Dodaj do ulubionych

Nowe Forum o tematyce Au Pair

10.08.04, 15:27
Witam serdecznie,
Bardzo serdecznie zapraszam na nowe forum
www.aupair.pnet.pl/phorum/index.php?f=0
Mam nadzieję, że już wkrótce rozruszacie to forum i będzie ono tętnić wieloma
cennymi informacjami!!!
Pozdrawiam Przemysław Totoń (mlody)
Obserwuj wątek
    • mlody_gb Re: Nowe Forum o tematyce Au Pair 30.08.04, 20:30
      No to wyciągamy na powierzchnię.
      pozdrawiam mlody
      • taksoofka Re: Nowe Forum o tematyce Au Pair 30.08.04, 21:35
        A po co? Widać nikt nie jest zainteresowany Twoim forum a reklamowanie swojej
        firmy w ten sposób to szczyt bezczelności.

T.
        • mlody_gb Re: Nowe Forum o tematyce Au Pair 20.09.04, 23:09
          Nie widzę w tym nic bezczelnego. Napisałem informacje i jeśli ktoś ma ochotę to
          będzie dokonywał tam wpisów. Nie rozumiem co w tym bezczelnego...
          Pozdrawiam
          • mijaczek Cytuje za regulaminem Twojego forum 21.09.04, 00:24
            Wklejam tu cytat z Twojego forum:

Niedopuszczalne jest umieszczanie wszelkiego rodzaju reklam, linków do stron,
            oraz nazw biur konkurencyjnych z pośrednictwa których korzystało się. Posty,
            które będą zawierały tego typu informacje będą kasowane przez administratorów
            forum.

Hmm... Powiem tylko tyle, ze watek ten bedzie utrzymany jeszcze przez dwa dni,
            cobys sobie przeczytal odpowiedz, nastepnie usune go. Skoro ja sie nie moge u
            Ciebie zareklamowac, to Ty u mnie tymbardziej.

Zegnam ozieble z domieszka ironii.
            Mia
            • aga5 Re: Cytuje za regulaminem Twojego forum 21.09.04, 03:00
              brawo!!!!!!!dziewczyny pokazmy temu mlodemu gdzie jego miejsce! skoro ma swoje
              forum to niech tam siedzi, a stad niech znika! coz za wredny typ!!
              pewnie cienko przedzie to twoje biuro skoro musicie uciekac sie do takich
              chwytow rekalmowych :>
              • fenka_a Re: Cytuje za regulaminem Twojego forum 21.09.04, 11:48
                Dziewuchy, wezcie sie wyluzujcie.
                Przeciez tamto forum jest sponsorowane i to nie przez Mlodego. On tylko dla
                nich pracuje-jesli tak to mozna nazwac. To nie jego wina, ze taki maja
                regulamin.

Swoja droga to forum jest prywatne, i daje sie tu odczuc dominacje zalozycielki
                i manipulacje innymi osobami, co jest jeszcze gorsze.
                • mijaczek Fenka_a 21.09.04, 15:33
                  Hmm... Zdaje sie, ze nie widzisz delikatnej roznicy miedzy mna a takim Mlodym
                  [do tego wszystkiego koles naprawde wybral sobie nieodpowiedniego nicka...dawno
                  temu bylam z chlopakiem, ktorego wszyscy nazywali Mlodym i jakos ten nick stal
                  sie dla mnie synoninem niezbyt wielkiej erudycji]... otoz ja ci to roznice pokaze.
                  Jak sama zauwazylas Mlody pracuje dla biura X. Placa mu za siedzenie m.in. na
                  necie i szukania sposobow marketingu swojego biura. Mlody lazi gdzie sie da i
                  wciska na sile np. posty na moim foum w watkach, ktore nie ciesza sie zadnym
                  zainteresowaniem.
                  Ja natomiast nie pracuje dla GW i spolecznie nadzoruje to forum [jako jego
                  zalozyciel]. Jestem najczestszym gosciem na nim i wypowiadam sie na nim
                  najczesciej. Nikt nie jest w stanie mi tego zabronic, tak samo jak ja nie moge
                  nikomu zabronic przychodzic tutaj i sie wypowiadac. Ale mam obowiazek usuwac
                  spam. A Mlody wlasnie spam praktykuje. I to w kiepskim stylu.
                  Aha... chcialabym, zebys dostarczyla mi KOKRETNE dowody moich manipulacji na tym
                  forum.
                  Mia
                  • mlody_gb Mijaczek 21.09.04, 18:19
                    Najpierw odnośnie nicka.
                    Otóż z tego co wiem jest to osobisty wybór forumowiczów jakie nicki obierają, a
                    prywatne powódki i antypatie nie powinny w tym przypadku mieć nic do rzeczy.
                    Obrałem tego nicka ponieważ na innych forach znają mnie pod nim (na innych
                    forach również się udzielam i tam gdzie nie ma jasno sformułowanego regulaminu
                    dokonuje podobnych wpisów.) Jednak tam gdzie są widoczne jakieś zasady staram
                    się ich twardo przestrzegać!!!
                    Może warto by było przyznać choć trochę racji i "uderzyć się w pierś", że na
                    Tym forum nie ma takich zasad, a bynajmniej nie są nigdzie widoczne. Omyłki i
                    niedopatrzenia się zdarzają i ja bynajmniej nikogo za nie dyskryminuję.
                    Owszem pracuję dla firmy X i nie ukrywałem tego. Moim zadaniem jest między
                    innymi rozpowszechnianie nazwy firmy i wszelkich działań których się ona
                    podejmuje. Nie ulega wątpliwości, że forum (również Twoje) ma spore grono
                    odwiedzających i jeśli nie można znaleźć zasad dokonywania wpisów to może
                    oznaczać, że ów zasady nie istnieją, bądź doszło do pewnego rodzaju
                    niedopatrzenia, a w moim interesie jest znaleźć takie niedopatrzenie.
                    Nie uważam aby moje wpisy były spamem – owszem są ewidentnie działaniem
                    reklamowo-informacyjnym, ale to tylko poprzez niedopatrzenie jednej ze stron
                    tego sporu.
                    Również działam na jednym z większych for w Polsce, również społecznie jednak
                    tam zasady zostały spisane dość dawno (i nie ma problemu z ich znalezieniem) i
                    się ich kurczowo trzymam. Wiem, że spora część obecnych tutaj osób korzysta
                    również i z tamtego forum i pewnie dobrze wiedzą o co mi chodzi.
                    Dlaczego więc takie słowa krytyki???
                    Zwróciłaś mi uwagę, przyjąłem ją z pokorą i jak mi się wydaje ze zrozumieniem.
                    Pozdrawiam mlody
    • magusia5 Re: Nowe Forum o tematyce Au Pair 21.09.04, 21:03
      Powiem krotko: oba forum sa godne czytania i zawieraja wielka baze informacji
      dla osob zainteresowanych! Kazdy z nas ma prawo wyboru. Ja czytam oba bo
      uwazam ze sa najlepsze. Na tym forum podoba mi sie ze nie ma sztywnego
      regulaminu, ze mozna podawac namiary na www. Mijaczek uwija sie na biezaco jak
      moze i zawsze jest obecna, wiec prosze przestancie sobie udawadniac kto
      lepszy.Forum Mlodego tez jest ok wiec spoko tak trzymajcie dalej, a topor
      wojenny zakopany niech bedzie:) Pozdrawiam serdecznie i cieplo pomimo ulewy za
      oknem:)
      • magusia5 Re: Nowe Forum o tematyce Au Pair 21.09.04, 21:10
        opps wkradla sie pomylka w poprzednim poscie mialo byc: Czytam trzy forum,
        ktore uwazam ze sa OK!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka