Dodaj do ulubionych

kiedy isc do gin..

05.01.09, 13:47
prosze powiedzcie mi ostatni okres mialam 27 listopada a wiem e jestem w ciazy
testy robiłam to czy to nie jest za wczesnie aby isc do lekarza
Obserwuj wątek
    • yula Re: kiedy isc do gin.. 05.01.09, 16:11
      jasne ze isc, nie jest za wczesnie, porozmawiasz dowiesz sie co masz brać folik,
      witaminy, czego absolutnie nie wolno.. sprawdzisz czy nie masz jakiejs infekcji.
    • tamara6918 Re: kiedy isc do gin.. 05.01.09, 16:42
      No co Ty! Jesli wiesz ze jestes w ciazy to nigdy nie jest za wczesnie zeby pojsc
      do lekarza na badania. Jak najwczesniej!
    • kania_08 Re: kiedy isc do gin.. 06.01.09, 09:22
      a wiecie dlaczego pytam, bo pewny doktor do którego poszłam nakrzyczał na mnie
      ze po co ja tak wcześniej przyszłam jak on jeszcze nic nie zbada, dzisiaj
      ciazajest jutro moze jej nie być,ze my kobiety chcemy juz wiedziec zaraz po
      stosunku czy jestesmy w ciazy i juz i ze tylko po zwolnienia przychodzimy
      normalnie szok.A nic na temat zwolnienia nie mówiłam skoro nie chciał mnie
      zbadać, wiec p.ół dnia czekania poszło na marne bo doktor nawet profilaktycznie
      nie chciał mnie zbadac..Porażka, a poszlam do innego tego samego dnia to bez
      problemu mnie zbadał powiedział ze jestem w 6 tyg i jakos sie dało
      • yula Re: kiedy isc do gin.. 06.01.09, 22:54
        to juz wiesz jakiego lekarza omijać szerokim lukiem, nie ma tego złego co by na
        dobre nie wyszło :/ On troche ma racji ale nie musi to mówić w ten sposób. Sporo
        samoistnych poronień jest w pierwszych tyg ciąży i często o tym kobieta nawet
        nie wie jak nie sprawdza każdego spóżnienia mies. Zycze ci wszystkiego dobrego i
        zdrowego dzidziusia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka