Dodaj do ulubionych

Lublin, Lublin, Lublin

IP: 194.129.65.* 23.04.09, 20:46
Lublin; miasto 7 wyzszych uczelni. Do wyboru do koloru.
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.gprs.plus.pl 26.04.09, 09:42
      Na forum bardzo często można przeczytać o studiowaniu w Toruniu, Warszawie, Krakowie...a przecież Lublin również ma bardzo fajne Uczelnie...Jest również fajnym i przyjaznym miastem :) Zapraszam na studia do Lublina :):) Sama spędziłam tam fajnych 5 lat:)
    • Gość: Paulina Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 15:55
      Również polecam Lublin :)
      • Gość: jot. Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:19
        ha! a ja na pewno zloze papiery w Lublinie, pozostaje miec nadzieje, ze mnie
        przyjma ;-)
        • Gość: Whisper Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:41
          Ja również zamierzam studiować w Lublinie mam jednak wątpliwości z praca po
          studiach możne być krucho w sumie to mało rozwinięte miasto
          • Gość: Tynna Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:46
            Chcę iść na prawo. Tylko nie wiem czy do Lublina , Warszawy a może Krakowa ? Co
            o tym myślicie jakie miasto polecacie ?
            • smietanaa91 Re: Lublin, Lublin, Lublin 17.03.10, 23:46
              Prawo w Lublinie? Jakoś tego nie widzę.
              Lublin ma naprawdę dobre uczelnie. UMCS i Przyrodniczy polecam najbardziej. Nie
              studiuję, ale mieszkam ok. 40 km. za Lublinem, więc mniej wiecej się orientuję.
              18.02 i 19.02 są Dni Otwarte na UMCSie. ZAPRASZAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka