kosmet-yczka 09.11.08, 12:34 czy ktos z forumowiczów wie czy ktos w siemiatyczach zajmuje sie projektowaniem stron www,u kogo moge to zamówic itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludwik_xv Re: strona www 09.11.08, 12:43 To wcale nie jest tskie skomplikowane.Jesli ci sie nie spieszy to sprobuj sam.Zabawa super. Odpowiedz Link Zgłoś
margeritka61 Re: strona www 11.11.08, 12:04 Na ulicy Zaszkolnej jest nowy sklep ze sprzętem komputerowym. Właściciel tego sklepu projektuje strony www. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmet-yczka Re: strona www 12.11.08, 23:55 gimper napisał: > polecam Roberta Mierzwińskiego kto to jest (namiary) ile + - kosztuje powstanie takiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: strona www 13.11.08, 07:09 Szczegóły proszę na pocztę prywatną... Odpowiedz Link Zgłoś
penicylina81 Re: strona www 14.11.08, 07:23 Był i to jeszcze jak się zaczerwienił! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gimper [...] 14.11.08, 21:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: strona www 14.11.08, 23:23 gimper napisał: > a jak się to robi Jeśli chodzi Ci o przesłanie prywatnej wiadomości użytkownikowi kosmet-yczka,to jest z tym problem.Otóż nick ten nie posiada z woli użytkownika poczty.Pozostaje mieć nadzieję,że będąc zainteresowanym własnym wątkiem,kosmet-yczka poda Ci alternatywny mail,lub założy pocztę na gazeta.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
gimper Re: strona www 14.11.08, 23:30 noo tak zapomniałem .............przepisy nie mam ochoty walczyć z cenzura ale sprawdzałem Roberta można wygoooglować nie będe pisad dlaczego ale biesz Go warto dla siebie i dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: strona www 14.11.08, 23:49 Dzięki - też o nim słyszałem.A dla ścisłości,aby do kogoś napisać,wystarczy "kliknąć" jego nick.Nie wszyscy jednak miewają pocztę... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliaddd Re: strona www 14.12.16, 21:02 sprawdź koniecznie serwis internetowy www.stronysklepowe.pl jestem zadowolona z efektu naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
siemiatycze Re: strona www 15.12.16, 16:33 Złota łopata, za odkop po ośmiu latach z hakiem ... Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś