Dodaj do ulubionych

.....takie inne

24.02.11, 15:39
Dziewczyny!

Gdzie kupujecie obrączki, macie coś upatrzonego?
Ja wczoraj na facebooku znalazłam tego artystę i jestem przezachwycona!
każda (no może nie każda w moim guscie) para piękna, unikatowa.
Mój luby już widział, podobują mu się i na pewno będziemy tam zamawiać, co Wy na to?
www.inneobraczki.pl

Ktoś już tu zamawiał?
mika z Warszawy
Obserwuj wątek
    • brytf-anna Re: .....takie inne 24.02.11, 15:46
      Na pewno dużo osób zamawiało :) To bardzo znany projektant (tzn - na pewno to nazwisko obija się o uszy szykującym się do ślubu :)). Ja wolę klasykę, ale faktycznie niektóre modele są bardzo ciekawe.
    • zawsze_do_przodu Re: .....takie inne 24.02.11, 15:56
      Ale będziecie chcieli takie obrączki nosić przez całe życie? Wydaje mi się, że one są bardzo ozdobne, takie przekombinowane. Nie lepiej coś klasycznego? A spersonalizować je jakimś grawerem od środka?
      • kocham_go_bardzo Re: .....takie inne 24.02.11, 16:00
        na razie podoba mi się całość.
        nie wiem które wybierzemy, może nam doradzą. Na pewno nie chcemy jakiś przekombinowanych, chyba nie jest powiedziane, że takie muszą być. Dwuwarstwowe są ciekawe. Zobaczymy.
        Jak chcecie zrelacjonuje Wam spotkanie :)
    • zia86 Re: .....takie inne 24.02.11, 16:00
      Pan Bielak jest dość znanym i bardzo cenionym artystą. :) Mieliśmy przyjemność porozmawiać z nim osobiście na targach ślubnych i oczarował nas, też będziemy u niego zamawiać obrączki. Będziemy robić wzór indywidualny, mokume gane z kamieniami. :)
      • kocham_go_bardzo Re: .....takie inne 24.02.11, 16:04
        oo nawet Zia u niego zamawia :)
        Ty pewnie prędzej niż ja zamówisz.
        Mokume gane też mi się podoba!
        W okolicach kwietnia będziemy pewnie się umawiać i oglądać. Na razie to mam oczopląs, bo tyle jest ładnych :D :D
    • alexandra.87 Re: .....takie inne 25.02.11, 19:04
      My z narzeczonym zamówiliśmy delikatne obrączki z seri 'fantazja'. Wyszły lepsze niż myśleliśmy więc naprawdę polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka