Gość: Wedkarz IP: 154.5.159.* 23.03.01, 04:58 Szukam wymiany doswiadczen jezeli chodzi o wedkowanie. Interesuja mnie ciekawe miejsca w Polsce (np. duzy szczupak), albo za granica (lososie, marliny, albo cos podobnego). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grogreg Re: A moze tak na ryby IP: *.ek.univ.szczecin.pl 01.04.01, 18:00 Bug na wysokości Siemiatycz, W prawdzie wyplycony, ale w glebszych miejscach (filary mostów), mozna na prawde trafic cos wiekszego. Jeno ze spiningowaniem problemy, bo woda strasznie metna. Zalecanam nocna wyprawe na suma. Metoda gruntowa, przyneta: Duza rosowka, kurze wnetrznosci, watroba. (na zywczyka jestem za wrazliwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: A moze tak na ryby IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 19:39 Też szukam dobrego łowiska i sprawdzonej dobrej zabawy! Planuję wyjechać może za granicę i szukam mocnych wrażeń z kimś z którym mógłbym ostro powędkować! Lista propozycji jest skromna, a być może to my nie mamy dostępu do pewnych informacji o w miarę tanich i pewnych łowiskach. Mam czas w drugiej połowie lipca i zamierzam za wszelką cenę złowić rekord swojego życia! Może razem będzie raźniej i taniej?! - mój adres j.kapela@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorsz Re: A moze tak na ryby IP: 195.41.66.* 19.06.01, 17:07 Na ryby to polecam wyprawe do Danii. Karta na caly rok kosztuje 100 koron a jak sie wrzuci wedke do morza to sukces murowany. Ze kazdym razem jest cos na haku. Jedyny minus, to to, ze glownie ponizej oczekiwanego wymiaru: dla fladry 27 cm a dla dorsza 35 cm. 90% zdobyczy ma odpowiednio 26 cm i 34 cm. Ale kolacja jest zawsze murowana. Na spinning lapia sie jesze takie dlugie ale smukle torpedy z iglasym nosem, podobno smakowite. Maja kolo 80 cm dlugosci ale waza niewiele bo sa smukle. No i maja fajny kolor - bialy metalic. pzdrw Odpowiedz Link Zgłoś