta...Deutsche poest jest najweikszy firma logistyczna na swiecie (DHL),Siemans,Bosch....teraz brakuje jescze T-mobile... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fanka ery Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.14.10.* 23.03.04, 18:53 nie oddajmy im naszej eruni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lkjl Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.osadanet.pl 23.03.04, 20:07 a mnie jest wszystko jedno jak sie nazywa, byle w koncu spadaly ceny i rosla jkosc uslug a nazwa nie ma wiekszego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
machy Re: T-Mobile chce zmienić markę Era 23.07.04, 16:58 juz od dawna do nich nalezy... czego umysl nie wie, tego mu nie zal .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jurek Cena promocji znaku Era GSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 20:35 Idiotyczne wywalac tyle pieniedzy w bloto. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eee myslec myslec ludzie IP: 62.233.181.* 24.03.04, 00:43 a czy z was nikt nie pomyslalem jakby bylo gdyby np. : telefony Nokia byly sprzedawane w roznych krajach pod rozna marka ? ludzie !! przeciez skoro wlasciciel jest jeden (albo taki zostanie) i w skali globalnej, dlugookresowej przyniesie mu to zapewne wieksze korzysci niz kreowanie wizerunku osobno to co sie rzucacie. zgadzam sie ze marki sa zakorzenione dosc mocno na rynku ale zmiana odpowiednio przeprowadzona bedzie sukcesem. pamieta ktos z was BASF ???? teraz mamy EMTEC i co umarl ktos ? zmiana przeprowadzona bardzo starannie i jakos sie udalo. troche wiary. jesli ja jadac poza kraj otrzymam miedzynarodowa obsluge w dowolnym punkcie VOdafone czy innej sieci to taka zmiana moze tylko klienta cieszyc. myslec ludzie myslec..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Okocim Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.mpowercom.net 24.03.04, 01:09 Jestem pracownikiem amerykanskiego T-Mobile, moze po zmianie znajde wreszcie zatrudnienie w POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojciech Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 07:28 kapital nie ma narodowosci. inne komentarze sa zbedne.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hampster Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 24.03.04, 10:01 kapital nie ma narodowosci a siemens robil komory gazowe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Siemens Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.65.27.* 24.03.04, 14:19 Wasze dziadowskie komory gazowe by nie dzialaly albo dzilaly ba jak ten biedny dziadowski kraj=Polska...Made in Germany=Jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kou Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: *.bath.ac.uk / *.bath.ac.uk 24.03.04, 15:45 Sluchaj debilu, wole byc biedny i mieszkac w biednym kraju niz byc bogatym inzynierem niemieckiego Siemensa, specjalizujacym sie w produkcji komor gazowych. Po drugie, faszystowski smieciu, gdzie ta niemiecka jakosc na terenach b.DDR? Gdzie ta niemiecka organizacja? Byles glabie w Zgorzelcu po niemieckiej stronie? W zadnym polskim miescie nie widzialem takiej biedy, tylu zrujnowanych budynkow i wybitych szyb, przy czym Polska nie ma bogatego wujka ktory pompuje pieniadze. A jak niemieccy nastoletni zebracy prosili mnie o euro to im powiedzialem (po polsku, niech sie ucza jezykow) ze moga mi umyc szyby w samochodzie. Na polskich numerach. Wiec spierdalaj do Zgorzelca podziwiac jakosc rozpadajacych sie budynkow.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: german Re: T-Mobile chce zmienić markę Era IP: 212.65.27.* 26.03.04, 15:35 Widac jaki z ciebie nie wyksztalcony smiec...glupi pljaku...i w dodatkeu biedny!!!lach...ja jezdze mercem a ty???smieciu Odpowiedz Link Zgłoś
pinxit To głupi pomysł. 25.03.04, 16:07 mam nadzieje ze ktos w pore puknie sie w niemieckie czolo chyba ze i niemiec madry po szkodzie bo niby czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dave To blad. W Polsce niemieckie nazwy nie pociagaja.. IP: 195.117.195.* 26.03.04, 09:18 Mimo wszystko kazdy bedzie odczuwal niemiecka siec a w Polsce Niemcy nie sa szczegolnie mile wspominani. Sadze ze siec na tym straci. Odpowiedz Link Zgłoś