Dodaj do ulubionych

krótkie stosunki

12.05.04, 14:30
czy jest jakaś rada na szybkie wytryski. mam z tym coraz większy problem i
nie mogę sobie z tym poradzić...
Będę wdzięczny za rady.
Obserwuj wątek
    • jaro10001 Re: krótkie stosunki 12.05.04, 14:47
      częste stosunki na pewno pomogą
    • ambx Re: krótkie stosunki 12.05.04, 15:05
      To normalny problem młodych, napalonych pistoletów - zobacz sobie stare posty
      tu i na innych "Forach" o seksie. Są preparaty nieco znieczulające ptaszka (w
      seks shopach drogo lub w aptekach na receptę od specjalisty). Sa też tabletki.
      Młode pistolety maja jednak inna zaletę - mogą parę razy. Tak więc polecam
      metodę "pierwszy strzał na wiwat" nawet bez wkładania - rączką, buzią itp.
      potem trochę przerwy, aż ptaszek zgłosi dalsze zainteresowanie i... będzie
      znacznie dłużej! Możesz spróbować łyknąć Persen, ziołowe tabletki uspokajające -
      bez recepty.
    • maciekoln Re: krótkie stosunki 12.05.04, 20:44
      SEROXAT!!!Mialem ten problem.Minelo ok. poltora miesiaca i teraz nie moge
      dojsc,wiec moge nawet zmniejszyc dawke:)Nie przejmuj sie i lec do seksuologa po
      recepte.Jest drogi,ponad 60zl. lecz jak pisze-oplaca sie:)Pozdro!
    • andrzej.depko Re: krótkie stosunki 26.05.04, 05:41
      Metody terapii mogą być różne. Dwie wymagają konsultacji seksuologiem, który
      zaordynuje odpowiednią farmakoterapię. W pierwszym przypadku będzie to być
      farmakoterapia miejscowa polegająca na stosowaniu leków o działaniu miejscowo
      znieczulającym stosowanych w postaci maści na członek, około 10 min przed
      stosunkiem przez około 4 tygodnie. Zmniejsza ona wrażliwość dotykową członka.
      W drugim przypadku jest to terapia mieszana polegająca na zastosowaniu oprócz
      wyżej wspomnianych maści leków doustnych, zmniejszających napięcie występujące
      u mężczyzny przed stosunkiem. Dobre efekty uzyskać można poprzez stosowanie
      metod treningowych. Zalecić mogę następujące metody: odbywanie kontaktów
      seksualnych w wodzie lub w wannie. Woda działa jako środek miejscowo
      zmniejszający wrażliwość zmysłową jak również zmniejsza zakres pobudzających
      odczuć w trakcie stosunku seksualnego. Kolejną metodą jest odbywanie
      maksymalnie często kontaktów seksualnych, aż do poziomu zmęczenia
      fizjologicznego. W wyniku nasilenia częstotliwości czas trwania reakcji
      seksualnych ulega wydłużeniu. Modyfikacją tej metody jest doprowadzanie
      mężczyzny przez partnerkę do wytrysku przed kontaktem seksualnym poprzez
      masturbację, a następnie kontynuowanie kontaktu seksualnego. Ostatnim sposobem,
      jaki mogę polecić do wypróbowania w domu jest odbywanie stosunku poprzez
      głębokie wprowadzenie członka do pochwy i wykonywanie wolnych ruchów
      frykcyjnych. Poszczególne ruchy przedzielane są okresami bezruchu i odpoczynku
      partnerów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka