masia-masia 07.11.11, 23:02 czy moze ktos wie w ktorym miejscu w legionowie jest sklep z odzieżą dla dzieci - reporter young ? bedę wdzięczna za info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceloza Re: "Young Reporter" w Legionowie ? 07.11.11, 23:37 Według strony www.reporteryoung.pl/sklepy nie ma takowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaob2 Re: "Young Reporter" w Legionowie ? 08.11.11, 10:44 Jest na ulicy Reymonta, pomiędzy sklepem mięsnym (kiedyś tam był bank Pekao SA), a kantorem. Osobiście mogę polecić, kupiłam już co nie co synowi. Ubrania są super, niestety trochę drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
willy1976 Re: "Young Reporter" w Legionowie ? 09.11.11, 00:48 tak to prawda jest na ul. Reymonta naprzeciwko cukierni i kulek. byłem z synami i kupiłem kilka rzeczy, znam markę i nie mogłem się doczekać otwarcia. super ciuchy dla młodzieży i zawsze jakieś okazje; można coś znaleźć dla dzieciaków a przy średnim wzroście coś dla siebie, ja mam w dowodzie wysoki ale w rzeczywistości poniżej 170 i znalazłem :-) polecam bardzo miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
wk-ko Re: "Young Reporter" w Legionowie ? 10.11.11, 13:12 Faktycznie fajny sklep jak i towar który posiadają. Zrobiliśmy małe zakupy dla dzieci.Ceny może nie z tych najniższych ale ciuchy dobre jakościowo. Odpowiedz Link Zgłoś
masia-masia Re: "Young Reporter" w Legionowie 12.11.11, 16:31 Dziekuje bardzo za info. Dzisiaj byłam w sklepie i kupiłam kilka fajnych ciuchów dla dzieci. Polecam wszystkim, są juz przeceny wiec warto tam zajrzeć. POZDRAWIAM :) Odpowiedz Link Zgłoś