Dodaj do ulubionych

Auto do ślubu śląsk

28.11.12, 22:55
Niezapomniane wesele to marzenie każdej Pary Młodej. Chcielibyśmy mieć swój wkład w Wasz wyjątkowy Dzień, dlatego też proponujemy wynajem dekoracji na aucie weselnym jakim jest najlepsze auto do ślubu, czyli Audi A6.

Sposobów dekorowania auta jest wiele i aby wszystko doskonale się ze sobą komponowało powinniście bardzo dokładnie przemyśleć dekorację samochodu, którym pojedziecie do ślubu, gdyż jest to bardzo ważna decyzja. Z naszej strony możecie liczyć na doradztwo w tej kwestii! Posiadamy kilka różnego rodzaju dekoracji do wyboru i oczywiście na Wasze życzenie możemy zapewnić kompozycję z kwiatów żywych (za dodatkową opłatą).

Orszak weselny prowadzi zawsze auto Młodej Pary i dlatego też zawsze zleca się udekorowanie go firmie, od której wynajmujemy auto. Para Młoda może to także zrobić sama lub skorzystać z usług profesjonalnej firmy florystycznej. W przypadku wyboru tej najlepszej limuzyny do ślubu nie musicie poświęcać ani swojego czasu ani płacić specjalistom - florystom, zrobi to za Was, Wasz kierowca, czyli ja.

Doświadczenie jakie zdobyłem, a także mój ekskluzywny samochód stawia mnie na pierwszym miejscu wśród innych obecnych na rynku.

Pamiętajcie o tym, że dekoracja samochodu nie musi być kosztowna - liczy się ciekawy projekt i to, że jedziecie w nim razem.

Zapraszam do odwiedzenia naszej strony, zapoznania się z ofertą i dokonania rezerwacji - NajlepszeAutoDoSlubu.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: 06.07.13 Młody Re: Auto do ślubu śląsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.13, 09:44
      POLECAM !!!
      Profesjonalizm, punktualność, niezawodność, kultura i miła atmosfera jaka panuje podczas jazdy stawia Pana Arka na miejscu nr 1 wśród konkurencji ;)
      Jesteśmy wielce zobowiązani i będziemy polecać - w sumie już jesteśmy znajomymi i moja opinia może się wydawać przekoloryzowana ... ale sprawdźcie sami - nie zawiedziecie się !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka