kania_08 05.01.09, 13:47 prosze powiedzcie mi ostatni okres mialam 27 listopada a wiem e jestem w ciazy testy robiłam to czy to nie jest za wczesnie aby isc do lekarza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yula Re: kiedy isc do gin.. 05.01.09, 16:11 jasne ze isc, nie jest za wczesnie, porozmawiasz dowiesz sie co masz brać folik, witaminy, czego absolutnie nie wolno.. sprawdzisz czy nie masz jakiejs infekcji. Odpowiedz Link
tamara6918 Re: kiedy isc do gin.. 05.01.09, 16:42 No co Ty! Jesli wiesz ze jestes w ciazy to nigdy nie jest za wczesnie zeby pojsc do lekarza na badania. Jak najwczesniej! Odpowiedz Link
kania_08 Re: kiedy isc do gin.. 06.01.09, 09:22 a wiecie dlaczego pytam, bo pewny doktor do którego poszłam nakrzyczał na mnie ze po co ja tak wcześniej przyszłam jak on jeszcze nic nie zbada, dzisiaj ciazajest jutro moze jej nie być,ze my kobiety chcemy juz wiedziec zaraz po stosunku czy jestesmy w ciazy i juz i ze tylko po zwolnienia przychodzimy normalnie szok.A nic na temat zwolnienia nie mówiłam skoro nie chciał mnie zbadać, wiec p.ół dnia czekania poszło na marne bo doktor nawet profilaktycznie nie chciał mnie zbadac..Porażka, a poszlam do innego tego samego dnia to bez problemu mnie zbadał powiedział ze jestem w 6 tyg i jakos sie dało Odpowiedz Link
yula Re: kiedy isc do gin.. 06.01.09, 22:54 to juz wiesz jakiego lekarza omijać szerokim lukiem, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :/ On troche ma racji ale nie musi to mówić w ten sposób. Sporo samoistnych poronień jest w pierwszych tyg ciąży i często o tym kobieta nawet nie wie jak nie sprawdza każdego spóżnienia mies. Zycze ci wszystkiego dobrego i zdrowego dzidziusia :) Odpowiedz Link