IP: *.hilton.com 30.06.05, 06:40
MAM 30 LAT , MOWIE SUPER PO ANGIELSKU I WYBIERAM SIE DO PRACY DO lONDYNU.
bOJE SIE CZY DAM SOBIE RADE, JESTEM BARDZO NIESMIALA, NIGDY NIE BYLAM ZA
GRANICA, JAK MYSLICIE DAM SOBIE RADE , ZNAJDE JAKAS PRACE. mUSZE JECHAC , BO
SYTUACJA FINANSOWA W DOMU KIEPSKA I TRZEBA POMOC RODZICOM CO ROBIC ,
POCIESZCIE PROSZE
Obserwuj wątek
    • Gość: wujekrada lepiej zostan w domu, dobrze radze bo wiem co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 07:07
      mowie
      • Gość: ANIA Re: lepiej zostan w domu, dobrze radze bo wiem c IP: *.hilton.com 30.06.05, 07:44
        JEDNAK POJADE , KASIORA NAJWAZNIEJSZA
        • Gość: spawacz Re: lepiej zostan w domu, dobrze radze bo wiem c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:00
          nie pier.... bo parę postów niżej pisałaś ze jesteś w Anglii i pracujesz
          jako 'night visior'
          • grendel79 Re: lepiej zostan w domu, dobrze radze bo wiem c 30.06.05, 09:14
            To jakaś podpucha musi być bo nikt kto jest nieśmiały nie używałby Caps Locka w
            swoich internetowych wypowiedziach. Taka internetowa psychologia. Marna
            prowokacja. Napisz jeśli Cię rozszyfrowałem droga ANIU :)
            • Gość: spawacz Re: lepiej zostan w domu, dobrze radze bo wiem c IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:56
              a po drugie koleżanka ma brytyjskie IP więc już jest w Anglii, a w poście isze
              że się boi jechać
    • Gość: heheh Re: BOJE SIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:46
      2 dni temu pisala ze jest w Anglii i chce miec dziecko bo wiek tez sie zgadza
      (wtedy bylo 31 lat)..IP: *.hilton.com -ten sam adres
    • Gość: ania Re: BOJE SIE IP: *.hilton.com 30.06.05, 10:17
      ja pisze pierwszy raz, ale moze mylicie mnie z aga i dominiczka one tez sa z
      hilton i to jenda z nich chciala miec dziecko. One sa w juz w Londynie, ja
      dopiero sie wybieram, co myslicie - jechac czy nie, mam naprawde stracha
      • Gość: Cynga Re: BOJE SIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 19:37
        Napisz cos wiecej o swojej domenie hilton.com.

pzdr
    • luter1 Re: BOJE SIE 30.06.05, 21:18
      Po pierwsze to nie z CAPS LOCKiem
      Szkoda ze rak podobno sciemniesh, bo myshlalem ze ustawimy sie w GB czy jakos
      cie pocieshe, no ale skoro tutaj wszyscy mowią ze walisz farmazony no to wybacz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka