Dodaj do ulubionych

Sprzedam komodę Leksvik z przewijakiem

31.07.13, 09:54
Witam,
Mam do sprzedania komodę Leksvik z IKEI a do niej przewijak. Komoda w bardzo dobrym stanie, na przewijaku jest chyba jedno zarysowanie. W kwestii ceny jestem otwarta na wspólne ustalenie satysfakcjonującej stawki. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu: zooey@orange.pl

Pozdrawiam,
Karolina
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: Sprzedam komodę Leksvik z przewijakiem IP: *.free.aero2.net.pl 02.08.13, 21:16
      Witam!

Jestem zainteresowany kupnem.
      Ile szuflad posiada komoda?
      • mama.gabrielki Re: Sprzedam komodę Leksvik z przewijakiem 07.08.13, 12:59
        Witam,
        przepraszam za zwłokę z odpowiedzią. Są dwie obszerne szuflady. Jeśli podałby Pan adres mailowy, to podeślę zdjęcia.
        • Gość: Basia Re: Sprzedam komodę Leksvik z przewijakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 10:08
          Witam, czy ogłoszenie jest aktualne??
          • mama.gabrielki Re: Sprzedam komodę Leksvik z przewijakiem 17.09.13, 22:25
            Witam. Tak, ogłoszenie jest aktualne. Zapraszam do kontaktu. Możemy się umówić na obejrzenie, mogę podesłać zdjęcia. Pozdrawiam.
            • Gość: Łukasz Re: Sprzedam komodę Leksvik z przewijakiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.09.13, 10:12
              Witam, jestem zainteresowany kupnem komody. Proszę o podanie tel kontaktowego, ew. miejsca odbioru osobistego. Pozdrawiam
              • mama.gabrielki Re: Sprzedam komodę Leksvik z przewijakiem 25.09.13, 15:13
                Witam,
                Ogłoszenie jest już nieaktualne. Komoda został już sprzedana.
                Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam serdecznie.
                Karolina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka