GoĹÄ: CB maniak IP: *.mofnet.gov.pl 09.07.08, 13:25 Mam pytanie do uzytkownikow cb-radia: gdzie w Ciechanowie mozna dobrze zestroic antene do cb? Ile kosztuje taka przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: mobilek22 Re: Strojenie anteny CB IP: 212.160.172.* 09.07.08, 19:13 na przeciwko blaszaka przy ul pułtuskiej. chłopaki sie tym zajmują - jest szyld, cena 20zl. polecam i pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CB-rak Re: Strojenie anteny CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 19:49 kup SWR miarke na allegro i po problemie sam sobie zestroisz. nie są aż tak strasznie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: użytkownik CB Re: Strojenie anteny CB IP: *.fso-sa.com.pl 11.07.08, 09:22 proponuję pojechać do fachowca: przy wejściu na bazarek przy stacji PKP jest sklep z CB i tym podobnym sprzętem. Człowiek który się tym zajmuje nie tylko sprzedaje, ale także naprawia i stroi radia. Tanio, szybko i naprawdę solidnie (jeszcze za friko doradzi). sam robiłem u niego radio i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CB maniak Re: Strojenie anteny CB IP: *.mofnet.gov.pl 11.07.08, 10:28 Byłem u Rutkowskiego przy bazarku PKP. Zestrojenie anteny kosztuje 15 zł i jestem bardzo zadowolony. Odbiór i nadawanie bez porównania z anteną niestrojoną. Polecam na prawdę gość zna się na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: CB Re: Strojenie anteny CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 17:30 Prawda. Przy bazarku Facio się zna na rzeczy,bo Ci na Pułtuskiej tpo tylko udają fachowców. Daleko im do Faceta z bazarku. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mobil Re: Strojenie anteny CB IP: 212.160.172.* 11.07.08, 18:28 A ja na tym waszym "fachowcu z bazarku" się zawiodłem !!! Koleś wziął pieniadze a radio jak nie dzialalo tak dalej nie dziala dodatkowo jest nie miły i ciągle ma pretensje ze przyszedl do niego klient ktoremu nie dziala radio ! PO KIEGO ON TAM SIEDZI W TAKIM RAZIE !!!! KREW mnie zalewa przy tych wszystkich naszych ciechanowskich fachowcach, zeby w takim miescie nie bylo porządnego zakładu który by zrobił to co do niego nalezy czyli sprawdził dokładnie radio i namierzył usterke - jak do tad nie znalazlem takiego czlowieka. Fachowiec z bazarku bierze radio podłącza pod swoje wynalazki dmucha 2 razy w gruszke i juz twierdzi ze radio jest 100% sprawne. Czy naprawde ten człowiek po tylu latach jeszcze niewie ze usterki czesto ukazują się np dopiero po rozgrzaniu radia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: klient Re: Strojenie anteny CB IP: 195.205.176.* 17.07.08, 11:10 Również często korzystalem z jego uslug, i bylem zadowolony. Denerwujące jest, kiedy czeka kilu klientów, a tu trafi się "maruda", który chce coś naprawić, ale nie bardzo wie co jest uszkodzone. Facet podlącza sprzet wszystko ok, a my czekamy przestępując z nogi na nogę. To podobnie jak w spożywczym, może kupię to, a może nie, tylko tamto. Jak naprawiać coś, co jest sprawne? Znajdz fachowca, zostaw mu sprzęt do wygrzania i przetestowania przez parę godzin, zaplać za to i myślę, że się dogadacie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adrian Re: Strojenie anteny CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 12:09 bylem kiedys u tego goscia, asortyment ma ciekawy, naprawial radio jakiemuś facetowi, chwile czekałem i patrząc na tego faceta mialem wrazenie ze siedzi tam za kare i zna sie na tym najlepiej na swiecie... wszystkich z góry chyba traktuje jak ostatnie głąby i tłumoki i wszyscy mają mu dziekowac ze on tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_miasta Re: Strojenie anteny CB 28.08.17, 15:52 Gdzie sie zakład przeniósł? Tam teraz zagrodzone, buduja bazarek i nie ma tam już cb... Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: Strojenie anteny CB 28.08.17, 16:16 Okrzei 21 Jarosław Rutkowski. 606 573 646. Od 9 do 17. To ten z PKP. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Strojenie anteny CB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 22:46 Opamitajmy się!!! Jeżeli idziemy za modą, bo wypada mieć coś co mają koledzy lub koleżanki. To zastanówmy się co kupujemy. Jstem stratym radiowcem CB "Witek54", co niektórzy może pamiętają, pozdrawiam wszystkich. Jakże miło się wtedy gawędziło. Na każdego na "kanałku" można było liczyczyć. Nie to co teraz. CB stało się tylko wymianą informacji, jak można spokojmie przejechać. Mam nadzieję, i takie życzenie, że CB znowu stanie się czymś nassłuchują wyjątkowym. Wspólnotą ludzi, którzy nie tylko słuchają, gdzie drogówka, ale będziemy sobie pomagać. Bo taka jest idea CB radia. Pomagajmy sobie wzajwmnie. Pozdrawiam Wszystkich CB0- maniaków. Witek 54. Odpowiedz Link Zgłoś