Dodaj do ulubionych

Manchester 16.04

IP: *.public.p-s-inter.net 14.04.05, 22:10
Witam
Leci ktos z forum do Manchester'u 16.04 tj. w najblizsza sobote z Krakowa.
Forumowicze! Trzymajcie kciuki bo zaprawde powiadam Wam, sprawdze jak jest
z ta praca w Anglii na wlasnej skorze :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka ManCity Re: Manchester 16.04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:26
      Oj... to już? Ja dopiero z półtora miesiąca. Cóż będziesz tam porabiał? Daj
      znać, jak sobie radzisz:) Powodzenia. Miasto ma swój urok-nie przeocz go!
      • Gość: madex Re: Manchester 16.04 IP: *.server.ntli.net 18.04.05, 02:45
        a ja tu jestem od trzch tygodni i jedyny plus to ze mam prace bo reszta jest do
        dupy (Kasa i praca w porzo) ale mieszkanie kicha, transport w mancheterze jest
        ogolnie beznadziejny bez samochodu jest bardzo ciezko, i wogole urzedy to inna
        spiewka tam cos zalatwic to trzeba miec nerwy ze stali
      • Gość: sla77 Re: Manchester 16.04 IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.04.05, 05:02
        hi, a ja tu jestem od 7mies i miasto nie ma zadnego!!! uroku! klopoty z
        transportem, ludzie w urzedach nie kumaci, brudno,pelno grubasow, nawalonych
        nastolatkow poubieranych jakby bylo +30 a jest +8!!! a poza tym tylko kasa tu
        cieszy no i czasem wyjscie do pubow. ogolnie porazka a nie urok...seeYA
        • Gość: Fanka pomimo to:) Re: Manchester 16.04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:43
          Ok... ok... rzeczywiście te autobusy z kierowcami, którzy zapominają, dokąd
          mają jechać, publiczny transport, którego spóźnialskiemu nie sposób dogonić,
          czerwnone ciągi domków... ech...
          Ale te muzea, galerie, cuda piękne - wszyskto otwarte, przyjazne turystom, za
          darmo:)
          I dlatego wracam.
          Hmmm... Po portret królowej w portfelu też.

PS I kompleksów można się pozbyć - po ulicach kasaaloty krążą - pod ochroną
          tam, czy co?;)
        • Gość: Pytanka (fanka) Re: Manchester 16.04 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 00:55
          A lokum udało Ci się znależć na miejscu, czy jeszcze na polskiej ziemi czegoś
          szukaleś? Masz moze namiary na pomocne strony internetowe? Bylabym wdzięczna:)
          Agencje odpadają - przejechalam się:( Powodzenia!
    • Gość: beata 1234 Re: Manchester 16.04 IP: *.bilk.ac.uk / *.bilk.ac.uk 24.05.05, 18:28

Czesc
      I jak doleciales do tego Manchesteru, daj znac jak tam jest. chcialabym widziec
      ile kosztuje wynajecie mieszkania albo domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka