Dodaj do ulubionych

Prezent Ślubny - Weekend w Spa

20.04.11, 15:35
Weekend w Spa na Mazurach to idealna propozycja dla tych, którzy chcą otrzymać „więcej za mniej”. Starannie skomponowane pakiety SPA skutecznie i bezpiecznie wprowadzą Cię w świat Vitality. Przyjedź, odpręż się, zaznaj kojącej równowagi, a po powrocie do domu zaskocz witalnością.

Hotel Miłomłyn Zdrój Medical Spa & Vitality zaprasza na Romantyczny weekend we dwoje na Mazurach

www.milomlynzdroj.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: sonia2011 Re: Prezent Ślubny - Weekend w Spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:59
      Weekend w SPA to świetny prezent na ślub. Sama bym chętnie dostała taki prezent. Wydaje mi się, że to może być fajne miejsce do spędzenia romantycznego weekendu i bardziej oryginalny prezent niż pieniądze czy AGD. ostatnio widziałam ofertę Głęboczka na pojezierzu brodnickim i zastanawiam się, czy nie opłacić mamie wyjazdu z okazji 60 urodzin.
      • Gość: gosia.. Re: Niezwykle Wyjątkowy Prezent na Ślub !!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.11, 16:31
        Prezent na Ślub
        PRESTIŻOWY UPOMINEK W POSTACI SAMOLOTU POKRYTY 24 KARATOWYM ZŁOTEM !
        • Gość: kowal Re: Niezwykle Wyjątkowy Prezent na Ślub !!!!!!!!! IP: *.nowysacz.vectranet.pl 03.05.12, 09:57
          PODKOWA kowalska ręcznie kuta z napisem imionami , datą , zyczeniami dla Młodych na wieczna pamiątke- SZCZĘSCIE I DOBROBYT NA LATA allegro nick schemat77 zapraszam kowal
    • Gość: gość Re: Prezent Ślubny - Weekend w Spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.11, 16:12
      myślę, że coraz więcej takich prezentu można zobaczyc na ślubach, takie vouchery na pobyty w spa stały się ostatnio bardzo popularne, ciekawą ofertę dla nowożeńców ma hotel Głęboczek na pojezierzu brodnickim, ma swoja winnicę i co ważne proponuje zabiegi oparte na winoterapii a to duża nowość w Polsce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka