mamaoliwici 17.02.12, 10:43 Moze komuś sie przyda wózek spacerowy nie jest nowoscia ale moze jakiemuś dziecku posłuzy. zdiecia moge przesłac na e-mail. jestem z Częstochowy przyjmę ciuszki dla dziewczynki rozmiar 86 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabollos29 Re: Wózek 18.02.12, 11:51 lublinianka24 w listopadzie dostalas firmowy wozek x-lander od LEA na forum pomocnych, tez ci go zniszczyli jak poprzedni? a moze prowadzisz hurtownie? Odpowiedz Link Zgłoś
lubinianka24 Re: Wózek 18.02.12, 14:48 szukam małej spacerówki, mam problemy z kręgosłupem, a wózek od LEA jest wózkiem masywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: isabelka20 Re: Wózek IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 18.02.12, 15:18 wiesz co lubinianka masz tupet nie ma co. Może oddaj w takim układzie wózek od LEA skoro dla Ciebie jest "niewygodny". Swoją drogą ja również miałam mało wygodny wózek na wielkich kołach co tak naprawdę w niewiele miejsc się mieścił (podróż pociągiem 4 godziny w korytarzu bo wózek nie zmieścił się w drzwi), ale do głowy by mi nie przyszło zbierać wózki jak leci Odpowiedz Link Zgłoś
monia1-23411 Re: Wózek 18.02.12, 15:33 ubinianka24 jeżeli wózek od Lea jest ci niepotrzebny to byłabym jak najbardziej zainteresowana. Mam bliźniaki i wózek bliźniaczy. Jedno z dzieciątek jest niepełnosprawne i bardzo dużo czasu spędzamy w szpitalu do czego wózek jest mi niezbędny. Szkoda mi pieniędzy na zakup, bo u mnie się niestety nie przelewa, więc jak jesteś zainteresowana oddaniem to napisz do mnie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
monia1-23411 Re: Wózek 18.02.12, 15:36 W zamian mogę oddac kurtkę zimową rozm. 36, troszkę ciuszków na rozmiar 72-84 Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwici Re: Wózek 18.02.12, 17:36 to jet mój e-mail daria_18l@wp.pl odezwij sie wysle zdiecie Odpowiedz Link Zgłoś
diabollos29 Re: Wózek 18.02.12, 16:32 to po co bralas jak niewygodny? kota w worku nikt ci nie wciskal. jestes strasznie wybredna. ten za lichy, tamten za masywny, o nastepnym powiesz ze kolor nie pasuje albo ze marka za obciachowa. oddaj wozek Lei i kup sobie inny. a moze juz kombinujesz jak sprzedac x-landera i wysepic kolejny wozek? Odpowiedz Link Zgłoś
lubinianka24 Re: Wózek 18.02.12, 23:15 Przepraszam bardzom prosze nie brac mnie pod uwage... :(. Jak widzialas poprzedni wozek zostal mi zniszczony, ten trzymam w domu od lea. Na 32 m zajmuje bardzo duzo miejsca, ciezko jest mi wnosic wozek i go nosic. Przepraszam jeszcze raz i prosze o usuniecie moich postow. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Wózek 20.02.12, 14:22 No przesadzasz z tym wózkiem. Z tego co pamietam to Lea dokładnie określiła jaki wózek chce Ci oddać. Po kiego brałaś? Może komuś by się bardziej przydał. Jak jest dla Ciebie za duży, to może ktoś się wymieni na jakąś parasolkę, a nie zbieraj co maja do oddania....matko... Sama miałam wielgachny ciężki wózek po córce, mieszkałam na 3-cim piętrze. Było cięzko, ale szkoda było mi kasy na lżejszy i nowy. No ale jak daja za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
cisza04 Re: Wózek 22.02.12, 19:29 Ja tak za ciosem.. nie mam pojęcia jak zamieścić taki wątek na tym portalu ale moja siostra będzie potrzebowała wózka takiego wielofunkcyjnego od lipca 2012. Chce kupić więc prosiłabym o zdjęcia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwici Re: Wózek 22.02.12, 21:27 wózek jest zarezerwowany ale prosze napisac na gazetowego moze coś sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
pomagam20 Re: Wózek 23.02.12, 12:09 Ja pisałam na emeil.. Niedawno ale cisza :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwici Re: Wózek 25.02.12, 23:27 Kto by wzioł ten wózek bo nie mam go gdzie trzymac a musze sie go pozbyc. moze któras mama wezmie. bo bria-nek sie nie odzywa a pisałam wiadomość i cisza Odpowiedz Link Zgłoś
bria-nek Re: Wózek 26.02.12, 19:44 Jak się nie odzywam?! Cały zeszły tydzień pisałam, kiedy Pani pasuje, wczoraj też maila wysłałam...bede w Częstochowie we wtorek, jeśli mail nie działa, proszę napisać tutaj czy pasuje Pani...A adres...proszę pisać na gazetowego lub agnieszka.michalczyk79@wp.pl gdyby gazetowy nie działał... dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
bria-nek Re: Wózek 27.02.12, 09:46 Nic nie dostałam:( Na wp chwilowo wejsc nie moge, ale na gazetowego maila owszem...Jestem dzis w Częstochowie do ok. 14:00. ale moge byc rowniez w kazdym dogodnym dla Pani terminie, ale w tym tyg. tylko rano... Odpowiedz Link Zgłoś