Dodaj do ulubionych

Czyżby powstawał Too Human 2?

22.07.09, 22:19
Sequel największej wtopy finansowej tej generacji? a może wszechczasów? wink
No i generalnie średniawa ta gierka była, mega zawód, bo oczekiwania były ogromne.
Obserwuj wątek
    • qwerty-tomasz Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 22:34
      ta dupa jaś, jak wyjdzie to pewnie jeszcze bardziej niedopracowana i zabugowana, już zaczyna mnie powoli wkurzać ta polityka MS, ciągle popędzają twórców i wychodzą niedopracowane gry mające zadatki na dużo, po jaką cholerę wydawali niedopracowane Fable II, Too Human, czy drugą część Viva Pinata, praktycznie każdy tytuł jest wydawany żeby zbić jak najwięcej forsy, MS nie przejmuje się tym, że gdyby doszlifować gierkę to byłaby znacznie lepsza, FM3 też można by bardziej dopracować, ale sory mama wydajemy gierkę już teraz bo boimy się GT5
    • ale_glupota Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 22:36
      Czemu nikt nie docenia tej gry? -.- Mozę się nauczą na błędach i dadząz lepsza grę?
    • alirav Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 22:39
      Pierwsza część była do niczego, monotonia, bugi, brzydka grafika, fabuła pisana na odczep się. A pisali tą grę od czasów psx, nie czekam na drugą część. wink
    • graczz11233 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 22:45
      (post wyzej do kasacji..)
      ale pieprzenie... TH nie był taki zły.
      Demo mnie rozczarowało, ale full całkiem niezły. może Th nie był rewelacja ale oprawa całkiem przyzwoita. sytem walki niegłupi (ale nie na gałce !!!).
      dwójka moze będzie tym czym miała byc czesc pierwsza - jak słusznie zauważono, gre chyba robili za długo i sam projekt przerosl tworcow. OBY tym razem się postarali -tak w 100%.
    • martin1841 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 22:48
      Ludziska mamy tu analogie to killzone jedynki i dwójki.
      Killzone 1 to też była wtopa pamiętam jak zapowiadoano tą gre. Że będzie to mega wypas, itd. A kz1 okazala się zwykłym średniakiem i niczym ciekawym. Pamiętam bo kupiłem jedynke na ps2 i żałowałem. Natomiast dwójka sami widzicie. Podobnie może być z too human. Jednyka była jaka była a dwójka może pokazać co umie developer.
      Trzeba dać szanse.
    • beniamin.durski Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 23:06
      Za jakieś 10 lat na kolejnej generacji sprzętu wyjdzie Too Human 2 ;].
    • vir-evil Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 23:15
      TH to najgorszy retail tej generacji, o ile nie wszechczasow. Gra-tragedia, brzydka, nudna, durna i frustrujaca. Dno, dwojki niech lepiej nie robia, a jesli juz to od poczatku, udajac ze jedynka nigdy nie istniala.
    • martin1841 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 23:22
      @vir-evil
      Nie przesadzaj, jeśli chodzi o większe produkcje to najgorszą grą nie jest Too human tylko Lair(średnia na metacritic 53), too human 65.

• alirav Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 23:34
      @vir-evil, martin1841

Obaj się mylicie, najgorszą grą jak dotychczas jest Haze. wink
    • m2use Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 23:36
      Mi Too Human bardzo sie podobał, oczywiscie gra miała pewne istotne wady ale ogólnie była conajmniej dobra. Szczególnie zwracam uwage na świetnie pomyślana stylistyke nordyckiego cyberpunku która bardzo mi pasowała. Mysle ze dzięki doświadczeniu zdobytemu na jedynce silicon knights sa w stanie zrobić świetną kontynuacje.
    • szemrany_typek Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 23:37
      TH był słaby i nudny, sama idea zrobienia offline'owej gry opartej na grindowaniu wydawała się durna.
    • czezare_pl Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 22.07.09, 23:57
      Jedna z najlepszych i najgrywalniejszych gier bierzacej generacji konsol i najbardziej przy okazji mocno niedocenianej, o czym swiadcza miedzy innymi niektore powyzsze komentarze. Z wielka przyjemnoscia skonczylem ja trzy razy, a za masochiste sie raczej nie uwazam.
    • bigdaddyy Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 01:33
      jak zwykle fani sony na prowadzeniu w komentarzach...

too human - no cóż przeszedłem i nie nie byłem zadowolony, choć potencjał ogromy i tematyka fajna. Silicon Knightts to dobre studio zrobili mgs i eternal darkness a to były świetne gry, więc z ciekawością patrzę na toohuman2
      @qwerty-tomasz - raczej odważny stawia pierwszy krok, fm3 nie ma ma czego się obawiać, to premiery gt5 nie chcą podać bo po zobaczeniu fm3 w akcji polyphony kolejne lata będzie dłubało przy gt forever żeby dogonić fm3 smile
    • big.gay.al Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 01:48
      Potencjał na pewno jest ale jedynka też miała ogromny potencjał a wiemy jak to się skończyło...
    • kac309 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 04:09
      Czytajac tu komentarz Pana Vira jakoby TH byl gra frustrujaca smiac mi sie chce. Jest to casual do bolu. Grasz kiedy chesz z doskoku i giniesz bez konsekwencji. Faktycznie straszna frustracja. Nie chce myslec co przezywa przy innych grach.
      Fakt gra moze nie blyszczy i nie byla tym na co wszyscy czekali, ale mimo to gralo sie w miara przyjemnie i jest poprawna. Zgadza sie - na ex od M$ to za malo!
      Nastepna czesc nie powtorzy bledow jedynki.

@qwerty-tomasz
      Wiesz trafiles troche kula w plot. Gra, ktora byla tworzona tyle co TH (to prawie Duke Nukem Forever) powinna byc dopeszczona do granic mozliwosci. No i faktycznie zbugowana nie jest, tylko autor gdzies po drodze sie pogubil i calkosc wyszla jak wyszla.
    • tracer87niedorozwoj Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 06:50
      buhahahaha najwieksza kicha 2 w histori gier nadchodzi, chowac sie kto może
    • kauczuchowski Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 08:33
      Bigdaddy - skąd wiesz ze to fani Sony? Oceniasz ludzi po stosunku do danej gry - w takim wypadku określam cię idiotą bo jesteś zamknięty w xO, nie dochodzi do ciebie ze konkurencja ma tak samo dobre gry a nawet lepsze. Jesteś tak pusty i obiektywny na M$ że nawet najgorsze crapy tej firmy wychwalasz - no sory ale to jest "dziwne"
      A co do GT5 to wyjdzie w tym roku i się nie martw - Polyphony nie martwi się o GT5 - GT5tongue_out jest już ładniejszy od Forzy 3, a model rozgrywki taki sam - a nie przecież w F3 poszli na casual trochę. Excuse me short kid but I am able to appreciate other games and you apparently won't take turns

• cypisek.cz Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 08:55
      @beniamin.durski

Za jakieś 10 lat na kolejnej generacji sprzętu wyjdzie Too Human 2 ;].
      -------
      dokładnie tydzień po Killzone 3 i miesiąc przed premierą Duke Nukem Forever
    • gurafikku Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 09:09
      niech za pieniądze jakie chcą zainwestować w tę grę kupią żarcie i wyślą potrzebującym w afryce - będzie większy pożytek
    • grimrod Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 09:48
      gdyby gra nie powstawała jako RPG, tylko dajmy na to jako klon Diablo (raczej pierwszej jego części) oceny byłyby lepsze. Niedawno grałem w TH i oceniam na 7-8/10

gurafikku--> nie chcę odbiegać za bardzo od tematu, ale pomaganie "potrzebującym" również musi mieć sens
    • graczz11233 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 10:32
      @tracer87niedorozwoj, już tym że podaje się za kogoś innegro udowodnileś nam, że masz 12 lat i pusto pod sufitem, panu dziękujemy.

fani ps3 w komentarzach ? ahaha, to samo pomyslałem.
      od kiedy xboxowcy wysmiewaja lair i haze to mają kompleksy. TH jest co najmniej dobry i nie ściemniam tu. bardzo niedoceniona gra -o czym wcześniej pisano.
    • cichoociemny Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 10:32
      Gra dobra i coraz lepsza za każdym kolejnym przejściem.
      Nie musi się wszystkim podobać.Gra ma w sobie coś wyjątkowego poczynając od klimatu,muzyki na grywalności kończąc.
      Jestem ZA jeśli chodzi o część drugą.
    • janci0 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 10:37
      Jak jedynka pojawi się w cyfrowej dystrybucji za jakieś $20 to się skuszę.
    • rirek1236 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 10:52
      dokładnie tydzień po Killzone 3 i miesiąc przed premierą Duke Nukem Forever
      --------
      oooo to dokladnie wtedy co natal i aw2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka