Dodaj do ulubionych

Wróżka Toruń

13.11.10, 21:22
Witam poszukuję sprawdzonej wróżki w Toruniu. Znam kilka ale to raczej takie z nazwy i mówią głupatki. A może ktoś zna, korzystał i kobitka ma potencjał?
Obserwuj wątek
    • papryczkapepa Re: Wróżka Toruń 18.04.17, 01:06
      Pisałam do Wróża Kamila na email na kamil.tarot@wp.pl ponad cztery miesiące temu, blisko 5. Sprawdzilo mi się prawie 100 procent, gdyby tak nie było na pewno bym tu nie napisała i czasu nie traciła. Czynię to z wdzięczności do forumowiczek, które mi Pana Kamila polecały. Dziękuję! Nie jest to laurka dla Pana Kamila, ale podzielenie się moim pozytywnym doświadczeniem. Nie zadała pytań do kart wybiegając w lata w przyszłość. Konkrety mnie interesowały. Tym bardziej, że Pan Kamil pisał chyba w pierwszym email, ze TAROT TO SZTUKA ZADAWANIA PYTAŃ. Konkretnie pytałam o moje małżeństwo, o naszą relację, co mój mąż myśli, czy mnie zdradza, co z nami będzie i dalej finansowe sprawy naszej firmy rodzinnej czy sobie poradzimy z kredytem i czy brać kolejny kredyt na interes teścia. Wróż Kamil bardzo dużo wyczytał, ostrzegał i ogromnie nam pomógł. Realizując jego porady, ratuję powoli małżeństwo i staje firma na nogi, a na serio było źle. Wcześniej korzystałam z dwóch wróżek w Poznaniu, ale to niestety była lipa. Jedna nawet mnie zastraszyła, ale kiedys o tym napiszę. Wróż Kamil ma po prostu umiejętności i dar wróżbiarski. Ma też mądrość w sobie życiową. Jest tatą dwóch małych chłopców, był w świecie, pochodzi z Litwy. wiadomo, na wschodzie są najlepsze szeptunki i wrózbici. Polecam go każdej kobiecie, która ma problemy sercowe,mi Pan Kamil pomógł i wam na pewno pomoże. Z serca polecam Wróża Kamila. Jego strona internetowa kamiltarot.wixsite.com/wrozkamil
    • monika4199 Re: Wróżka Toruń 17.05.17, 13:54
      Sprawdzona wróżka z Torunia.
      Trafnie przepowiedziała przeszłość oraz potrafi przewidzieć przyszłość.
      Jestem zadowolona ja oraz moje znajome.
      Numer telefon: 56 622 83 87.
    • moniamonikamonik Re: Wróżka Toruń 24.06.18, 22:50
      Wielokrotnie wróżył mi Wróżbita Kaspian, który jest z Bydgoszczy. Ponad rok temu zadałam trzy chyba ogólne dość pytania, a trzy miesiące temu aż 7 pytań. Polecam Kaspiana, bo jest to wybitny tarocista i znawca ludzkich serc. Moim zdaniem posiada on wielką intuicję. Bardzo dobrze nawiązuje on kontakt z tarotem. Jestem dalej w wielkim szoku, jak wiele i jak dokładnie mi Kaspian opisał nie tylko przeszłe wydarzenia, choć najmniej mnie to interesowało, bo to wiem, obecną terazniejszość, ale przede wszystkim przyszłość, która się sprawdza na moich oczach, kilka ważnych spraw się sprawdziło i wszystko wskazuje na to, że idzie według wskazań kart.
      Jedyny minus u Kaspiana to to, że czeka się na wróżbę w porównaniu z innymi wróżkami dośc długo, bo aż 3 dni, ale to teoria, bo ja czekałam cztery. On wysyła informacje, że trzy dni, ale klientów ma tyle, że czeka się.
      Warty uwagi i wart Kaspian kontaktu! Po prostu on wróży genialnie, co tu dużo mówić.
    • edyta66a Re: Wróżka Toruń 21.04.20, 07:58
      wróżby online i na telefon
      ja wole skorzystać z wróżki Agnieszko jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozkaagnieszka.pl
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka