Dodaj do ulubionych

SUKNIE ŚLUBNA

IP: *.tktelekom.pl 13.12.10, 10:37
Mam do sprzedania suknię ślubną używaną jeden raz, jak nowa, bez zabrudzeń i podarć Jednoczęściowa, na cieniutkie ramiączka, Dokładam bolerko i welon. Jest lekko rozkloszowana, na długości koronka, jest piękną, skromna. Polecam. Mam nadzieje że komuś się przyda. Proszę pisać na pocztę madzia241984@wp.pl mogę wysłać zdjęcia do obejrzenia. Rozmiar 36. Cena do uzgodnienia.
Obserwuj wątek
    • martinikka suknia slubna 13.12.10, 15:35
      polecam sklepy w w-wie przy ul. Jana Pawła, ja swoja suknie kupiłam w Zurychu a w zasadzie byl to prezent, sporo moim znajomych stawia na Jana Pawła w Warszawie
      • ateliersuknie Re: suknia slubna 03.09.14, 16:41
        Pragne polecic mój salon Markowych Sukien ŚLUBNYCH W KONKURENCYJNYCH CENACH.Nie bede udawała zadowolonej klientki, bo jak dotąd miałam ich niewiele , ze względu na niedawne uruchomienie mojej działalnosci :) ale zapewniam, ze te Pani które zakupiły ode mnie suknie, są zadowolone z zakupu:)
        W NADCHODZACĄ SOBOTĘ, KAZDA SUKNIA W CENIE 1390 ZŁ, kazda z nich jest w cenie katalogowej producenta od 3000 zł.SERDECZNIE ZAPRASZAM do zapoznania sie z nasza ofertą . Zapraszma tez na naszego FB www.facebook.com/pages/Atelier-Suknie-%C5%9Alubne/329922000491847 ,
        gdzie mamy korzystną ofertę pieknej sukni za 599 w zamian za promowanie naszego salonu, swoim znajomym :)
        www.ateliersuknie.pl
        Mam nadzieje, ze nie byłam nachalna ?
        jesli tak, to przepraszam i pozdrawiam serdecznie :)
    • martaaaa83 Re: Suknie ślubne 14.12.10, 12:30
      Mam do sprzedania suknię ślubną AGORA model 29-16 rozmiar 34. Suknia była szyta na miarę na wzrost 150 cm . Gorset wykonany jest z haftowanej koronki, zdobionej kryształkami Swarovskiego. Suknia posiada podpinany tren. Fason sukni typu „syrenka”, z rozszerzanym dołem, prezentuje się niezwykle efektownie. Bardzo elegancka, a zarazem podkreślająca kobiece kształty (piękny dekolt lekko przysłonięty dyskretną siateczką). Do sukni dodatkowo dorzucam gratis koronkowe bolerko i buty w rozmiarze 35.

Suknia uszyta była w salonie w salonie ELLE w Warszawie na zamówienie. Cena, za którą suknia została kupiona to 3000zl. Moja cena to 1500zl. Używana tylko raz. Suknia po profesjonalnym praniu - stan jest idealny.
      Kontakt, e-mail: martaa83@yahoo.com
      Zapraszam do obejrzenia sukni w Warszawie po wcześniejszym umówieniu się na spotkanie. Zdjęcia sukni chętnie wyślę na maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka