marynka 09.01.06, 17:11 Nieduży, może być w zabudowie bliźniaczej. Cena do 320.000zł Tel. 0502 865 235 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: klemens żenada ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:13 idz dziewczyno dalej na dworzec pracowac a nie kupowac domy, za 320 tys to se kup norę a nie dom, a moze jeszcze na biskupinie ? zauważyem ostatnio że coraz więcej prostactwa przyjeżdza do wrocawia albo zostaje po studiach, rzygać mi się chce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Koza Janka ups.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 23:34 Klemens, szkoda że marynka nadała tu tego posta, bo nie miałbyś okazji przynieść nam wstydu. Przy okazji, niedawno były szeregówki za 220 tys w Bielanach, koło chat z dwóch światów. Może jeszcze są. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Emeryt Re: ups.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.06, 08:22 350 tys. zl. za taka cene mozna targowac sie za szeregowki w Zlotnikach, Lesnicy i w Maslicach. W Maslicach ceny spadaja z uwagi na planowana budowe obwodnicy. Szczegoly w jutrzejszej GW Nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Re: Kupię dom we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:40 marynka z którego jesteś biura nieruchomości ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ludwik a ja zbieram się do sprzedaży domu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.06, 12:05 biskupin biskupnem ale własnie przeprowadziłem sprawę spadkową i odziedziczyłem dom na biskupinie na ulicy rodakowskiego.a że wybudowałem się pod wrocławiem przymierzam sie do jego sprzedaży. jest to stary poniemiecki dom na działce 1000 m, oczywiście do remontu,parter,pietro,strych,garaż gdzie mam sie udac aby mnie nie oskubali ? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Ludwiku 10.01.06, 12:19 Witaj, a czy będzie nietaktem, jeśli zapytam Cię jaka jest powierzchnia użytkowa domu i jaką wg Ciebie ta nieruchomość ma wartość (w domyśle, za jaką kwotę chciałbyś ją sprzedać). Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ludwik Re: a ja zbieram się do sprzedaży domu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.06, 12:26 z tego co spojrzałem to parter ma 90 m, pietro 75 strych i piwnica nie wiem, a o cenie jeszcze nie myślałem - nie mam pojęcia - to jest trudne pytanie, na pewno trzeba zrobic remont. a ja potrzebowałbym gotówki na bardzo szybko bo mógłbym kupic ziemie za wrocławiem obok mojego domu - własnie jest na sprzedaż i bym spłacił kredyt, nie mam pojęcia po ile te domy chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: a ja zbieram się do sprzedaży domu 10.01.06, 12:29 Czy mogłabym więc prosić Cię o kontakt prywatnie? Mój mail: nat.wroclaw@gazeta.pl Oczywiście, gdy będziesz już gotowy do sprzedaży. Jestem zainteresowana. Pozdrawiam serdecznie Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ludwik dom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.01.06, 13:23 po rozmowie z kilkoma biurami dom wycenili na 400 tyś, jeszcze by miz zozstało ! bo dom remontu itp Odpowiedz Link Zgłoś