holender2 04.07.03, 12:58 Zawsze to jakiś jubileusz ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashanti5 Re: Mamy i 301! Kto da więcej? ;-) /ntxt/ 04.07.03, 14:19 oooo! nowy forumowicz :) zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Mamy i 301! Kto da więcej? ;-) /ntxt/ 04.07.03, 14:23 dziekuję :-) coraz lepiej się tu czuję, mama nadzieję żę nie zdominuję forum swoją gadatliwościa: uprzedzam na forum gazety jestem 6-8 godzin dziennie i lubie rozmawiac! ;-) tomek gawryluk Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Mamy i 301! Kto da więcej? ;-) /ntxt/ 04.07.03, 14:25 Cześć Tomek My się znamy, ale nie zamierzam Ci zdradzić kim jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Mamy i 301! Kto da więcej? ;-) /ntxt/ 04.07.03, 14:31 Ha! No to mnie zaciekawilas! Kim jestes, skad sie znamy? jak wygladasz?... pytanie pomocnicze: czy rozmawialismy ze soba na gg? Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Mamy i 301! Kto da więcej? ;-) /ntxt/ 04.07.03, 14:38 Znamy się osobiście - z Siemiatycz. Nie widziałam Cię już lata... Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Mamy i 301! Kto da więcej? ;-) /ntxt/ 04.07.03, 14:56 :-) Kurcze, zaraz mi glowa peknie od prob przypomnienia sobie... wiec prosze inaczej : czekam na maila : tgaw@gazeta.pl pozdrawiam stara znajoma :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Mamy i 301! Kto da więcej? ;-) /ntxt/ 04.07.03, 14:58 Nie ma mowy! Na forum chcę pozostać anonimowa - przynajmniej na razie. Nigdy w zyciu mnie nie skojarzysz, bo nasz kontakty towarzyskie ograniczały się do "cześć" i krótkiej wymiany zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Mamy i 301! Kto da więcej? ;-) /ntxt/ 04.07.03, 15:19 wiem juz o Tobie coraz wiecej :-) Jednak nadal swojej wiedzy nie potrafie spersonifikować ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Takiego nam tu brakowało ! 04.07.03, 16:32 tgaw napisał: uprzedzam na forum gazety jestem 6-8 godzin dziennie i lubie > rozmawiac! ;-) Kogoś takiego właśnie nam tutaj brakowało ! Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Takiego nam tu brakowało ! 04.07.03, 17:36 Koncze prace i lece do domku. Aha, wieczorem wracam do naszych Siemiatycz! Podobno w ten weekend odbedzie sie festyn z cyklu "lato z radiem": piwo, kielbaska z grilla swieze powietrze i muzyka - czyli to co latem najprzyjeniejsze, zdam relacje i upomne redakcje Glosu Siemiatycz o braki aktualizacyjne strony! milego weekendu, papa! Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Dzień Niepodległości 04.07.03, 16:44 I jeszcze chciałem dodać, jak bardzo się cieszę, że ten jubileusz nastąpił w uroczystym i świątecznym Dniu Niepodległości USA, naszego Wielkiego Brata ! Odpowiedz Link Zgłoś
m.aciek Re: Dzień Niepodległości 04.07.03, 21:34 holender2 napisała: > ... bardzo się cieszę, że ten jubileusz nastąpił w > uroczystym i świątecznym Dniu Niepodległości USA, naszego Wielkiego Brata ! Holender, Ty tak na powaznie ? M. Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 Re: Dzień Niepodległości 05.07.03, 08:20 m.aciek napisał: > > ... bardzo się cieszę, że ten jubileusz nastąpił w > > uroczystym i świątecznym Dniu Niepodległości USA, naszego Wielkiego Brata > ! > > Holender, Ty tak na powaznie ? > > M. Czasami lubię sobie pożartować, ale z Wielkiego Brata nigdy ! Odpowiedz Link Zgłoś
szawki_1 Re: Dzień Niepodległości 12.07.03, 06:32 holender2 napisała: > I jeszcze chciałem dodać, jak bardzo się cieszę, że ten jubileusz nastąpił w > uroczystym i świątecznym Dniu Niepodległości USA, naszego Wielkiego Brata ! To ja sie obijalem po jakis tam pokazach fajerwerkow w NYC a w Siemiatyczach Lato z Radiem? Szkoda ze i tamnie moglo mnie byc. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
holender2 mamy już pół tysiąca 16.09.03, 13:45 ... choć data historyczna bardziej trefna - jutro 17 września Odpowiedz Link Zgłoś