Dodaj do ulubionych

naprawa lodówki - pilne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:17
Witam ! Czy ktoś może zna lub ma na namiary na osobę ktora zajmuje się naprawą
lodówek (w miare tanio :) ) Dzieki za odp. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kuminiorz Re: naprawa lodówki - pilne IP: 80.48.49.* 18.06.07, 13:44
      Na Rocha jest firma Ewex (nie znam numeru, ale jadąc od Jana Pawła to zaraz za
      cmentarzem po prawej stronie). Można się z nimi ugadać...
      • Gość: viola Re: naprawa lodówki - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:49
        34 36 37 686
        • mikita10 Re: naprawa lodówki - pilne 18.06.07, 14:54
          Nie wiem jak z fachowością, ale jak się wzywa serwis to trzeba urlop brać dla
          jaśnie Pana Technika, bo nie ma możliwości umówić się na godzinę, a nawet jak
          podają przybliżenie czasowe to i tak przyjeżdżają kiedy chcą (piszę o firmie
          Ewex)
          • Gość: jmk Re: naprawa lodówki - pilne- k@m! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:53
            O jaki model chodzi i jaki problem?
    • Gość: ja_3 Re: naprawa lodówki - pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:31
      Facet nazywa sie Wróbel jest solidny ! mieszka gdzies w dzielnicy Rakow-Zachod
      podaje namiary tel. 034 3637686 - to domowy; komorki nie znam... "wcięlo" mi
      gdzies wizytowkę - tel. domowy mialam w notesie !
      • Gość: k@m Re: naprawa lodówki - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:47
        dzieki wszystkim za odp :)
        juz znalazlam osobke do naprawy..
        pozdrawiam :)
        • malwing Re: naprawa lodówki - pilne 19.06.07, 06:29
          Tak, z Panem Wróblem "zaprzyjaźnił" się nasz dom od dobrych kilku lat - facet
          zawsze dostępny, bardzo solidny - tani? - woła normalne ceny.
          Jeśli chcesz to ja mam nr na komórę pisz gg 2350033.
          Pozdrawiam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka