marekatlanta71 31.01.05, 13:03 www.picasa.com/ www.hello.com/ Polecam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bozena73 Re: Picassa i Hallo 31.01.05, 17:28 Wlasnie sobie zainstalowalam te dwa programy bo wydaja mi sie sensowne. Mam mnostwo zdjec porozrzucanych po calym komputerze wiec z tego co wyczytalam Picassa moze pomoze mi to wszystko pozbierac do kupy i zorganizowac. Marku, a jaki masz login do Hallo account? Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Picassa i Hallo 31.01.05, 22:55 Ja Picassa jestem zachwycony - szczegolnie opcja timeline. Jedyny problem z tym programem to to ze dziala ona w oparciu o czas utworzenia zdjecia a ten nie zawsze jest prawdziwy (mam np. zdjecia ktore dziwnym trafem w Picassie pokazuja sie jako z 1 stycznia 1970). Musze poszukac jakiegos narzedzia ktore pozwala zmienic czasy na dysku. A swoja droga to niesamowite jak fajne oprogramowanie mozna za friko ostatnio dostac :) Odpowiedz Link
aneta05 Re: Picassa i Hallo 31.01.05, 23:21 Co do programow za friko to wczoraj testowala Skype i z kuzynka z Krakowa przez godzine rozmawialam - rewelecja. Jakosc jakby byla po drugiej stronie biurka. W ten weekend robimy conference call z rodzinka z innych miast. Powinno byc wesolo. Odpowiedz Link
socal Re: Picassa i Hallo 01.02.05, 01:54 Ja mam Photoshop CS i Elements ale jestem ciekawy jak ta Picassa wyglada. Teraz jeszcze bardziej mnie zainteresowalo skoro slysze same pochwaly. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Tym razem nie za darmo, ale tez Google 01.02.05, 03:07 www.keyhole.com/ Jutro jest juz dzis.... Odpowiedz Link