IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.11, 18:16
witam czy w cedrobie zmieniła się atmosfera pomiędzy pracownikami i jak zarobki
Obserwuj wątek
    • Gość: stop obozom pracy Re: cedrob IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 16:34
      Gdzie można zgłosić sprawę o nadużyciach w CEDROBIE incognito ? Wiem że PIP nawet palcem nie kiwnie. Praca od początku marca po 7 dni w tygodniu z przerwą na święto Wielkanocne. Chyba że wody nie ma to z łaską jest wolna niedziela ale tak było 1 raz. Teraz weekend majowy i na 99% pracują 1,2,3,4,5 czyli dnia wolnego w ogóle. Żona i znajomi którzy tam robią zaczynają już wydawać zarobione pieniądze na leki bo ile można pracować w taki sposób. Pewnie odpowiedni dokument dadzą im do podpisu, że sami chcą pracować w święto czyli 1 i 3 dla zabezpieczenia, a jak nie podpiszesz to nara. Chyba tylko zmiana pracy zostaje lub kalectwo za rok,dwa.
      • rad.79 Re: cedrob 29.05.13, 14:42
        Kolego mniemam ze muwisz o ujazdówku.Ja parcuje w ciechanowie w cedrobie i jest to samo.Zaklad pracuje 31 dni w miesiacu tylko ludzie sie zmieniaja.Aha i ja pracuje 7 miesiecy na umowie zleceniu i u mowy o prace nie chca dac wogle.Wiec chyba dobre czsy w tym zakladzie juz dawno minely bezpowrotnie.Ale wszyscy wiedza ze cedrob to kołchoz ciechanowski.pozdro
        • Gość: ... Re: cedrob IP: *.cdma.centertel.pl 31.05.13, 12:18
          Piszecie tak jakby Was ktoś tam SIŁĄ CIĄGNĄŁ do tej pracy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka