Gość: a ty wiesz? IP: 195.114.161.* 22.06.11, 21:54 witam, są jakies opinie nt. pracy w biurze? interesuje mnie eksport, handel, itd. posiadam "kwialifikacje". Uprzejmie prosze o rzeczowe odpowiedzi, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eks Re: Cedrob-biuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 00:39 Jeśli lubisz wyjątkowo nieprzyjazną atmosferę i podgryzanie każdego przez każdego, to świetnie się tam odnajdziesz... A tak poważniej, wbrew pozorom można tam zarobić niezłe pieniądze jak na Ciechanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk Re: Cedrob-biuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 10:57 Większość starych pracowników patrzy się na ciebie wilkiem, ciągle obgaduje bo o ile w tobie jest jeszcze zapał do pracy to w nich w ogóle i czują się zagrożone ciągle cię zaszczuwając. Pracowałam tam ok roku i atmosfera naprawdę fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks Re: Cedrob-biuro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 23:59 Mam wyjatkowo podobne doswiadczenia... Najgorszy z tego wszystkiego jest pewien dyrektor ds. handlu, wiecznie knujacy i otaczajacy sie "swoimi" ludzmi, którzy mu donosza, choc udaja miłych i przyjaznych. Słowem: nikomu nie można tam wierzyć, bo zmiana zdania nastepuje co minutę. Odpowiedz Link Zgłoś