Dodaj do ulubionych

Barmani na weselach

IP: *.zabrze.vectranet.pl 19.02.13, 19:27
Czasem zastanawiam się jaki wpływ na jakość przyjęcia weselnego ma rodzaj spożywanego alkoholu. Jak wiadomo każdej Młodej Parze zależy na tym, aby przyjęcie było perfekcyjne, idealne. Czasem bywa tak, że ilość jest ważniejsza niż jakość. Bo wydaje nam się, że drink bar na weselu jest rozwiązaniem, które pozwoli Parze Młodej cieszyć się z swojego przyjęcia. Goście zostaną zaskoczeni magicznymi i kolorowymi koktajlami, barmani będą zabawiać gości zabawnymi historiami i zorganizują konkurs na najlepszy koktajl wesela. Bar to wspaniała atrakcja wesela, a drinki świetnym urozmaiceniem. Przyjęcie z drink barem będzie wspaniałe, może wręcz idealne, a goście będą długo je wspominać.
Tekst na podstawie doświadczenia Mobilni Barmani
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Barmani na weselach IP: *.edata.net.pl 02.10.13, 15:51
      Na moim weselu byli barmani z firmy BarCocktail. Naprawdę efektowne pokazy,które przypadły do gustu każdemu z gości:) Myślę, że takie pokazy są bardzo pozytywnie odbieranie i ożywiają każdą imprezę, nie tylko wesele:)
      U mnie na weselu byli Ci barmani:
      www.BarCocktail.pl
      • Gość: Ewka87 Re: Barmani na weselach IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.14, 13:51
        Całkiem niedawno barman o nazwie Tasty, obsługiwał nasze weselicho pod Warszawą. No takich ciekawych drinków to ja nie widziałam, z mężem byliśmy bardzo zadowoleni i upojeni :)
        Ceny nie wygórowane, jeszcze dodatkowo zrobił nam małą zniżkę na większą ilość alkoholi, także polecam.
        to jego strona jakby ktoś chciał tastypolewa.pl/barman-na-wesele/
    • Gość: crazybride Re: Barmani na weselach IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.15, 12:18
      moim zdaniem barmani na weselu super sprawa, jakaś odmiana od kieliszków czystej wódki :) u mnie byli chłopacy z Craicford i bardzo fajnie się sprawdziło :)
    • odwaznyktos123 Re: Barmani na weselach 29.04.16, 14:40
      U mnie na weselu był
      flaircompany.com/PL/
    • sansa123 Re: Barmani na weselach 02.08.16, 20:22
      Mój znajomy opowiadła mi, że byl na weselu gdzie byli barmani. Ludzie pomieszali alkohole i do toalet ustawialy sie spore kolejki:)

tekstyslubne.wordpress.com/
      • barman-wesele Re: Barmani na weselach 17.01.17, 23:42
        1. jeżeli na weselu trafi się kolejka do toalet to nie alkohol nikt po alkoholu nie miał rewolucji w żołądku

2. jeżeli na weselu byli goście z wysp to się zgadzam jest to możliwe, żaden Polak tyle nie wypije na weselu co na nasi zachodni goście

3 na weselu gdzie jest barman na wesele są olbrzymie kolejki kobiet, młodzieży i dzieci do drinków

pozdrawiam www.barman-wesele.pl
        www.facebook.com/Barman-na-wesele-Dragon-1720139961550549/
    • barman-wesele Re: Barmani na weselach 18.01.17, 00:03
      Zajmujemy się obsługą barmańską wesel i imprez już 7 lat , w ubiegłym roku nie mieliśmy ani jednej wolnej soboty od kwietnia do listopada, mamy ponad 300 obsłużonych imprez

setki par i firm które nam zaufały

Pozdrawiam Paweł
      www.barman-wesele.pl

www.facebook.com/Barman-na-wesele-Dragon-1720139961550549/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka