marifoto
04.01.12, 18:36
Witam,
do tej pory zajmowałam się zdjęciami mody, moje prace publikowano w magazynach FHM Singapore, Trendy Magazyn, HUSH i Lounge Magazyn.
W celu powiększenia swojego portfolio (w zamian za pozwolenie do publikacji) pierwszej zainteresowanej parze wykonam sesję ślubną w cenie 500zł (reportaż z przygotowań i ceremonii + sesja ślubna).
Kiedyś wykonywałam już zdjęcia na ślubach, ale potem przerzuciłam się na fashion i nie zachowałam zdjęć. Zainteresowanych zapraszam na moja stronę:
www.masnymarika.com
gdzie są dostępne zdjęcia modowe w nieco alternatywnym stylu, kreowanym na analogową niedoskonałość. Zdjęcia pary dostępne w zakładce "Bond".
Na stronie widoczny jest to mój ulubiony styl, oczywiście potrafię też wykonywać zdjęcia w najbardziej pożądanej formie: wysoki kontrast, żywe kolory i nienaganna ostrość szczegółów.
Jeśli natomiast chcą państwo sprawdzić, czy potrafię też wykonywać zdjęcia reportażowe, proszę o skontaktowanie się ze mną - podeślę moją ostatnią sesję robioną podczas ulicznych protestów, można łatwo wychwycić ciekawość ujęć i dynamikę kadru.
Pozdrawiam serdecznie, Marika Masny
www.masnymarika.com
masny.marika@gmail.com