Gość: asia IP: 194.129.65.* 23.04.09, 20:46 Lublin; miasto 7 wyzszych uczelni. Do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.gprs.plus.pl 26.04.09, 09:42 Na forum bardzo często można przeczytać o studiowaniu w Toruniu, Warszawie, Krakowie...a przecież Lublin również ma bardzo fajne Uczelnie...Jest również fajnym i przyjaznym miastem :) Zapraszam na studia do Lublina :):) Sama spędziłam tam fajnych 5 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 15:55 Również polecam Lublin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot. Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:19 ha! a ja na pewno zloze papiery w Lublinie, pozostaje miec nadzieje, ze mnie przyjma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whisper Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:41 Ja również zamierzam studiować w Lublinie mam jednak wątpliwości z praca po studiach możne być krucho w sumie to mało rozwinięte miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tynna Re: Lublin, Lublin, Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 16:46 Chcę iść na prawo. Tylko nie wiem czy do Lublina , Warszawy a może Krakowa ? Co o tym myślicie jakie miasto polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
smietanaa91 Re: Lublin, Lublin, Lublin 17.03.10, 23:46 Prawo w Lublinie? Jakoś tego nie widzę. Lublin ma naprawdę dobre uczelnie. UMCS i Przyrodniczy polecam najbardziej. Nie studiuję, ale mieszkam ok. 40 km. za Lublinem, więc mniej wiecej się orientuję. 18.02 i 19.02 są Dni Otwarte na UMCSie. ZAPRASZAM! Odpowiedz Link Zgłoś