monikac17 30.07.04, 20:17 Witam! Jestem Monika i wyjechalam jako Au Pair do Anglii na 3 miesiace. Mieszkam sobie blisko Windsoru (na zachod od Londynu) i pilnie potrzebuje poznac ludzi! Pomozcie, bo sie zanudze! Z gory dziekuje za odzew:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka7 Re: SZUKAM PRZYJACIOL W ANGLII 30.07.04, 23:02 hello:) jesli chcesz wpasc na chwileczke na Wimbledon to Cie chetnie oprowadze i z przyjemnoscia pogadam po naszemu:) Wimbledon to akurat zachod Londynu wiec w prostej linii od twojego Windsoru, jestem tu od tygodnia, w sumie nie moge narzekac na nude jescze ale jesli chcesz sie spotkac to napisz cos o sobie i zobaczymy:)))))))) pzdr :**** Odpowiedz Link
gosiak_k Re: SZUKAM PRZYJACIOL W ANGLII 31.07.04, 11:05 Ja jestem w Camden - polnoc ale moze udaloby sie jakos spotkac? Ja bardzo chetnie kogos poznam bo samej to nieciekawie :( tak tu siedziec Odpowiedz Link
ipiatek1 Re: SZUKAM PRZYJACIOL W ANGLII 06.08.04, 23:13 Hm ja bede w Londynie (na poludniu) od niedzieli - strasznie sie denerwuje jakby co to skontaktujcie sie ze mna biore komorke moj numer 502126803 ale nie wiem jak tam w londynie dziala ;) Odpowiedz Link