Gość: myśleniczanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:47 Na naszym rynku nowe ławki i kwiaty :) Tu się robi coraz ładniej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myśleniczanka Re: Myślenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:50 mapy.wrotamalopolski.pl/Default.aspx?gmina=myslenice_m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśleniczanka Re: Myślenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 21:16 eeeeeee leniwe strasznie to forum :( czy nikt w Myślenicach tu nie zaglada ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
karinakaja Re: Myślenice 08.06.04, 13:21 no całkiem fajnie się na tym ryneczku zrobiło nie powiem. Maciuś dba o efekt wizualny ryneczku. No nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Myślenice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 23:31 O królu mowa? Dlaczego tak zwlekaja z tym Rynkiem - jego zagospodarowaniem? Może plac ten rezerwują na Plac Defilad? Odpowiedz Link Zgłoś
lomas DNI MYŚLENIC 27.06.04, 22:22 Znowu pogoda nie bardzo dopisała, chociaż dobrze że nie pada :) A Ryneczek rzeczywiście coraz ładniejszy. Szkoda tylko że ten pseudo pomnik go szpeci straszliwie. Wiecie może czyje to dzieło??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreolka Re: DNI MYŚLENIC IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:17 Jeżeli chodzi ci o pomnik niepodległości to jest to replika tego, który stał w tym miejscu przed wojną. A poza tym ciesze się, że znalazłam to forum:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lomas Pomnik 05.07.04, 23:24 Tak wiem że to replika tego przedwojennego, ale mimo wszystko i z całym szacunkiem straszliwie mi nie pasuje do naszego ryneczku :( A nad Myślenicami burza właśnie :( Pozdrawiam i witam Cię serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amidale Re: Pomnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 14:16 Ja nie jestem przekonana czy stał akurat w tym miejscu, czy koło Sokoła. Ale trzeba mu jedno przyznać - koszmarny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Pomnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:46 I dlatego, ze koszmarny to dobrze piwo na nim smakuje. Są tez i tacy, którzy po prostu go olewają w dosłownyjm tego słowa znaczeniu jak i w przenośni. Ja jednak należę do tych drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z huty byłem widziałem jest fajnie IP: *.kim.pl 12.07.04, 21:08 Ostatni raz byłem w ryneczku rok temu, teraz jest naprawdę fajnie ale brakuje mi tam ruchu, sobota czy niedziela i przez rynek przemyka pare śnietych staruszków. to dziwne że Myślenice tak blisko leżace od Krakowa sa tak strasznie senne. Jedyne życie toczy się na Zarabiu ale jak jest trochę chłodniej to juz nudy straszne. Czasami sobie myślę gdybym miał troche dudków to zamieszkałbym w nowych np szeregowych domkach koło myślenic. A tu niczego takiego nie ma zero inwestycji. Takich jak ja pewnie znalazłoby się wiecej takich co mają kasę i mają dosyc mieszkania w zatłoczonym krakowaie. Najlepszym przykładem są np Zielonki,wieliczka. Panowie radni z Myślenic wygląda mało co robia, a może się mylę Może jakas prywatna strona www powstanie gdzie myślenice beda promowane Jacek z Huty Odpowiedz Link Zgłoś
anett-p Re: Myślenice 26.11.04, 16:44 Hej Myśleniczanie! A czy wiecie,że Księgarnia pod Arkadami będzie miała oszklone arkady. Co o tym sądzicie? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś