Dodaj do ulubionych

fotograf - Kielce

07.02.13, 08:10
Witam, znacie jakiegoś dobrego fotografa ?
Żeby był na naszym weselu i potem fajnie by było jakby sie udała sesja w plenerze, polecicie mi jakiegoś fachowca?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiek88 Re: fotograf - Kielce IP: 83.2.127.* 07.02.13, 22:34
      witam też szukam fotografa i jeszcze zeby ceny mial spoko na razie to sie nad fotoretrostudio zastanawiam bo maja dobra oferte i zdjecia mi sie podobaja ale musze jeszcze sie rozejrzec do 2014 mam jeszcze czas
    • klrt Re: fotograf - Kielce 08.02.13, 14:20
      W razie zainteresowania proszę o kontakt tel dam namiary na co najmniej 2 fotografów godnych polecenia, ja zajmuję się oprawą muzyczną
      tel 784035169
      • ramusphotography Re: fotograf - Kielce 23.04.13, 13:28
        Dzień dobry!
        Zapraszam do mnie: michalramus.com/slub/
        Miłego dnia,
        Michał Ramus
    • gortex Re: fotograf - Kielce 08.02.13, 20:36
      Witam i Zapraszam. *PROMOCJA NA 2013-2014 ROK*
      Ceny od 1100 do 2000 w zależności od wybranej opcji.
      www.neofotografia.pl

(Zapytaj o warunki promocji)
      • darkon67 Re: fotograf - Kielce 05.03.13, 16:55
        Zapraszam wszystkich zainteresowanych na fotografia ślubna Kielce
    • Gość: fidlerstudio Re: fotograf - Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 21:51
      Witam.
      Zapraszam do zapoznania się z portfolio www.fidlerstudio.pl
    • Gość: paulus2 Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 10:11
      A patrzal ktos na www.foto-max.com.pl
      Ja korzystalam z jego uslug i bylam zadowolona.
    • naszdzien Re: fotograf - Kielce 14.02.13, 21:41
      Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z dotychczasowym dorobkiem fotograficznym studia NaszDzien.eu. Mamy w ofercie pakiety z sesja plenerową, która Państwa interesuję. Gorąco zachęcamy do kontaktu :)
    • Gość: fidlerstudio Re: fotograf - Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 18:25
      zapraszam do mnie www.fidlerstudio.pl
    • Gość: ProAction Re: fotograf - Kielce IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.13, 14:22
      Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszym portfolio:
      www.proaction.pl
      www.proaction.pl/blog
    • Gość: fotoart Re: fotograf - Kielce IP: *.ostnet.pl 10.03.13, 20:44
      mogę zaproponować dwóch fotografów w jednej cenie...Profesjonalne zdjęcia, sesja plenerowa, galeria internetowa z wybranymi zdjęciami, prezentacja multimedialna na CD z podkładem muzycznym.. zainteresowanych proszę o kontakt mail sarwine46@gmail.com ...prześlemy szczegółową ofertę. Usługi wykonujemy na terenie całego kraju
    • Gość: A. Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 14:22
      polecam Pana Rajmunda Piasta :)
      pasjonata, sympatyczny gość :)
      • Gość: 777 Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 11:00
        Zgadzam się z Tobą w pełni.
        Własnie niedawno skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona.
        Fajnie.
    • Gość: andreas Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 09:14
      jesli kielce to na pewno www.foto-max.com.pl
      fotograf pierwsza klasa.
      • karcia0311 Re: fotograf - Kielce 29.04.13, 15:23
        Popieram. Bardzo dobry, doświadczony fotograf. W rodzinie korzystaliśmy z jego usług już dwukrotnie.
      • Gość: ania Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.16, 10:29
        Pani Dominika Kuroś jest bardzo profesjonalna
        dominikakuros.pl/
        byla u nas fotografem na weselu rok temu w wakacje piekne zdjecia
    • Gość: Anna Re: fotograf - Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 18:10
      Witam,

Proponuję wykonanie całego reportażu ślubnego wraz z FOTOKSIĄŻKĄ lub ALBUMEM za kwotę 800zł.
      Reportaż obejmuje:
      Przygotowania;
      Kościół/USC;
      Przyjęcie weselne do oczepin;
      + GRATIS sesja plenerowa innego dnia, jeśli będą sobie Państwo życzyli taką zrealizować.
      Proszę o kontakt:
      tel.668 437 227
      kontakt@annakulcak.pl
      www.annakulcak.pl (strona częściowo w budowie).
      ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!
    • Gość: Piotr Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 22:11
      Polecam Fotografa z Kielc www.kamilpieras.pl Jestem bardzo zadowolony z jego usług. Jest konkurencyjny cenowo i robi wiecej niz jest w umowie ;) Kontaktowy, mily i pomyslowy :) Jak najbardziej polecam! numer do niego: 788 749 666
    • Gość: marshm Re: fotograf - Kielce IP: *.centertel.pl 13.02.17, 15:09
      Ja swojego fotografa znalazłam na stronie: www.foto-video.gdziewesele.pl/Kielce/. Sympatyczny, pomocny, zna się na tym co robi.
    • Gość: marshm Re: fotograf - Kielce IP: *.centertel.pl 13.02.17, 15:15
      Długo nie mogłem znaleźć fotografa na swoje wesele, ale w końcu mi się udało. Sympatyczny, robiący dobre zdjęcia. Znalazłam go na stronie: www.foto-video.gdziewesele.pl/Kielce/
    • Gość: marshm Re: fotograf - Kielce IP: *.centertel.pl 13.02.17, 15:16
      Długo nie mogłam znaleźć fotografa na swoje wesele, ale w końcu mi się udało. Sympatyczny, robiący dobre zdjęcia. Znalazłam go na stronie: www.foto-video.gdziewesele.pl/Kielce/
    • Gość: Kasia Re: fotograf - Kielce IP: *.ptr.nowinynet.pl 05.04.18, 17:42
      Mogę polecić sim-studio.pl/ ciekawa oferta i da się z nimi dogadać. Sporo przejrzałam ofert na fotograf kielce i ta była w najlepszej relacji cena-jakość.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka