05.03.05, 16:53
hmmm...czy ktorejś z was zdarzyło się może, że miała @ (taką jak zwykle), a
mimo to była zafasolkowana ? Coś mnie od wczoraj dziwnie kłuje w prawym
jajniku, w zasadzie to raczej nie kłuje, tylko - hmmm - drętwieje, czy jakoś
tak ? Ciąża byłaby całkiem prawdopodobna, ale @ jest w pełni, więc nie
robiłam testu...czy któraś z Was tak miała ?
Obserwuj wątek
    • urbanchaos Re: @ a ciaza 05.03.05, 17:05
      a nie prościej zrobić test ?
      niż zadawać pytanie na forum ?
    • skubaniutka Re: @ a ciaza 05.03.05, 17:10
      ojej...przepraszam, jeżeli to nieładnie zadawać takie pytanie, ale ja po prostu
      zwyczajnie chciałabym wiedzieć, czy to ma jakiś sens, żeby kupować test ! Wiem,
      że może Ci się to wydać dziwne, ale:
      1. żaden sensowny sklep blisko nie jest teraz czynny
      2. oszczędzam pieniądze...dosłownie na wszystkim
      Bardzo proszę, nie gniewajcie się, jeżeli to jest głupie pytanie...jeśli któraś
      z Was zna odpowiedź, napiszcie, proszę :)
    • vikiko Re: @ a ciaza 05.03.05, 18:54
      uważam to pytanie za jaknajbardziej trafne co do tego forum,przecież po to
      jesteśmy aby sobie nawzajem pomagać.No cóż ja tak nie miałam ale wklep w
      wyszukiwarkę "okres a ciąża" i dowiesz się wszytkiego.
      Pozdrawiam Weronika
    • zuza03 Re: @ a ciaza 07.03.05, 10:31
      wejdz sobie na ta strone : f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1636724&id_f=10
      tam jest forum akurat na ten temat
      trzymam kciuki
    • murraya Re: @ a ciaza 09.03.05, 16:41
      Ja też mam taki "problem". to juz chyba drugi miesiąc mam objawy ciążowe (nudności, senność, ból podbrzusza, wrażliwość na zapachy) tyle że mam @, moze troche inną niż pozostałe bo mniej obfitą, ale czerwono jest i pojawia się w terminie tzn 5(juz 5 dni). Poza tym dzisiaj odkryłam że moje piersi produkują siarę. Jakies poł roku temu skończyłam karmić piersią cóórkę, ale czy laktacja mogłaby się samoistnie wznowić??:/ Chyba musze zrobić test, co wy o tym sądzicie??
      • skubaniutka murraya 11.03.05, 13:46
        hej Murraya,

ja nie jestem zafasolkowana. Ostatnio nie wytrzymalam i zrobilam test po tym,
        jak robilo mi sie niedobrze. Wyszedl negatywnie, wiec jestem pewna - pewno cos
        zjadlam...ale Ty pewnie tak, z tego co czytalam gdzie indziej, bardzo
        mozliwe...cieszysz sie ? Chcialabym byc na Twoim miejscu..Pozdrawiam :))
        • luna333 Re: murraya 11.03.05, 14:07
          moja koleżanka miała krwawienia w terminie okresu o podobnym natężeniu do 3m-ca
          dopiero gdy nie dostała okresu dowiedziała się że jest w 4 mcu ciąży :)
          • vikiko @ w ciąży taka uroda;-) 14.03.05, 16:02
            Dziewczyny ja jestem też takim przypadkiem przy pierwszej ciąży a było to 10
            lat temu też miałam normalna @ to trzeciego m-ca wówczas lekarze nie wiedzieli
            tyle co teraz i na całe trzy m-ce położyli mnie do szpitala po czym wypisali
            mnie z diagnozą zespół małosteczkowo-hormonalny czy coś w tym rodzaju
            musiałabym spojrzeć na wypis.Póżniej jak się dowiedziałam,że od czasu gdy
            zaczyna pojawiać się łożysko @ ustaje i to tak naprawdę @ się nie nazywa bo nie
            krawawi szyjka tylko ścianki w macicy.Teraz znowu staram się o ciążę i dziecko
            a historia się powtarza...;-( A moja prawie 11 letnia córka jest bardzo
            fajną,ładną i mądrą dziewczynką.
            • lamciad Re: @ w ciąży taka uroda;-) 15.03.05, 18:30
              A skąd wiedziałaś,że jesteś w ciąży skoro miałaś @ do 3 m-ca?
              • vikiko Re: @ w ciąży taka uroda;-) 15.03.05, 21:34
                nie wiedziałam,byłam zajęta mocno pracą,dobrze się czułam nie planowałam być w
                ciąży i dzisiaj mam już 10 letnią,zdrową,ładną córeczkę;-)A teraz staram się o
                nowe dziecko ale nie jest już tak łatwo kilka poronień...dwa x in-vitro i nic ;-
                ( kolejny raz podchodzę do in-vitro w maju;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka