Gość: Fotograf + IP: *.static.korbank.pl 30.03.14, 14:29 Po prostu, profesjonalnie, rodzinnie i firmowo. Więcej na stronie: Fotograf Wrocław ---------------------------- Szukasz fotografa na ślub? Zajrzyj tu: Fotografia ślubna Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MareczekKa Re: Fotograf Wrocław IP: *.cdma.centertel.pl 10.06.14, 06:54 Myślę że warto także przejrzeć ofertę agencji fotograficznej Jaworska,Info - fotograf Wrocław rozbili zdjęcia na moim weselu jako druga firma i wypadli dużo lepiej niż główny fotograf (mój znajomy) ale cóż profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnetkaB Re: Fotograf Wrocław IP: 195.182.9.* 12.06.14, 09:52 U mnie była Pani Gosia z Gda-Gda Studio: fotograf Wrocław. Bardzo ciepła i profesjonalna pani, która zrobiła nam piękną sesję w plenerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzejek Re: Fotograf Wrocław IP: 94.42.174.* 17.02.17, 13:51 Ja polecam tego fotografa z Wrocławia. Fajne zdjęcia ślubne i portretowe. Można na blogu zobaczyć jak to wygląda, np. tutaj jest kilka sesji zdjęciowych w różnych miejscach we Wrocławiu albo studyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-k991213 Re: Fotograf Wrocław 11.06.18, 13:20 Polecam gorąco Fotograf Wrocław plKarolina Minicka. ZRobiłam sesje ciążowa oraz sesje noworodkową we Wrocławiu. Jestem zadowolona zdjęciami oraz podejściem i profesjonalizmem. Wszystkie zdjęcia wybiera się samemu. Karolina ma luźne podejście podczas sesji i dba zawsze oto aby Klient był zadowolony i wyszedł na sesji jak najlepiej. Atmosfera super, zdjęcia przepiękne. Jednym słowem tylko polecić pozstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-k991213 Re: Fotograf Wrocław 11.06.18, 13:36 Fotografa Wrocław KarolaFoto.pl Karolina Minicka. Zrobiłam u tej Pani sesje ciążową we Wrocławiu. Jestem zadowolona zdjęciami oraz podejściem i profesjonalizmem. Wszystkie zdjęcia mogłam wybierać samemu. Potem zrobiłam fotki zdjęcia noworodkowe. Karolina ma luźne podejście podczas sesji i dba zawsze oto aby Klient był zadowolony i wyszedł na sesji jak najlepiej. Wykonuje również zdjęcia slubne. Atmosfera super, zdjęcia naprawdę piękne. Jednym słowem gorąco polecam Wam Karolinę. Odpowiedz Link Zgłoś