Dodaj do ulubionych

Klub Mam w Lublinie

17.11.11, 14:28
Drogie lubelskie Mamy, we wtorek 6 grudnia odbędzie się nasze wspólne spotkanie rozpoczynające działalność pierwszego Klubu Mam w Lublinie, miejsca przyjaznego i twórczego dla Mam z Maluszkami od 0 do 4 lat. Spotkania w Klubie są bezpłatne. Zgłoszenia przyjmuję pod adresem: asiarywacka@gmail.com. Miejsce spotkań: ul. Szmaragdowa 24a (szkoła Happy English).
Obserwuj wątek
    • ioki9 Re: Klub Mam w Lublinie 21.11.11, 12:26
      A możesz napisac coś więcej???
      Na czym mają polegać te spotkania?
      Dzieki!
      • monia1907 Re: Klub Mam w Lublinie 27.11.11, 17:24
        No właśnie też byłabym zainteresowana większą ilością informacji na ten temat
      • joannaryw1 Re: Klub Mam w Lublinie 28.11.11, 19:08
        Lubelski Klub Mam którego początek zaplanowany jest na 6 grudnia jest inicjatywą tworzoną przez Mamy dla Mam. Będzie to miejsce otwarte, przyjazne Mamom z małymi dziećmi (od 0 do 4 lat) które w związku z doświadczaniem rodzicielstwa lub z jakichkolwiek innych przyczyn pozostają z dziećmi w domu. Cotygodniowe spotkania w Klubie Mam, będą obejmowały przede wszystkim twórcze ogólnorozwojowe zajęcia dla naszych dzieci, których ważnym elementem będzie aktywizacja rodzica. Ponadto Klub Mam to spotkania z innymi rodzicami, grupy wsparcia podczas których zarówno mama jak i tata będą mogli podzielić się problemami dotyczącymi rodzicielstwa i wychowywania dzieci, a także wiele wiele innych przedsięwzięć organizowanych wg potrzeb i oczekiwań Rodziców- Klubowiczów.

Spotkania w Klubie będą odbywały się raz w tygodniu we wtorki lub czwartki w godzinach 10-12. Zajęcia klubowe są otwarte, bezpłatne. Do Klubu można dołączyć w każdej chwili.

Otwarcie we wtorkowe mikołajki rozpocznie się o godz. 10.30. Oprócz części organizacyjnej, tego dnia będziemy także wspólnie świętować Mikołajki.

Wszelkie Klubowe aktualności na www.klubmam.blox.pl

W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt: asiarywacka@gmail.com
        • xdorkax Re: Klub Mam w Lublinie 28.01.12, 16:57
          a słyszałyście o kawiarni przyjaznej dzieciom i mamom na Popiełuszki - byłam tam niedawno i jestem pozytywnie zaskoczona, oby więcej takich miejsc powstawało w Lublinie
          • mamwrz Re: Klub Mam w Lublinie 23.02.12, 23:43
            cześć, mogłabyś podać jakieś namiary na tą kafejkę dla mam z dziećmi na popiełuszki? Będę wdzięczna.
          • kamila9914 Re: Klub Mam w Lublinie 01.03.12, 11:16
            DO XDORKAX: mogłabyś podać jakieś namiary na tą kafejkę dla mam z dziećmi na popiełuszki? Będę wdzięczna. telefon czy chociaż nazwę, adres? nie mogę namierzyć w internecie. próbowałam wysłać do Ciebie email ale nie udało się :(
    • agatajar0 Re: Klub Mam w Lublinie 25.01.12, 11:40
      Mam pytanie kiedy jest następne spotkanie?
      • penellopa Re: Klub Mam w Lublinie 27.02.12, 13:49
        Spotkania są co tydzień we wtorek 10-12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka