Dodaj do ulubionych

Student informatyki szuka pracy

IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.11, 22:04
Witam, studiuję informatykę, poszukuję pracy.
czym mogę się pochwalić?
C/C++, C#, HTML, podstawy asemblera, basic i php
systemy windows, linux
pakiet office
administracja sieciami
umiejętność optymalizacji, naprawy oraz składania urządzeń komputerowych
umiejętność zarządzania projektami informatycznymi, uczestnictwo w kilku oraz różnych konkursach

doświadczenia zawodowego w informatyce niestety brak, ale osoby/firmy doceniające nie będą akurat na to patrzeć
może forum to raczej dziwne miejsce, ale zauważyłem, że ludzie poszukujący pracowników też tu zaglądają
Obserwuj wątek
    • Gość: qwert Re: Student informatyki szuka pracy IP: *.xdsl.centertel.pl 12.01.11, 22:53
      Siemanko
      Dowiedz się w t4b.com.pl tam szukają programistów
    • Gość: Mariusz Re: Student informatyki szuka pracy IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 10.02.11, 15:12
      Witam, czy byłbys zainteresowany jako praca dorywcza, współtworzyc automatyczna strategie giełdową?
      Jesli tak prosze skontaktuj sie ze mna na moj adres email:
      wasylgorzow@o2.pl

Dziekuje
    • Gość: Agata Re: Student informatyki szuka pracy IP: *.Red-83-49-53.dynamicIP.rima-tde.net 07.03.11, 21:23
      A jak ze stronkami internetowymi?
      Mam jeden spory portal do przebudowy, szukam kogos na pol etatu od wrzesnia/pazdziernika.
      Praca zdalna i stala. Znajomosc przede wszystkim php, java no i oczywiscie css/html.

• Gość: Leszek Seroka Re: Student informatyki szuka pracy IP: *.connect.netcom.no 09.04.11, 19:28
      Jesli potarfi Pan konstruowac strony (homepages) , da sobie rade z pozycjonowaniem i ogolnie z uruchomieniem dobrze funkcjonujacego internetu dlla malej firmy to prosze o kontakt.
      e-mail support.contech@tele2.se lub tel 0047 40321680.
      Leszek Seroka
    • Gość: Marcin.R. Re: Student informatyki szuka pracy IP: *.unitymediagroup.de 26.06.11, 13:35
      Witam
      Jezeli jest Pan zainteresowany mam male zlecenie ,
      potrzebuje programu do rozliczania godzin pracy u klientow .
      Wszystko do zrobienia w Excelu ale jak dla mnie za bardzo skomplikowane ( Formuly,Makra itd.)
      Jezeli jest Pan zainteresowany ,prosze o kontakt
      Pozdrawiam
      Marcin Rutecki
      • Gość: LGBS Re: Student informatyki szuka pracy IP: *.static.3s.pl 26.02.14, 14:46
        Firma LGBS Polska poszukuje informatyków do pracy zdalnej oraz w siedzibie firmy (oddziały w całej Polsce). Informacje oraz formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie:
        www.lgbs.pl/praca-it/poszukujemy/
    • Gość: j Re: Student informatyki szuka pracy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.14, 20:40
      Witam,
      Proszę o numer kontaktowy w celu łatwiejszego kontaktu,
      Pozdrawiam
      Justyna Dziedziela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka