dota1982 16.10.12, 20:32 witam, planuje remont kuchni i zastanawiam się nad meblami , którą firme polecacie z Legionowa lub okolic czekam na wskazówki, żeby pożniej nie żałować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkanieczbloku Re: meble kuchenne 17.10.12, 11:05 Kup na targu, duża ilość firm i szeroki wybór projektów aranżacji. A najważniejsze to niskie ceny i praca wg wytycznych klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
pablov002 Re: meble kuchenne 17.10.12, 13:34 Mogę również polecić mebelki kuchenne od tych z targu - duży mają wybór od "festyniarskich" po naprawdę zacnie wyglądające, tekstury, kolory i wykończenia do wyboru i w dowolnej konfiguracji, cenowo w porządku (a nawet i ze 100 mogą i opuścić jak się dobrze pogada) i co najważniejsze przyjeżdżają wymierzyć dokładnie kuchnie a nie jak w jednym ze sklepów w Legionowie (nazwy nie podam bo z innych mebli akurat byłem zadowolony) koleś mi że jak chce aby mi wymierzyli to niech sobie ide do jakiegoś ekstra salonu. Powiem szczerze, że znajoma żałowała, że swoje brała w jakimś super sklepie bo właśnie ci z targu mieli jeszcze fajniejsze i w cenie przyzwoitszej. Odpowiedz Link Zgłoś
kawichos Re: meble kuchenne 17.10.12, 21:11 serdecznie polecam Piotra Pakulskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
cornellia Re: meble kuchenne 18.10.12, 15:39 moze i na targu ładne, ale jak długo? Jeszcze nic co tam kupiłam nie miałam dłużej niż 2 lata, łącznie z mechacącym sie dywanem. Meble z płyty pażdzierzowej, kruszą sie, strzępią, rozklejają, pękają, okleina estetyczna tylko na chwile. Już zrozumiałam ze tandete mogą kupować bogaci, bo biedniejszego nie stać na wymiane mebli co sezon Odpowiedz Link Zgłoś
rajski_mieszkaniec Re: meble kuchenne 18.10.12, 16:04 Polecam firmę Mebleks S.C. mają stanowisko na targowisku. Mam meble kuchenne już kilka lat i nic się nie dzieje, szafki na buty i szafy wnękowe. Polecam. Fachowa robota i panowie sami wszystko wymierzą, montują. Odpowiedz Link Zgłoś
dota1982 Re: meble kuchenne 18.10.12, 19:35 myślałam żeby kupić meble na targu tylko u kogo bo jest tylu sprzedawców, że niewidomo który z nich oferuje dobre meble, które się nie rozlecą po roku czasu a może Ktoś ma meble z firmy KAM - jaka jakość i cena Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sylwia Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 15:40 Ja mam meble firmy KAM z Legionowa od 3 lat , gorąco polecam ten sklep przy ulicy Jagiellońskiej . Z meblami nic złego się nie dzieje wyglądają jak nowe, sprawdż czy obsługa się nie zmieniła ? 3 lata temu obsługiwała mnie Pani Małgosia - super mi doradziła w wyborze frontów i blatów. Odpowiedz Link Zgłoś
dota1982 Re: meble kuchenne 18.10.12, 19:39 a możesz podać jak nazywa się firma Piotra Pakulskiego, jaka jakość i cena mebli Odpowiedz Link Zgłoś
cornellia Re: meble kuchenne 19.10.12, 11:11 no to prace od p. Pakulskiego moge polecic z prawie czystym sumieniem. Robił mi meble (garderobe) w 2006 r , do dzisiaj wyglada jak nowa, nic sie nie wypacza nie odrywa, mechanizmy działaja. Mała usterka która wystąpiła została bez sprzeciwu i grzecznie usunięta. Tylko jeden mały mankament, troche nieterminowy. Polecam więc dla Cierpliwych. Nie wiem gdzie teraz ma stolarnie, bo budynek w którym byl przed 6 lat stoi pusty, chyba Odpowiedz Link Zgłoś
kawichos Re: meble kuchenne 19.10.12, 17:32 niestety nie wiem, jak nazywa się jego firma, ale robił meble (kuchnie i zabudowy) u moich rodziców, znajomych i u mnie i nigdy nie zawiódł. Faktycznie trzeba być cierpliwym i wyrozumiałym co do terminów :) ale jakość wysoka. Teraz ma biuro na Jagielońskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemilki2005 Re: meble kuchenne 20.10.12, 20:35 Polecam meble (nie tylko kuchenne), które robi mój tata. Można przyjechać, obejrzeć u mnie w mieszkaniu. Ceny bardzo konkurencyjne do podwarszawskich. kontakt justa.g@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kat.aja Re: meble kuchenne 22.10.12, 20:15 POLECAM FIRMĘ MEB-TOM STRONA INTERNETOWA www.meblenamiare.biz. tel. 501 677 452 Odpowiedz Link Zgłoś
kawichos Re: meble kuchenne 21.10.12, 11:46 I jeszcze jedno - ostrzegam przed firmą p. Korczaka z Jabłonny - wykonywał kiedyś dla nas meble... Może i jest taniej, ale jakość wykonania fatalna. Inny stolarz musiac później wszystko poprawiać, nie wspominając już o tym, co sie dzieje z meblami po 2 latach użytkowania... Odpowiedz Link Zgłoś
marta3280 Re: meble kuchenne 09.11.12, 22:11 bardzo solidna firma, dba o kazdy szczegol meble, potrafi doradzic. www.mkmeblenawymiar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monica Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 15:44 Jedz w Legionowie na Jagiellońską 20 do Sklepu KAM Kuchnie, na pewno będziesz zadowolona z ich mebli i z montażu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dudi Re: meble kuchenne IP: 212.191.130.* 14.02.14, 21:16 Polecam poczytać opinie o studiach, a nie producentach :) Katalog opinii i komentarzy w ciekawej formie jest na kuchnieportal Można wybrać firmę z okolicy która zaprojektuje i zrealizuje kuchnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: meble kuchenne KAM IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.01.13, 21:37 Ja bym poleciła KAM, bo są rewelacyjni. Już do znudzenia ich polecam znajomym, ale wszyscy są zadowoleni, szczególnie gdy chodzi o relacje cena/jakość. Bo nie sztuka kupić tanie meble w castoramie, sztuka kupić takie jak robi KAM, miec fachową poradę architekta z salonu i przede wszystkim dokładny montaż. Ja jestem akurat z Jóżefowa i meble KAM ma w swojej ofercie Salon Meblowy ZAKOR. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anett Re: meble kuchenne KAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.14, 16:09 potwierdzam to co koleżanka napisała, poza tym mają jeszcze meble kuchenne włoskie i duży wybór AGD, w tym Samsung i oraz Beko: www.salon.zakor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Julka27 KAM meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 12:58 KAM - KUCHNIE. Ja też polecam Ci Sklep Meblowy w Legionowie Przy ulicy Jagiellońskiej 20. Fajne dziewczyny tam pracują naprawdę super mi doradziła pani projektant, zwraca uwagę na każdy szczegół o którym ja w życiu bym nie pomyślała. Montażyści bez zastrzeżeń, sympatyczni i widać ,że znają się na swojej robocie. Ja meble robiłam w tym sklepie w zeszłym roku-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lidka Re: KAM meble kuchenne IP: *.um.warszawa.pl 28.02.14, 11:29 Potwierdzam. Meble Kam - super wzornictwo, solidna jakość, profesjonalna obsługa, wykonanie a także serwis gwarancyjny. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: KAM meble kuchenne IP: *.proxfree.com 03.06.14, 13:05 Ja mam w domu meble Studia Prostych Form. Są świetnej jakości, piękne i luksusowe. To najbardziej eleganckie meble jakie do tej pory udało mi się zakupić. Meble z sieciówek nie umywają się do nich pod kątem jakości i estetyki. W studiu pracują młodzi projektanci, którzy są otwarci na wszystkie pomysły i sugestie. Powiem szczerze, że znajomi wprost zazdroszczą mi mebli, podłóg i drzwi, które firma również wykonała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marzena Re: meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 11:11 Witam! Szukałam mątku tematycznego, ale niestety znalazłam już zamkniety :( Piszę tu, bo ktoś się wyraziło nich pozytywnie, a wcale tak nie jest! Chcę przestrzec innych ludzi przed firmą Mebleks z Radomska!!!! NIE POLECAM!!! Trzymajcie się od nich z daleka!!! Po pierwsze uważajcie na umowę! Podpisujecie ją we własnym domu, a tam napisane jest, że u nich w firmie, a prawnie później nie można nic z tym zrobić, jeśli meble nie spełnią waszych oczekiwań!!! A napewno NIE spełnią! Terminowość faktycznie ok, ale z umówieniem się z panami to jakiś koszmar! Uprzedzałam, że mają się ze mną umawiać telefonicznie, ale oni tego nie rozumieją! Dzwonią albo jak do mnie dojażdżają albo dzwonią, bo nie dojadą, bo im się auto popsuło co jest kłamstwem (a ja czekam jak głupia, bo pewnie innych zajęć nie mam) albo spóźniają się 5 GODZIN!!!! Obłęd jakiś!!! Do tego przyjeżdzają w pojedynkę albo we dwóch (bo szef taki sknera)! Na dodatek półki się nie zgadzały (oczywiście zabrakło), wieszaków do półek też i ogólny bałagan! Żeby poprawili to musiałam się ostro kłócić i długo czekać na te poprawki! Naprawdę gdyby się dało to oddałabym to cholerstwo i nawet zaliczki bym nie żałowała! Ale głupie mamy przepisy konsumenta w tym kraju! Za ewentualne uszkodzenia, szkody i "demolkę" NIE odpowiadają!!! Wywalili mi dziurę w sąsiednim pokoju i nie chcieli tego naprawić!!! Bo to wina domu, że takie ściany ma!!! A sama szafa pozostawia wiele do życzenia...półki klejone (klej na wierzchu półek), łączone na jakieś bolce (krzywo) i o dziwo nie mocowane "na stałe" do stelaża!!! Nikt mnie nie uprzedził o tym przy podpisaniu umowy!!! Do tego porysowane ściany, uszkodzone dwa kontakty elektryczne i "kupa" śmieci, bo onie nie zabierają opakowań po meblach!!! No i pilnujcie się jednego człowieka do ustaleń, bo jeden brat podpisywał umowę, a inny zajął się wykonawstwem! A zupełnie rózni są!!! SZCZERZE odradzam współpracę z tą "firmą", bo będziecie mieć spory kłopot, stracicie dużo nerwów i zostanie Wam zupełnie niespełniający Waszych oczekiwań bubel, a nie mebel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anastazja 88 Re: meble kuchenne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.15, 18:00 Proponuję Ci pojechać do Jabłonnej do Sklepu Meblowego KAM-KUCHNIE ( na przeciw Obi ) . Ten sklep otworzył się nie dawno jest to nowy oddział z Legionowa z ul. Jagiellońskiej ale w Jabłonnej jest większa ekspozycja, a i Pani projektant jest super, doradziła nam fachowo , kupilśmy meble OLIVIA w promocji. Miesiąc temu przywieżli nam mebelki w jeden dzień zamontowano i po sprawie. Gorąco Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
molanowska Re: meble kuchenne 24.04.15, 17:03 Gratuluję, że w jeden dzień i jest super, bo u nas montaż trwał dwa dni i połowa mebli została zepsuta przez fachowców. Panie z firmy robią łaskę, że odbiorą telefon, bo przecież już zostało zapłacone to mają cię w nosie. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mishos Re: meble kuchenne 11.05.15, 04:31 Cześć wszystkim, ja nie miałem żadnych problemów podczas odnawiania mojej kuchni. Zmieniłem sprawnie i bez problemów fronty we wszystkich kuchennych szafkach. Mogę Wam polecić Inter-stol :) Odpowiedz Link Zgłoś