Dodaj do ulubionych

Studio Video Mix z Czyżewa

16.11.12, 21:28
Odradzam korzystanie z usług Studio Video Mix z Czyżewa:
pl-pl.facebook.com/pages/Studio-Video-Mix-Or%C5%82owski/196520300377750
Niestety skorzystałam z ich usług na naszym weselu i ślubie czego bardzo żałuję.
Właściciel firmy dużo obieca , a jak przyjdzie co do czego, to się wszystkiego wypiera- mimo, iż została zawarta umowa pisemna oraz słowna.
Ponadto by otrzymać obiecane materiały nie dość, że trzeba czekać bardzo długo, to telefonów trzeba wykonać nie dziesiątki, ale setki, a i to nie gwarantuje, że otrzyma się od właściciela firmy wszystko do czego się zobowiązał na spotkaniach przed weselem. Jak tylko coś nie jest mu na rękę to unika kontaktu jak ognia - nie odbiera telefonu, nie oddzwania, nie odpisuje na sms-y.
Ponadto nie otrzymałam wszystkich zdjęć zrobionych na weselu - obstawiam, że właściciel firmy je skasował - jednak on sam twierdzi - nam się one nie należą.
Takich faktów jest więcej, jednak nie sposób wszystkiego opisać.
Informuję, iż powyższy komentarz jest moją osobistą opinią i wynika z moich osobistych doświadczeń związanych ze współpracą z firmą Studio Video Mix z Czyżewa.
Obserwuj wątek
    • Gość: niezadowolona Re: Studio Video Mix z Czyżewa IP: *.guilhem.org 31.07.13, 10:28
      ja także odradzam firmę Studio Video Mix z Czyżewa.
      W skrócie:
      1. brak profesjonalizmu
      2. nie dotrzymanie punktów umowy
      3. zdjęcia fatalnej jakości
      4. brak kontaktu z właścicielem firmy- nie odbieranie tel.
      5. sesja plenerowa wołająca o pomstę do nieba
    • Gość: Janosikowa Re: Studio Video Mix z Czyżewa IP: *.leaseweb.com 02.08.13, 15:38
      o proszę, widzę, że nie tylko ja miałam problemy z tą "firmą".
      Popieram moich przedmówców: unikajcie studio wideo mix z czyżewa jak ognia!
    • kasia.karaban Re: Studio Video Mix z Czyżewa 15.02.19, 12:37
      Witam
      Odradzam korzystanie z usług Studio Video Mix z Czyżewa!!!!!
      Skorzystaliśmy z usługi na naszym weselu i baaardzo żałujemy. Przed podpisaniem umowy właściciel bajeruje gdzie i jakich to zdjęć nie robi a w realu wygląda to zupełnie inaczej. To że długo się czeka to jedno ale jakość wykonania nagrania i zdjęć jest FATALNA do tego nie ma wszystkich zdjęć (najprawdopodobniej gubi) Sytuacji z tym Panem było więcej nie sposób tego opisać. Jeżeli ktoś zechce obejrzeć realne wykonanie to pokarzę wykonanie oprawy naszego wesela. Nie piszę tego po złości bo to co my o nim myślimy to mało ważne... Nikt wam nie przywróci tej ważnej chwili w życiu ostrzegam wszystkie młode pary nie dajcie się oszukać. POZDRAWIAM
      • Gość: Oszukana.21 Re: Studio Video Mix z Czyżewa IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.21, 23:01
        Czy mogę się z Tobą skontaktować? Jesteśmy w identycznej sytuacji, ale nie chcemy dać za wygraną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka