Gość: ok IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.12, 15:20 www.computer-expert.pl/enova polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Budowlaniec Re: Najlepszy przedstawiciel programu Enova IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.15, 22:50 Ciekawe, po czym wnosisz, że najlepszy jest ten przedstawiaciel??, no chyba, że to ma być jakiś sposób na "marketing szeptany". Mi wdrożenie robiła firma komako- po nieudanem wdrożeniu przez inną najlepszą z najlepszych i jestem mega zadowolony - zobacz sobie na ich profil www.komako.pl lub erp-enova.pl/ pozdawiam! budowlaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Najlepszy przedstawiciel programu Enova IP: 78.141.188.* 10.07.16, 16:57 A ja wprost przecienie. Z nami wspolpracowal totalnie nieogarniety przedstawiciel komako ktory w ramach szkolenia sam sie szkolil i pubowal latac swoje bledy totalny brak profesjonalizmu. Szkolenie po wdrozeniu bez planu, brak przetestowania wszystkich funkcji, bledy pojawjajace sie nawet po kilku miesiacach od wdrozenia- w momencie uzycia danej funkcj... Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vakspl Re: Najlepszy przedstawiciel programu Enova 24.04.15, 07:38 Systemem enova | enova365 zajmujemy się od 2004 roku i mamy ponad 100 udanych wdrożeń w firmach o różnym profilu działalności. Oprogramowaniem dla firm zajmujemy się od 1992 roku. Jesteśmy Autoryzowanym Partnerem enovy. Zapraszam do odwiedzin naszej strony vaks.pl/enova w całości poświęconej temu systemowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Re: Najlepszy przedstawiciel programu Enova IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.15, 17:06 Informatyk (konsultant wdrożeniowy i serwisant oprogramowania enova), podejmie bezpośrednio współpracę na umowę o dzieło/zlecenie z firmą pracującą na systemie enova. Możliwe inne formy współpracy. Praca zdalna. Alternatywa dla wizyt drogich opiekunów/serwisantów. Doświadczenie ponad 6 lat w obsłudze i wdrażaniu systemu ERP enova. tel. 797-477-851 Odpowiedz Link Zgłoś
magda.mirek Re: Najlepszy przedstawiciel programu Enova 29.12.16, 10:43 Rozwijałem również biuro rachunkowe. Korzystałem na początku z rozwiązań Open Source, ale na dłuższą metę mało praktyczne. Potrzebowałem czegoś bardziej rozbudowanego i dopasowanego pod specyfikę moich klientów. Zainwestowałem w pełne wdrożenie Enova365 u autoryzowanego partnera. Tutaj ci zostawiam kontakt enova365.opole.pl. Duże doświadczenie, żadnych problemów technicznych, pełna zgodność wdrożenia z moimi wytycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korzeń Re: Najlepszy przedstawiciel programu Enova IP: *.static.ip.netia.com.pl 04.04.17, 12:54 Jak Biuro Rachunkowe to najlepiej pomyśleć od razu o Internetowym biurze Rachunkowych czyli o wdrożeniu ERP enova365 w chmurze. KOMAKO ma taką usługę dla systemu enova i dla programów Insert do wyboru. Zalety pracy chmurowej? Nie starczy miejsca - lepiej samemu poczytać: internetowebiurorachunkowe.komako.pl/ibr-dla-enova365.html Odpowiedz Link Zgłoś