pilus09 07.02.13, 08:10 Witam, znacie jakiegoś dobrego fotografa ? Żeby był na naszym weselu i potem fajnie by było jakby sie udała sesja w plenerze, polecicie mi jakiegoś fachowca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiek88 Re: fotograf - Kielce IP: 83.2.127.* 07.02.13, 22:34 witam też szukam fotografa i jeszcze zeby ceny mial spoko na razie to sie nad fotoretrostudio zastanawiam bo maja dobra oferte i zdjecia mi sie podobaja ale musze jeszcze sie rozejrzec do 2014 mam jeszcze czas Odpowiedz Link Zgłoś
klrt Re: fotograf - Kielce 08.02.13, 14:20 W razie zainteresowania proszę o kontakt tel dam namiary na co najmniej 2 fotografów godnych polecenia, ja zajmuję się oprawą muzyczną tel 784035169 Odpowiedz Link Zgłoś
ramusphotography Re: fotograf - Kielce 23.04.13, 13:28 Dzień dobry! Zapraszam do mnie: michalramus.com/slub/ Miłego dnia, Michał Ramus Odpowiedz Link Zgłoś
gortex Re: fotograf - Kielce 08.02.13, 20:36 Witam i Zapraszam. *PROMOCJA NA 2013-2014 ROK* Ceny od 1100 do 2000 w zależności od wybranej opcji. www.neofotografia.pl (Zapytaj o warunki promocji) Odpowiedz Link Zgłoś
darkon67 Re: fotograf - Kielce 05.03.13, 16:55 Zapraszam wszystkich zainteresowanych na fotografia ślubna Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidlerstudio Re: fotograf - Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 21:51 Witam. Zapraszam do zapoznania się z portfolio www.fidlerstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulus2 Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 10:11 A patrzal ktos na www.foto-max.com.pl Ja korzystalam z jego uslug i bylam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
naszdzien Re: fotograf - Kielce 14.02.13, 21:41 Zapraszamy serdecznie do zapoznania się z dotychczasowym dorobkiem fotograficznym studia NaszDzien.eu. Mamy w ofercie pakiety z sesja plenerową, która Państwa interesuję. Gorąco zachęcamy do kontaktu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidlerstudio Re: fotograf - Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.13, 18:25 zapraszam do mnie www.fidlerstudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProAction Re: fotograf - Kielce IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.13, 14:22 Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszym portfolio: www.proaction.pl www.proaction.pl/blog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotoart Re: fotograf - Kielce IP: *.ostnet.pl 10.03.13, 20:44 mogę zaproponować dwóch fotografów w jednej cenie...Profesjonalne zdjęcia, sesja plenerowa, galeria internetowa z wybranymi zdjęciami, prezentacja multimedialna na CD z podkładem muzycznym.. zainteresowanych proszę o kontakt mail sarwine46@gmail.com ...prześlemy szczegółową ofertę. Usługi wykonujemy na terenie całego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 14:22 polecam Pana Rajmunda Piasta :) pasjonata, sympatyczny gość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.13, 11:00 Zgadzam się z Tobą w pełni. Własnie niedawno skorzystałam z usług i jestem bardzo zadowolona. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 09:14 jesli kielce to na pewno www.foto-max.com.pl fotograf pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
karcia0311 Re: fotograf - Kielce 29.04.13, 15:23 Popieram. Bardzo dobry, doświadczony fotograf. W rodzinie korzystaliśmy z jego usług już dwukrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.16, 10:29 Pani Dominika Kuroś jest bardzo profesjonalna dominikakuros.pl/ byla u nas fotografem na weselu rok temu w wakacje piekne zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: fotograf - Kielce IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 18:10 Witam, Proponuję wykonanie całego reportażu ślubnego wraz z FOTOKSIĄŻKĄ lub ALBUMEM za kwotę 800zł. Reportaż obejmuje: Przygotowania; Kościół/USC; Przyjęcie weselne do oczepin; + GRATIS sesja plenerowa innego dnia, jeśli będą sobie Państwo życzyli taką zrealizować. Proszę o kontakt: tel.668 437 227 kontakt@annakulcak.pl www.annakulcak.pl (strona częściowo w budowie). ZAPRASZAM SERDECZNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: fotograf - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.13, 22:11 Polecam Fotografa z Kielc www.kamilpieras.pl Jestem bardzo zadowolony z jego usług. Jest konkurencyjny cenowo i robi wiecej niz jest w umowie ;) Kontaktowy, mily i pomyslowy :) Jak najbardziej polecam! numer do niego: 788 749 666 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marshm Re: fotograf - Kielce IP: *.centertel.pl 13.02.17, 15:09 Ja swojego fotografa znalazłam na stronie: www.foto-video.gdziewesele.pl/Kielce/. Sympatyczny, pomocny, zna się na tym co robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marshm Re: fotograf - Kielce IP: *.centertel.pl 13.02.17, 15:15 Długo nie mogłem znaleźć fotografa na swoje wesele, ale w końcu mi się udało. Sympatyczny, robiący dobre zdjęcia. Znalazłam go na stronie: www.foto-video.gdziewesele.pl/Kielce/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marshm Re: fotograf - Kielce IP: *.centertel.pl 13.02.17, 15:16 Długo nie mogłam znaleźć fotografa na swoje wesele, ale w końcu mi się udało. Sympatyczny, robiący dobre zdjęcia. Znalazłam go na stronie: www.foto-video.gdziewesele.pl/Kielce/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: fotograf - Kielce IP: *.ptr.nowinynet.pl 05.04.18, 17:42 Mogę polecić sim-studio.pl/ ciekawa oferta i da się z nimi dogadać. Sporo przejrzałam ofert na fotograf kielce i ta była w najlepszej relacji cena-jakość. Odpowiedz Link Zgłoś