katarzynka3 17.12.04, 10:01 Sluchajcie 14 dostalam meila z potwierdzeniem ze jestem w programie ale nikt jeszcze do mnie nie zadzwonil . A wy w ile po dostaniu meila mialyscie telefony??:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwarek1 Re: HELP!!!! 17.12.04, 10:07 ja miałam po miesiącu, to zależy kiedy chcesz wycjechac, ja zaznaczyłam ze chce wyjechać w styczniu, w listopadzie złozyłam papiery (do agencji) a telefon pierwszy miałam tydzień temu:) cierpliwośći Odpowiedz Link
katarzynka3 Re: HELP!!!! 17.12.04, 10:12 tylko widzisz mi sie trosazke spieszy w wyjazdem bo nie chce zaliczac sesji na moich slabych studiach ale mam nadzieje ze chociaz wize zalatwie do konca stycznia :) no zobaczymy. Mam nadzieje........... Odpowiedz Link
kwarek1 Re: HELP!!!! 17.12.04, 10:24 a to inna sytuacja, ja jadę do UK, wiza odpada. Ale nie martw się, zadzwoń do agencji, jeśli przez nią załatwiasz. a moze warto zaliczyc seesje na studiach, zawsze jak bedziesz zmieniala kierunek, to byc moze bedziesz miała przepisane przedmioty Odpowiedz Link
mijaczek Re: HELP!!!! 19.12.04, 01:05 Jesli jedziesz do Stanow, to mozesz sobie poczekac, ja papiery zlozylam na poczatku lipca lub koncem czerwca a rodziny zaczely do mnie dzwonic we wrzesniu a do Stanow pojechalam 23 pazdziernika. trza poczekac :o) nie nerwuj sie :o) Odpowiedz Link