mycha27 11.08.02, 17:26 Słyszałam, że facet może być impotentem, ponieważ jest np. alkoholikiem, więc mam pytanie czy, jeżeli się kochamy a członek nie chce mu stanąć czy to znaczy, że go nie podniecam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagna_jagna Re: Facet może być impotentem................... 11.08.02, 20:20 mycha27 napisała: > Słyszałam, że facet może być impotentem, ponieważ jest np. alkoholikiem, więc > mam pytanie czy, jeżeli się kochamy a członek nie chce mu stanąć czy to > znaczy, że go nie podniecam? sprecyzuj to stwierdzenie "się kochamy" Odpowiedz Link Zgłoś
bbona Re: Facet może być impotentem................... 12.08.02, 03:04 mycha27 napisała: > Słyszałam, że facet może być impotentem, ponieważ jest np. alkoholikiem, więc > mam pytanie czy, jeżeli się kochamy a członek nie chce mu stanąć czy to > znaczy, że go nie podniecam? ---To są dwa pytania o zupełnie inne rzeczy:) Alkoholik na pewno będzie miał problemy ze wzwodem. Przy pierwszych zbliżeniach niekoniecznie - ale szybko to się ujawni. I najprawdoppodobniej nie będzie to znaczyło, że go nie podniecasz. Jeśli przestanie pić - nie będziesz miała watpliwości:) Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: Facet może być impotentem................... 12.08.02, 09:26 mycha27 napisała: > Słyszałam, że facet może być impotentem, ponieważ jest np. alkoholikiem, więc > mam pytanie czy, jeżeli się kochamy a członek nie chce mu stanąć czy to > znaczy, że go nie podniecam? ################ co on pije? bo normalnie nie można się kochać jak facetowi nie stoi Odpowiedz Link Zgłoś
tassman b może być impotentem................... 13.08.02, 08:42 mycha27 Jesli stanie mu członek to znaczy ze powinien walnąc setę jesli jest alkoholikiem. A jeśli nie jest to oznacza że coś z nim nie tak.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
muniek3 Re: Facet może być impotentem................... 28.08.02, 13:00 A co robisz zeby stał? -ładnie wyglądasz i obserwujesz? Odpowiedz Link Zgłoś